bebek cinsiyet belirleme..

kızlar berra nerelerde ya hafta sonu dr gıdecektı

bı haberde yazmadı ıns kotu bırsey yokdur

ay cok merak ettım bugunde gelmedı yaaa

günaydın kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...bugün randevum var özledim valla geçen haftada bakamadım bile sıvı falan alınıyodu...ne dicem bu haftalarda kıpırtılar oluyomu benim ilk kızım çok hareketliydi hemen hissettirmişti şimdiki sanki kıvranıyo gibi kasılıyo öle tekme falan olmuyo daha

merhaba arkdşlar..
2.bebişine hamile ve cinsiyetini çook merak eden bi anne olarak geçerken uğradım şöyle bi slm vereyim dedim

ezel'cim 21.11.1981 d.tarihim; 18.10.2010 sat işte bundan sonrası azcık net değil.düzensiz adet oluyordum;en son 15 günde 1 ilişki tarihi desen onu da tam bilmiorm ( 14 haftalık hamileyim.başka bi konuda şu kesenin sağı solu şeklinde baktım.bnmki soldaydı.bu c.tesi de dr um cinsiyetini söyleyecek.ama ben meraktan çatlamak üzereyim

Hepinize tunaydin

Haskena basiniz sagolsun canim , alkahim sabrini versin ve kimseyi evlat acisiyla sinamasin

Bengu ck nasil gidiyor hamilelik canim ??

Firegirl herseyin normal cikmasina sevindim

Elara tatike gidip gelmisin relax olmusundur iyi gelmistur sanada

Bernil , rengin , resaam , kakulee , ezel sizden naber ???

Ismin i sayamadigim arkadaslar sizlerede selam olsun , oglum hasta doktork goturecegim onu .. Bogazi sis sesi falan kotu olmus 12 ye randevu aldim bende

canım o ay sık ilişkimi oldu adetinden sonraki tahimin yumurtlama günlerinin hepsi kız günü biortimde ama geç yumurtlaman olduysa 21. gününden sonra erkek gününe geçmiş bide kesenin konumuna görede erkek belli olunca yazarsın canım tam ilişki gününü söylemeden kesin birşey yazzaamıyorum

merhaba kızlarrrr heminizi kocaman
varya dünden beri tam 20 sayfa yazmışsınız maşallah diyorum size yani.ben okumaya gidiyorum bir saate anca gelirim

tşkr ederim ezel.. c.tesi günü randevum var dr um cinsiyetini söyleyeceğini söyledi.öğrenir öğrenmez yazıcam buraya. şimdiden bir fikir edinmek için araştırıyordum. ne fasulyeliği kaldı kesenin bakmadığım ne de yönü Allah herkesin gönlüne göre versin inşllh..

ayyy deme rengin ben de belki 3 aydır her sabah sütlü yulaf ezmesi yiyorum ilk başlardda ben de zayıflamak için yiyordum sonra hoşuma gitmişti. ayyyy şimdi nasıl sevindim anlatamammm.

asidemet ben bu diyetle 2 kilo almışım yaaa dün tartıldım amamnnnn dedim sonra nasıl olsa daha çoookkk alıcam bi kızım olsun sağlıklı sıhatli olsun da napıyım veririm ben kiloları diye avuttum kendimi.
sütlaç yap hem pirinç hem süt hem şeker süper bi kız diyeti tatlısı

kızlar ben yumurtladım heralde ama beklediğimden erken oldu gibi ben 11. gün yani bugün bekliyordum sanırım 9. gün oldu.o kadar erken olur mu sizce yaaa??cumartesi çok akıntı ve iğne batması gibi batmalarım vardı pazar kasık ağrısı ve akıntı.bugün hiçbişey yok yumurtladım mı acep.bide o yumurta akını göremedim bu ay geçen ay tam 11. gün görmüştüm.üfff yaaa canım sıkılıyor noldu şimdi ben bişey anlamadım.:95::95::95::95:

iyiyiz canım sağol.çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım.

Evet Canım hamileyim ben de ben 2007 Eylülden beri takvim uysun diye uğraştım,diyet yaptım,vajinal duş yaptığım da oldu ama Mayısta yani hamile kaldığım ay diyeti son 1 haftada bozmuştum,ne de vajinal duş yaptım,ne de eşime kahve içirdim ne de ov.testinde çift çizgiyi yakalayabildim sadece takvime uydu ve oldu bakalım Allah ne nasip edecek...:dance:
kızlar alıntı yaptım bu malum takvimi kullanan bayanlardan birisi yazmış.bebeği kız

canım hoşgeldin çok geçmiş olsun vallah işte hiçbir ghaber yok bu yöntemlerin biri denk gelse diğeri gelmiyor kafayı üşütücem

canım bioritmde tutuyorsa yumurtanın çatladığı gün tek ilişki en sağlıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…