- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.541
kızlar çekinmeden yazın samımı bir şekilde bende efe ismini seviyorum ama ruyada osman gördüm ya sankı sorumluluk var omuzlarımda bi akıl verin noluuuurrr
heeee ne yapam 1 dr muanesı kac para yabancıya gıtmesınnnnnnnnnnnnn:94::94::94:doktorunu çağırıyorsun iğne yapsın diye mi kız
kızlar çekinmeden yazın samımı bir şekilde bende efe ismini seviyorum ama ruyada osman gördüm ya sankı sorumluluk var omuzlarımda bi akıl verin noluuuurrr
-------------------------------------------------------ezelden alıntı--------------------------------- annem dedıkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı cok fıkı fıkı yapan cabuk yaşlanıyomuşşşşşşşşşgünaydın umutçuumm akşam fiki fiki oldu hemdeee iki defa amaaaa bebek yapacak şeyleri göndermedik içerivallah az kalsın oluyordu ama yalvardım resmen halimi düşün o an işte :78:
-------------------------------------------------------ezelden alıntı--------------------------------- annem dedıkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı cok fıkı fıkı yapan cabuk yaşlanıyomuşşşşşşşşşgünaydın umutçuumm akşam fiki fiki oldu hemdeee iki defa amaaaa bebek yapacak şeyleri göndermedik içerivallah az kalsın oluyordu ama yalvardım resmen halimi düşün o an işte :78:
m.osman -- bence yanı ruyana bıle gelmıssssssssss daha ne olsunnnnnnnnnnn boswer efeyı her taraf efe zatennnnnnnn
osman güzel isim ama tanıdığım osmanlar hep sıkıntılıydı.muhammed ismi çok güzel.efeyi ise geç.herkez efe .muhammed yusuf koy bence
sağolun verdiğiniz samımı cevaplar için sıkıntılı derken nasıl bir sıkıntı
slm kızlarrr
sabah gittim annemgile.yine büyüklerle ilgilendim.neyseki annem geldii.bende az önce geldim eve.baya yoruldum yinee
hoş geldin kayıp elaraaa bizde senı kaynanada zannettık
bende ole yapıyım dinayetin teli var komşuda alayım sorayım bende osman ismıne çok alıştırdım kendimi eşimde hayır olmaz demıyo ama pek ısınamadı ben anlıyom onu onunda istediği isim olsun istıyom bana kalsa adı osman canım enes ismide aklımdan geçmedi değil sahabe ismi onuda çok beğenıyorum bakalım hayırlısı ama içim gene osman diyoo :26:can parcam muhammed enes cok güzel bencee
efe yi aklından bile gecirmee.o kadar cok kiiii bu isimden
ayrıca efeler cok yaraamaz oluyor cnm
osman ismine gelince o da güzel aslında
benim kuzenimin ismi osman.ve cocukk inanılmaz zeki.cok güzel bi bölüm bitirdi ünv.de.
yurtdışında master yapıyor şuan
cokta ılımlı agırbaşlı biridirr.
sen siyanete sor bencee.rüyamda osman ismini gördüm cocuguma koymalımıyım diye.
bu takvimin hangisi olduğunu anlamadım canım ya:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?