bebek cinsiyet belirleme..

kız boşver o kadar sıkı yapma bizim malum üç sebebimiz var ben bi tanıdığıma yap dedim hiç çocuğu yoktu kendini sıkma benim kadar dedim yaptı oğlu oldu çok katı yapmana gerek yokki canımcım sanki millet rejimmi yapıyo hafif yapanların da hep oluyo

günaydın canım biz iyiyiz haberler sende hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah inş artık kanaman azalmıştır
saol canım şuanda bi lekelenme yok çok şükür.
günaydınnn canımmm hoşgeldiinn
hoşbulduk canım,akşam otu gördün mü?ne yapacaksın?
gunaydın cnmmm ıyıyız cok sukur ıns

yarın sendende guzell haberlerı alcaz cnm

saol bernilcim yarın size güzel haberler vereceğim inş.

hoşbulduk canım,akşam otu gördün mü?ne yapacaksın?

bengü otlar yok görünmüyor bir cuma akşamı gördüm en son ama yarı otlu görüntü vardı yanlız ben bir kaç gün çörekotlu tarçınlı ballı karışımdan yedim sanırım o yumurtamın büyümesini sağladı ama doktora gittikten sonra hiç yemedim o karışımdan doktor yumurtan var deyince gerek görmedim sanırım o karışımın etkisiyle yumurtam oluştu şimdi kesince büyümesi yavaşladı diye düşünüyorum o yüzdende mikroskopta otlar çıkmıyor

doktorun dediği tarihle otlar kesişmiyormu ozamannnn :97:

doktorun dediği tarihle otlar kesişmiyormu ozamannnn :97:

şöyle söyleyebilirim büyük ihtimal benim yumurta 27 ocakta çatlar bence doktor her ihtimale karşı 23 ve 25 ocaktada ilişki verdi şu günlerde ot çıkmıyor malesef sanırım o otlar çatlamaya yakın çıkmaya başlıyor
acaba diyorum büyümesi durdumu çörek otunu kesince kız 1 şubata kadar çatlamadan dayanırsa bu kör olası mımırta o zaman fiki fiki olur hayallere bak bee
22 ocakta 16 mm idi yumurta her gün 1 mm büyüyormuş o zaman bugün 19 mm olması lazım 1 ocağı beklerse 25 mm olurrr benim yumurtadan bir halt olmaz ancak tavada yumurta olur :44:

ay ezel ya ne alem kızsın sen öle zıpır şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…