bebek cinsiyet belirleme..

Ay bende genelde oturuyorum valla sabahta erkenden kalkıyorum çok zor oluyor. Ama şöyle oluyor benim bir kere yatıyorum sonra kızım uyanıyor uyutunca bir bakayım diyorum bütün millet burda. Sonra ben de takılıyorum az. Sonra da böyle oluyorum

ay kızlar ruyası bıle guzeldı yaaaaaa

Allahım ıns gercegınıde yasatır hepımızeee

hala etkısındeyım ya.. ay dıyom bır an one dogsunda goeyım dıyorum

# renginnn
# umut_11+
# BerniL
# _eZeL_+
günaydın kızlar..bugün nasılsınız?
beni iyice heyecan sardı,bugünü de hayırlısıyla bir atlatsam yarın doktorla randevum var:)))

# renginnn
# umut_11+
# BerniL
# _eZeL_+
beni iyice heyecan sardı,bugünü de hayırlısıyla bir atlatsam yarın doktorla randevum var:)))

gunaydın cnmmm ıyıyız cok sukur ıns

yarın sendende guzell haberlerı alcaz cnm

# renginnn
# umut_11+
# BerniL
# _eZeL_+

günaydın canım biz iyiyiz haberler sende hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah inş artık kanaman azalmıştır

cnm kıyamam sana kız valla senı cok sevıyom yhu

sıtemızın cıtır erkek annesı olcan ınssss

ay kızlar ruyası bıle guzeldı yaaaaaa

Allahım ıns gercegınıde yasatır hepımızeee

hala etkısındeyım ya.. ay dıyom bır an one dogsunda goeyım dıyorum

Amin Bernilcim inşaAllah canım inşaAllah

ezel umut kahvaltıda rejim yapacağız ya ne tavsiye edersiniz

tam adamına sordun ben bu gün kahvaltıyı öyle bir kaçırdım ki sorma hala yediklerimi hazmedemedim kocam bana büsbüüyüüüük bir tost yapmış çok lezzetli geldi hepsini yedim ama şimdi çooook pişmanııımmm
# renginnn
# umut_11+
# BerniL
# _eZeL_+

günaydınnn canımmm hoşgeldiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…