bebek cinsiyet belirleme..

firegirl hoşgeldin canım sonuçları aldınmı inşallah hayırlı haberler almışsındır bi problem yoktur umarım

yani süt içtiler ve kızları oldu :81::81::81::81: doğru değilmi bizde içelim süt zaten kız diyetinde var

hayır eşimin abisi röntgen teknikeri ve 2 kızı varr...
bu işi yapanın oğlu olması daha zormuş ışınlar etkilediği için...
bol bol süt içmesi gerekiyormuş ışınlardan daha az etkilenmesi için...
az etkilendiği için oğlu olma ihtimalide çoğalacak böyleliklee...

hayırlısı olsun cnm allah sağlıklı sıhatli almak nasip etsin...

cnm başınız saolsun allah böyle acıları kimsyee yaşatmasın kimsenin kucağını boş bırakmasın...

gelelim benim sonuçlara bütün gün aradım doktoruma ulaşamadım en son saat yedide cebini aradım hemen bakti sonuçlara sonuçlarım temiz çıkmış...ben sonraki çıkan testler ne kadar etkiler dedim bana bu çıkan sonuç yeterde artar bile dedi yarında kontrole gidiyorum allah kısmet ederse...bu akşam şöyle rahat bi uyku uyuyım artık stresten kaç geeceden beri yatıp kalkıyorum....dua eden yanımda olan bütün arkadaşlarımdan allah razı olsun hepiniz saolun....

canım çok sevindim ben ne diyodum hep sonuçların iyi çıkacağına inanıyorum çok sevindim bebişinle rahat bi uyku çek canım

canım çok sevindim valla ya rabbim sağsağlim kucağınada almayı da nasip etsin inşallah

canım çok sevindim ben ne diyodum hep sonuçların iyi çıkacağına inanıyorum çok sevindim bebişinle rahat bi uyku çek canım

saol cnm inan okadar yoruldumki düşünmekten telefonda beklerken doktorun nediyeceğini kalbimin sesi dışardan duyuluyodu sanki buakşam rahat yatıcam valla 2 haftadan beri günler geçmek bilmedi......

Elara hosgeldin canim.

Haskena cok aci allah sabrini versin sizlerede ailesinede

orlistat ii haberlerini bekliyoruz

bengucum senin icinde ayni sekilde.doktoru ihmal etme hersey yolundadir insallah

saol cnm inan okadar yoruldumki düşünmekten telefonda beklerken doktorun nediyeceğini kalbimin sesi dışardan duyuluyodu sanki buakşam rahat yatıcam valla 2 haftadan beri günler geçmek bilmedi......

ooo haberlerin en guzeli bu oldu canim. Gozun aydin olsun demistim hep inanmiyorum kotu birsey olacagina . cok sevindim Canim

cnm ınan cok sevındım ama hep ıcımızden gecen bısey cıkmayacagıydı

rabbım korur meleklerımızı ıns saglıcaklada kucagına almayı nasıp etsın mevlam...

slmm kızlar nasılsınız ben çok yorgunum malum p.tesi işler çoktu geçmişi bi okuyum ne var ne yok
ellerıne saglık cnm gule gule kırlet

Geçmiş olsun canım bizde seni seviyoruz hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hayırlısı olsun ama daha çok erken özellikle kız denilen cinsiyetler 19 la 20 haftada çok değişikliğe uğruyomuş hayırlısı tabi
OHHHH saatler olsun kızılcahamamı gittiniz elaracım yoksa haymanamı bizde gidiyoduk hafta sonları günü birlik hamilelikten dolayı gidemiyorum çok güzel geliyo sıcak su sık sık yapabilsek keşke tekrar hoşgeldin
sagol cnmm
yaptıgım olay +18 e giriyorr anlatmasam daha hayırlı olcak benim içinnn
ama aklıma geldikcee gülüyorumm
+ 18 mi kaldı aramızda anlat bizde gülelim şekerim
limonlu ılık suyuda içtim inşallah geçer..ay ne zor bu şey ya....ne yemiştim acaba
Eğer gazsa evet çok kötüğ bişey doğum sancısı gibi valla ya kolay gelsin

bu tatil o tatil degildi diye biliyordum ben ama yalnış biliyormuşum.bu tatil o tatil olabilirmiş megerr,kader işte
bu arada hoşbuldumm cnm sagoll
demek kaçamak oldu sen etdbirli kadınsın bişey olmaz hayırlısı olsun
Canım başınız saolsun Allah rahmet eylesin geridekilere sabır versin inş. çok çok zor bi durum ne denirki Öbür dünyada şefaatçi olur ailesine inş. melek oldu tek tesellisi bu
Sağlıklı oluşu en önemlisi tabi hayırlı haberler al inş.
Canım çok sevindim hepimiz biliyoduk iyi çıkıcanı Allah yanımızda oldu yine gözün aydın
yaprak nasılsın hoş geldin oğluşuna isim düşündünmü merak ettim :26:

canım ben kulağına Muhammet okutucaktım diğer ismi bulamıyodum ama ilk kızımdan beride hep oğlum olursa babasının ismini koyucam diyodum sanırım öyle yapıcam yani Muhammet Levent olucak büyük ihtimal ozaman küs olursak sinirli olursam başka tabi

Can parçam ilk sayfada eylül ayına dikkat ettinmi en çok deneme o ay olmuş ve bi kişi hariç hepsi erkek tesadüfmü bilmam ama ben denerken eylül bende kız gösteriyodu çin takvimine göre ama eylül ayında hamile kalanların %90 erkek olur diye okumuştum ona güvendim oda tuttu yani

ewt canım eylül ayını duymuştum tesadüfmü bilemıyorum ama benım yumurtlamam ekımde olmustu:26:

kaza kurşununa denk gelirsen de inşallah benim gibi denk gelirsin.
2. ye hamile kalmadan önce 3. yü kesinlikle düşünmüyordum ama şu son haftalarda ciddi ciddi düşünmeye başladım. Kızıma kesinlikle bir kız kardeş lazım. yavrum, erkek çocukla neyini paylaşacak ki, paylaşsa paylaşsa oyuncaklarını paylaşır, en azından kız kardeşi olursa her derdini, sevincini rahatlıkla birbirlerine anlatırlar.
İşin gerçeği benden de ona iyi bir arkadaş olur ama kardeş gibisi olmaz.
Ablalarıma söyledim 3. yü de yapacağım diye hepsi de --sakın haaaaaaaaa, bu devirde 3 çocuğa nasıl bakacaksınız--- diye söylendiler.

Bakalım artık bundan sonra borcumuz da yok iyi kötü bir de evimiz var aç değiliz açıkta değiliz. burada ki arkadaşlardan da cesaret buldum ben.

canım ben senı sonuna kadar desteklıyom 3. yapacam dedığimde mılletın gözler yuvalarından fırlıyodu ben yapacam ben bakacam dedım dediğimide yaptım aynen kız kardes olayına katılıyorum bir erkek evlenene kadar belkı kardeşlik yapıyo ama kız ole değil ölene kadar yoldaş oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…