- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.321
yani süt içtiler ve kızları oldu :81::81::81::81: doğru değilmi bizde içelim süt zaten kız diyetinde var
CAN PARÇAAAMMM senin bio erkek günlerindeydi dimi
kızlar 2.prensesimiz geliyorrr kızımız olucakkkk
eşim bozuk çalıyor ben ise sevindim kız çocuklarını gerçekten çok seviyorum ve 2 kız kardeş olmak çok güzel bir şey biliyorum allah kızıma kız kardeş nasip etti
bizim tek hatamız yumurtlama sonrası sık ilişki olması sanırım çünkü geri kalan herşeye uyduk diete aklınıza ne gelirse birde bioritmde kız günleriydi hayırlısı olsun
allahtan 2li test sonuçlarımız çok iyi cvs ve amniosentez olmuycam ona çok sevindim
allah herkese hayırlısını nasip etsin bizim için hayırlısı buymuş demekki
Merhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................
hayırlısı olsun cnm allah sağlıklı sıhatli almak nasip etsin...
cnm başınız saolsun allah böyle acıları kimsyee yaşatmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın...
gelelim benim sonuçlara bütün gün aradım doktoruma ulaşamadım en son saat yedide cebini aradım hemen bakti sonuçlara sonuçlarım temiz çıkmış...ben sonraki çıkan testler ne kadar etkiler dedim bana bu çıkan sonuç yeterde artar bile dedi yarında kontrole gidiyorum allah kısmet ederse...bu akşam şöyle rahat bi uyku uyuyım artık stresten kaç geeceden beri yatıp kalkıyorum....dua eden yanımda olan bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun hepiniz saolun....
hayırlısı olsun cnm allah sağlıklı sıhatli almak nasip etsin...
cnm başınız saolsun allah böyle acıları kimsyee yaşatmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın...
gelelim benim sonuçlara bütün gün aradım doktoruma ulaşamadım en son saat yedide cebini aradım hemen bakti sonuçlara sonuçlarım temiz çıkmış...ben sonraki çıkan testler ne kadar etkiler dedim bana bu çıkan sonuç yeterde artar bile dedi yarında kontrole gidiyorum allah kısmet ederse...bu akşam şöyle rahat bi uyku uyuyım artık stresten kaç geeceden beri yatıp kalkıyorum....dua eden yanımda olan bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun hepiniz saolun....
canım çok sevindim ben ne diyodum hep sonuçların iyi çıkacağına inanıyorum çok sevindim bebişinle rahat bi uyku çek canım
saol cnm inan okadar yoruldumki düşünmekten telefonda beklerken doktorun nediyeceğini kalbimin sesi dışardan duyuluyodu sanki buakşam rahat yatıcam valla 2 haftadan beri günler geçmek bilmedi......
cnm ınan cok sevındım ama hep ıcımızden gecen bısey cıkmayacagıydıhayırlısı olsun cnm allah sağlıklı sıhatli almak nasip etsin...
ellerıne saglık cnm gule gule kırletslmm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum malum p.tesi işler çoktu geçmişi bi okuyum ne var ne yok
Geçmiş olsun canım bizde seni seviyoruz hayırlı haberlerini bekliyoruzıyı aksamlar arkadaslar en son yamıstım bacagımda bır agrı vardı agrıkı ne agrı fenalastım canlı cvanlı dogranıyordum resmen hastaneye kaldırıldım drlar ıstemeyerekte olsa tehlıkelı olmasına ragmen rontgene aldılar kemıklerımı ve damalarımı ınceledıler.sımdı eve geldık 12 satte bır ıgne oluyorum.yarın emar cekılecek agrının acısı bıryandan kusmalarım bır yandan en cok canımı yakan bebegıme zararlı oldugu bılıne bılıne mecburıyetten rontgen cekılmem ıgne olmam sonum ne olucvak bılmıyorum hıc.rabbıme sıgınıyorum sızlerı sevıyorum ıyı geceler
Hayırlısı olsun ama daha çok erken özellikle kız denilen cinsiyetler 19 la 20 haftada çok değişikliğe uğruyomuş hayırlısı tabikızlar 2.prensesimiz geliyorrr kızımız olucakkkk
eşim bozuk çalıyor ben ise sevindim kız çocuklarını gerçekten çok seviyorum ve 2 kız kardeş olmak çok güzel bir şey biliyorum allah kızıma kız kardeş nasip etti
bizim tek hatamız yumurtlama sonrası sık ilişki olması sanırım çünkü geri kalan herşeye uyduk diete aklınıza ne gelirse birde bioritmde kız günleriydi hayırlısı olsun
allahtan 2li test sonuçlarımız çok iyi cvs ve amniosentez olmuycam ona çok sevindim
allah herkese hayırlısını nasip etsin bizim için hayırlısı buymuş demekki
OHHHH saatler olsun kızılcahamamı gittiniz elaracım yoksa haymanamı bizde gidiyoduk hafta sonları günü birlik hamilelikten dolayı gidemiyorum çok güzel geliyo sıcak su sık sık yapabilsek keşke tekrar hoşgeldinselamm kızlarrr geldikk eve:)
eşim yarınn öglene kadar izin almıştı ama sabah toplantıya cagırmış uyuz patronu:) dönmek zorunda kaldıkk
neyse yinedee bi degişiklik oldu iyi geldi banaa
fırsatı olanlara termal suyu tavsiye ediyorum.
2 günde cildim bebek gibi pürüzsüz,saclarım pamuk gibi ışıl ışıl oldu valla:)
+ 18 mi kaldı aramızda anlat bizde gülelim şekerimsagol cnmm
yaptıgım olay +18 e giriyorr anlatmasam daha hayırlı olcak benim içinnn
ama aklıma geldikcee gülüyorumm
Eğer gazsa evet çok kötüğ bişey doğum sancısı gibi valla ya kolay gelsinlimonlu ılık suyuda içtim inşallah geçer..ay ne zor bu şey ya....ne yemiştim acaba
demek kaçamak oldu sen etdbirli kadınsın bişey olmaz hayırlısı olsunbu tatil o tatil degildi diye biliyordum ben ama yalnış biliyormuşum.bu tatil o tatil olabilirmiş megerr,kader işte
bu arada hoşbuldumm cnm sagoll
Canım başınız saolsun Allah rahmet eylesin geridekilere sabır versin inş. çok çok zor bi durum ne denirki Öbür dünyada şefaatçi olur ailesine inş. melek oldu tek tesellisi buMerhaba canlarim uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim kizlar sizlerle yazistigim günün aksami cok üzücü bir haber aldim ve acele Münihe gittim esimin 7 yasindaki yigenini kaybettik su an ailece zor bir sürecten geciyoruz iki hafta esimin ablasinin yaninda kaldiktan sonra dün evime döndüm ama hala aklim orada Rabbim kimseyi evlatlari ile sinamasin cok aci birsey duygularimi nasil ifade edecegimi bile bilmiyorum sadece icimin acidigini hissediyorum insaAllah sizlerin güzel haberlerinizle biraz olsa ruhumdaki sizidan arinabilirim ................
Sağlıklı oluşu en önemlisi tabi hayırlı haberler al inş.haskenacım başın sağolsun canım, Allah kimseye yaşatmasın, okurken bile etkileniyoruz, ailesine Allah sabır versin..
kızlar 2 li testimi aldım geldim, çok şükür sağlıklıymış bebeğim, usg den bakalım falan demedi dr. um, bende diğer kadın doğumcudan (4 boyutlusu var) randevu alacaktımki, önümde 20 kişi varmış,yuhh yani,p.tesi leri böyleymiş, bende çarşamba veya perşembe gidip şu merakıma son vereceğim...
Canım çok sevindim hepimiz biliyoduk iyi çıkıcanı Allah yanımızda oldu yine gözün aydınhayırlısı olsun cnm allah sağlıklı sıhatli almak nasip etsin...
yaprak nasılsın hoş geldin oğluşuna isim düşündünmü merak ettim :26:
Can parçam ilk sayfada eylül ayına dikkat ettinmi en çok deneme o ay olmuş ve bi kişi hariç hepsi erkek tesadüfmü bilmam ama ben denerken eylül bende kız gösteriyodu çin takvimine göre ama eylül ayında hamile kalanların %90 erkek olur diye okumuştum ona güvendim oda tuttu yani
kaza kurşununa denk gelirsen de inşallah benim gibi denk gelirsin.haklıısn valla ne diyim.bende cok stres oluyorum her ay acabamı diye.
böle gidersem kaza kurşununa denk gelcem bi gün.
sanada hayırlı güzel dogumlar diliyorum
senin 3.cocuk yapacagını hiç düşünmüyorum ben cnm ya:)
canım ben senı sonuna kadar desteklıyom 3. yapacam dedığimde mılletın gözler yuvalarından fırlıyodu ben yapacam ben bakacam dedım dediğimide yaptım aynen kız kardes olayına katılıyorum bir erkek evlenene kadar belkı kardeşlik yapıyo ama kız ole değil ölene kadar yoldaş oluyokaza kurşununa denk gelirsen de inşallah benim gibi denk gelirsin.
2. ye hamile kalmadan önce 3. yü kesinlikle düşünmüyordum ama şu son haftalarda ciddi ciddi düşünmeye başladım. Kızıma kesinlikle bir kız kardeş lazım. yavrum, erkek çocukla neyini paylaşacak ki, paylaşsa paylaşsa oyuncaklarını paylaşır, en azından kız kardeşi olursa her derdini, sevincini rahatlıkla birbirlerine anlatırlar.
İşin gerçeği benden de ona iyi bir arkadaş olur ama kardeş gibisi olmaz.
Ablalarıma söyledim 3. yü de yapacağım diye hepsi de --sakın haaaaaaaaa, bu devirde 3 çocuğa nasıl bakacaksınız--- diye söylendiler.
Bakalım artık bundan sonra borcumuz da yok iyi kötü bir de evimiz var aç değiliz açıkta değiliz. burada ki arkadaşlardan da cesaret buldum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?