- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.461
Neyse kızlar ben kacar ıslerım duruyo
yapayım gelırım sonraaa
merhaba arkdşlar..
2.bebişine hamile ve cinsiyetini çook merak eden bi anne olarak geçerken uğradım şöyle bi slm vereyim dedim
Neyse kızlar ben kacar ıslerım duruyo
yapayım gelırım sonraaa
ezel'cim 21.11.1981 d.tarihim; 18.10.2010 sat işte bundan sonrası azcık net değil.düzensiz adet oluyordum;en son 15 günde 1ilişki tarihi desen onu da tam bilmiorm ( 14 haftalık hamileyim.başka bi konuda şu kesenin sağı solu şeklinde baktım.bnmki soldaydı.bu c.tesi de dr um cinsiyetini söyleyecek.ama ben meraktan çatlamak üzereyim
asidemet canım tecrübeyle sabit diyorum benim ilk bebeğim düşük olduğu için dr bana ben 46 kiloydum acil kilo alman lazım dedi süt tavuk et gibi yiyeceklere ağırlık vermemi söyledi ben iki kızımda hamilelikten önce bol bol süt içtim aynı şeyi yakın arkadaşlar hamielik öncesi zayıflamak için sütlü mısır gevreği yediler takip ettim gerçekten kızları oldu buradada örnek çok canım elara her fırsatta söylüyo sen bol bol süt ve peynir tütü gıdalara ağırlık ver canım
valla canım şimdiden başladım muhallebiler filan :84::84::84::84:ama duba gibi olucam diyede korkuyorum ama bak bu sütlü mısır gevreği iyi fikir hem şişmanlamamm önlenirtabii azda olsa hemde süt diyetine faydası olur canıııııııııııııımmmmmmmmmmmm saol birde hazır meyve suyu içip peynir yiyorum löplöp ayyy fazla şişmem inşallah
Hepinize tunaydin
Haskena basiniz sagolsun canim , alkahim sabrini versin ve kimseyi evlat acisiyla sinamasin
Bengu ck nasil gidiyor hamilelik canim ??
Firegirl herseyin normal cikmasina sevindim
Elara tatike gidip gelmisin relax olmusundur iyi gelmistur sanada
Bernil , rengin , resaam , kakulee , ezel sizden naber ???
Ismin i sayamadigim arkadaslar sizlerede selam olsun , oglum hasta doktork goturecegim onu .. Bogazi sis sesi falan kotu olmus 12 ye randevu aldim bende
Hepinize tunaydin
Haskena basiniz sagolsun canim , alkahim sabrini versin ve kimseyi evlat acisiyla sinamasin
Bengu ck nasil gidiyor hamilelik canim ??
Firegirl herseyin normal cikmasina sevindim
Elara tatike gidip gelmisin relax olmusundur iyi gelmistur sanada
Bernil , rengin , resaam , kakulee , ezel sizden naber ???
Ismin i sayamadigim arkadaslar sizlerede selam olsun , oglum hasta doktork goturecegim onu .. Bogazi sis sesi falan kotu olmus 12 ye randevu aldim bende
Evet Canım hamileyim ben de ben 2007 Eylülden beri takvim uysun diye uğraştım,diyet yaptım,vajinal duş yaptığım da oldu ama Mayısta yani hamile kaldığım ay diyeti son 1 haftada bozmuştum,ne de vajinal duş yaptım,ne de eşime kahve içirdim ne de ov.testinde çift çizgiyi yakalayabildim sadece takvime uydu ve oldu bakalım Allah ne nasip edecek...:dance:
kızlar alıntı yaptım bu malum takvimi kullanan bayanlardan birisi yazmış.bebeği kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?