- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.441
bernil beklemem lazım ok canım
Amin Bernilcim inşaAllah canım inşaAllah
tam adamına sordun ben bu gün kahvaltıyı öyle bir kaçırdım ki sorma hala yediklerimi hazmedemedim kocam bana büsbüüyüüüük bir tost yapmış çok lezzetli geldi hepsini yedim ama şimdi çooook pişmanııımmm
günaydınnn canımmm hoşgeldiinn
uleennnnnnn rengiiiiiinnnnnnnnn ne yolluyorsunnn bakiiiiiiiiiiimmmm bana da yollaaaaaaaaaaaaa
saol canım şuanda bi lekelenme yok çok şükür.günaydın canım biz iyiyiz haberler sende hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah inş artık kanaman azalmıştır
hoşbulduk canım,akşam otu gördün mü?ne yapacaksın?günaydınnn canımmm hoşgeldiinn
gunaydın cnmmm ıyıyız cok sukur ıns
yarın sendende guzell haberlerı alcaz cnm
yok sana ezel, ben hep sana özel msj yooladım diyenleri görünce krize girerdim şimdi sizde merak edin bakem
tmm cnm geldı
umut sut ve urunlerı yıyonmu kız hala:))
uleennnnnnn rengiiiiiinnnnnnnnn ne yolluyorsunnn bakiiiiiiiiiiimmmm bana da yollaaaaaaaaaaaaa
canım sütü sevmiyorum zaten
ama yoğurda dikkat etmeye çalışıyorum
birde çay mevzumm var onu içiyom valla
bende senin gibi yapcam umut diğer şeyler tamam yaparım aama çay azda olsa içecem sen kaç bardak içiyosun canım
hoşbulduk canım,akşam otu gördün mü?ne yapacaksın?
canım ben burda oturduğum için sabah kahvaltıda ve öğlende çayımız var
heleki birde önüne gelince gelde içme :126:
bengü otlar yok görünmüyor bir cuma akşamı gördüm en son ama yarı otlu görüntü vardı yanlız ben bir kaç gün çörekotlu tarçınlı ballı karışımdan yedim sanırım o yumurtamın büyümesini sağladı ama doktora gittikten sonra hiç yemedim o karışımdan doktor yumurtan var deyince gerek görmedim sanırım o karışımın etkisiyle yumurtam oluştu şimdi kesince büyümesi yavaşladı diye düşünüyorum o yüzdende mikroskopta otlar çıkmıyor
canım ben burda oturduğum için sabah kahvaltıda ve öğlende çayımız var
heleki birde önüne gelince gelde içme :126:
umut ezel bendensiniz çay delisiyim oh afiyet olsun
ben pek aramam ya ıste oturmaya felan gıdınce
naparım dıye dusunuyom onuda acık bır bardak felan olur heraldee
kızlar soda ıcıyonuzmuuu??
doktorun dediği tarihle otlar kesişmiyormu ozamannnn :97:
kızlar soda ıcıyonuzmuuu??
ay ezel ya ne alem kızsın sen öle zıpır şeyşöyle söyleyebilirim büyük ihtimal benim yumurta 27 ocakta çatlar bence doktor her ihtimale karşı 23 ve 25 ocaktada ilişki verdi şu günlerde ot çıkmıyor malesef sanırım o otlar çatlamaya yakın çıkmaya başlıyor
acaba diyorum büyümesi durdumu çörek otunu kesince kız 1 şubata kadar çatlamadan dayanırsa bu kör olası mımırta o zaman fiki fiki olurhayallere bak bee
22 ocakta 16 mm idi yumurta her gün 1 mm büyüyormuş o zaman bugün 19 mm olması lazım 1 ocağı beklerse 25 mm olurrrbenim yumurtadan bir halt olmaz ancak tavada yumurta olur :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?