bebek cinsiyet belirleme..

kızlar çekinmeden yazın samımı bir şekilde bende efe ismini seviyorum ama ruyada osman gördüm ya sankı sorumluluk var omuzlarımda bi akıl verin noluuuurrr

rüyandan çok etkilendinse bence osman koy aklında hep kalacak
bazı rüyalar unutulmuyor çünkü
efeyi seçerdim bende aslında ama senin olayın farklı

günaydın umutçuumm akşam fiki fiki oldu hemdeee iki defa amaaaa bebek yapacak şeyleri göndermedik içeri vallah az kalsın oluyordu ama yalvardım resmen halimi düşün o an işte :78:[/QUOTE]-------------------------------------------------------ezelden alıntı--------------------------------- annem dedıkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı cok fıkı fıkı yapan cabuk yaşlanıyomuşşşşşşşşş

doktorunu çağırıyorsun iğne yapsın diye mi kız
heeee ne yapam 1 dr muanesı kac para yabancıya gıtmesınnnnnnnnnnnnn:94::94::94:

Son düzenleme:
kızlar çekinmeden yazın samımı bir şekilde bende efe ismini seviyorum ama ruyada osman gördüm ya sankı sorumluluk var omuzlarımda bi akıl verin noluuuurrr

Ruyayla amel edilmez. ama bence Osman Efe cok guzel. Muhammed ismi koymak cocuga agir gelebiliyor, hem de anne baba icin buyuk sorumluluk. Yani onun bir hatasinda ismiyle soyleyecekler, ve o isme de laf gelecek. Ya da kizinca anne baba cocuguna bagirip cagirirken isim de arada olacak. Anlatabiliyor muyum? Osman ismi de ozel ama Efendimizle kiyaslanamaz tabii. Muhammed Osman... Iki isim de agir.. Bu benim fikrim tabii, siz bilirsiniz nihayetinde. Icinize sinen guzel bir isim bulmaniz dilegiyle. Not: Aslinda ben tek isim taraftariyim. Cift isimli kisilerin ozellikle ergenlik donemlerinde sorun yasadigi biliniyor. Isim onemli birsey.

m.osman -- bence yanı ruyana bıle gelmıssssssssss daha ne olsunnnnnnnnnnn boswer efeyı her taraf efe zatennnnnnnn

günaydın umutçuumm akşam fiki fiki oldu hemdeee iki defa amaaaa bebek yapacak şeyleri göndermedik içeri vallah az kalsın oluyordu ama yalvardım resmen halimi düşün o an işte :78:
-------------------------------------------------------ezelden alıntı--------------------------------- annem dedıkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı cok fıkı fıkı yapan cabuk yaşlanıyomuşşşşşşşşş

heeee ne yapam 1 dr muanesı kac para yabancıya gıtmesınnnnnnnnnnnnn:94::94::94:[/QUOTE]

Eccce, geri cekilmeye hic guvenme, her an "hayirli olsun hanimefendi hamilesiniz" denilebilir. Mezide de hatiri sayilir bir sperm miktari mevcut ve iliski sirasinda yolunu bulup gidebilir. Ustelik geri cekilme cocuklarinin kiz yuzdesi fazla. Malum sperm sayisi az ve derinde gitme ihtimali de az. Korkutmak gibi olmasin ama cocuk iliskisine kadar ekstra onlem almak sart. (kondom vs.)

günaydın umutçuumm akşam fiki fiki oldu hemdeee iki defa amaaaa bebek yapacak şeyleri göndermedik içeri vallah az kalsın oluyordu ama yalvardım resmen halimi düşün o an işte :78:
-------------------------------------------------------ezelden alıntı--------------------------------- annem dedıkıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı cok fıkı fıkı yapan cabuk yaşlanıyomuşşşşşşşşş

heeee ne yapam 1 dr muanesı kac para yabancıya gıtmesınnnnnnnnnnnnn:94::94::94:[/QUOTE]

hiçte bilem çabuk yaşlanmaz gençleşirler sen bu konuyu bir doktorunlla konuş bakalım ne dicek

can parcam muhammed enes cok güzel bencee
efe yi aklından bile gecirmee.o kadar cok kiiii bu isimden
ayrıca efeler cok yaraamaz oluyor cnm

osman ismine gelince o da güzel aslında
benim kuzenimin ismi osman.ve cocukk inanılmaz zeki.cok güzel bi bölüm bitirdi ünv.de.
yurtdışında master yapıyor şuan
cokta ılımlı agırbaşlı biridirr.

sen diyanete sor bencee.rüyamda osman ismini gördüm cocuguma koymalımıyım diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
bende ole yapıyım dinayetin teli var komşuda alayım sorayım bende osman ismıne çok alıştırdım kendimi eşimde hayır olmaz demıyo ama pek ısınamadı ben anlıyom onu onunda istediği isim olsun istıyom bana kalsa adı osman canım enes ismide aklımdan geçmedi değil sahabe ismi onuda çok beğenıyorum bakalım hayırlısı ama içim gene osman diyoo :26:

bu takvimin hangisi olduğunu anlamadım canım ya:44:

rengincim bu bioritim takvimi.bu arkadaş o zamanlar bu tak çözen arkadaştan senelik almıştı galiba.uyd urmuş ama işte olmamış..kısmet..ama %90 tuttuğunu söleyebiliriz.en iyisi uydurmak.bilmiyorum ben naaaapcam.bu ayda hamiş değilsem bende bi hal çaresine bakarım artık
ama orsiltatı merakla bekliyorum eğer tutarsa çok daha fazla inancam...yum iki gün önce ve yum günü olmuştu b akalım ne olucak...

can parcam osman ismi güzel bencede..hem bu aralar çok moda zaten.öylebirgeçerzamankiden dolayı...osman efe çok güzel olmuş.
osman can
osman efe
ali osman ...nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…