- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.401
Günaydın kızlar,,,
sen dr gıdecenmı cnm yum takıbı ıcın gıdeceksen dr buldunmu??
:2: :2: :2: ben hasta olayım dimi
evet canım inşallah yaptıracam artık kısmet bir doktorla konuştum canım spirali çıkrttırdım sen naptın buldumu dr
evet en azındanaynı şehirevet ben karşıdada çalıştım bilirim biraz
ama beylikdüzü avcılar o tarafları bilmiyorum çok uzakk bize
avrupa yakasında canım istersen adres özelden verebilirimne tarafta canım dr 'un
direk yum takibi yapacakmı ???
benimde işime yararmı diye sordum :97:
:2: :2: :2: ben hasta olayım dimi
gunaydın cnmGünaydın kızlar,,,
sen kolay kolay hasta olmazsın
cinsel hayatı sık olan hasta olmuyormuş kız
Günaydın kızlar,,,
günaydınnnnnnnn
günaydın nilay hoşgeldinnn
ne tarafta canım dr 'un
direk yum takibi yapacakmı ???
benimde işime yararmı diye sordum :97:
Hoşbuldum kızlar. Siz nasılsınız şu sıralar ottur çöptür görüyor musunuz? Benim kuzenim bebek düşünüyor 6 ayı geçmiş korunmadıkları şimdi ovulasyon testi almak istiyordu. Ben de çubuklulardan al demiştim. Almış ama yakalayamamış. Şimdi tükürük testi almaya karar vermiş. Çok pratikmiş uğraşamam çift çizgiyle diyor. Ama sizin burada mikroskop deneyimlerinizi ona anlattım inanmadı onlar yakalayamamıştır ben sürekli yapıcam diyor. Neyse ben clearblue al demiştim daha ilk seferinde şimdi otlarla uğraşsın hem soruyor hem inanmıyor kız yaa..
evet yapacak ama yüzde altmış dedi kesin olmaz dedi ilk ay hamile kalma şansı yüzde 25 dedi ama daha var bana bekliyorum diet fala yapmam lazım takviye ve özellikle biyu istiyorum ama nasıl denk gelecek bilmiyorum
gunaydın cnm
günaydın nilaycansu
sen kolay kolay hasta olmazsın
cinsel hayatı sık olan hasta olmuyormuş kız
kız yazık kıyamam sen hasta olma zıpır şey
Sabah geçmişe bakıp hızla çıkıyordum genelde ama sabah muhabbeti de iyi oluyormuş. Akşam hepimizin şafkı kaymış oluyor sonra +18 muhabbetleri
ben akşamları yokum
zaten bunlara şaşırıyorum gece nasıl oturuyolar o saate kadar
ben 11:30 12 gibi yatıyorum sabah zor kalkıyorum bunlar 3 4 konuşuyolar hepsininde bebeği var üstelik
ben yaşlanmışım evettt:85:
canım ben görüyorum otları
bende ilginç olan adetime 1-2 gün kala ve adet günümdede ot çok görüyorum
yada alakasız bi günde ot çıkıyo kafam karışıyo
bende her sabah aç karnına aksatmadan takip ediyorum zaten benim ilk ayım bakalım kısmet
yanı o kadar calısmaya ıyı yatmıssın geneumut yok kız bende öyleyim yaşlılıktan değil erkenden yatmak istiyorum yaz gelsinde düzelir
kışın başından beri ilk defa dün gece 1 de yattım :89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?