- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.521
hadi inşallah koşun kızlarelara şimdi burda olsa sana kızardı dersine iyi çalışmamışsın sıfır otur sıfır derdi canım su ve bol sıvı akıntıyı artırıyomuş sen kız istediğin için ph düşük sulardan içmen lazzım
kızlar akşam osman için ağlayıp karolin için içimizden sayıp dişlerimizi sıkarak söylenip saat 11:30 gibi burda buluşmak ümidiyle :92::92: hoşcakalın:92::92: sevgiyle kalın :92::92::92:fazla sayfa doldurmayınyoksa büleeee oluyos dermişim
vajinal dus degil, direk uyguladim karbonati parmakla...
heee biliyorum canımmm yanlış anlamışım ben seni.benim artık arttıracak bişeyim kalmadı canım ama gene de içerim tabiii.ben var ya ph ı düşürsün diye suyuma bi miktar limon tuzu ekliyorum.akvaryumcular suyun ph ını düşürmek için yapıyorlarmış int. okumuştum.ama vüücuda girince naapar bilmiyorum.ben gene de kullandım en azındaz düşük ph lı su içmiş oldum.
yoksa biliyom tüm bilgileri su gibim içtim elara kızmasın diye
kızlar ben de çıkıyorum öpüyorum hepinizi valla seviyom ben burayı yaaa.ezan okunuyo şuan allah hepimizi ne duası varsa kabul etsin.niyetlerimizdeki bebişlerimizi sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucaklarımıza versin amin.
görüşürüzz
kızlar ben de çıkıyorum öpüyorum hepinizi valla seviyom ben burayı yaaa.ezan okunuyo şuan allah hepimizi ne duası varsa kabul etsin.niyetlerimizdeki bebişlerimizi sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucaklarımıza versin amin.
görüşürüzz
cnm cvbın için teşekkürler bende öyle yapayım duş daha zor ama yanma falan yapmadımı? oğluş yapcaz diye mal varlığımızdan olmayalım:))
amiiin canımmmm Rabbim dualarını kabul etsinn
kız erenaltan bende en çok ondan korkuyorum
valla elimizde avucumuzda bişi kalmıcak hee yakında:18:tuzlu yemekten de dudaklarım tersine döndü bu tuzun ölçüsü nedir ki kavruldum iicee yahu
bengü otlar yok görünmüyor bir cuma akşamı gördüm en son ama yarı otlu görüntü vardı yanlız ben bir kaç gün çörekotlu tarçınlı ballı karışımdan yedim sanırım o yumurtamın büyümesini sağladı ama doktora gittikten sonra hiç yemedim o karışımdan doktor yumurtan var deyince gerek görmedim sanırım o karışımın etkisiyle yumurtam oluştu şimdi kesince büyümesi yavaşladı diye düşünüyorum o yüzdende mikroskopta otlar çıkmıyor
bu akşam görürsün umarım:86:
amaaan görsemde görmesemde fark etmez bioritm kızda
yaniiiii başka neyimiz war topu topuuu 1 kücücuk kutucuk içi doluu turşucukmuyduuu neydiiiiicnm cvbın için teşekkürler bende öyle yapayım duş daha zor ama yanma falan yapmadımı? oğluş yapcaz diye mal varlığımızdan olmayalım:))
babaneeeeeeee beende istıyommmmmm banada deyınnnnnnnnnkız banada gönderin özelden kimseys söylemem sır aramızda
bananeeeeeeeee banada yollayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:95::95::95::95::95:uleennnnnnn rengiiiiiinnnnnnnnn ne yolluyorsunnn bakiiiiiiiiiiimmmm bana da yollaaaaaaaaaaaaa
neeeeeeeeeeesen kolay kolay hasta olmazsın
cinsel hayatı sık olan hasta olmuyormuş kız
yok kızzz sen olma kıyamammmmmmmm:2: :2: :2: ben hasta olayım dimi
canımm gözün aydın çok sevindim ben bişey olmadığından emindim ama anlıyorum seni anne yüreği işte ister istemez kuruntu yapıyorsun artık Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin en başı o
fıregıllllllllllll gozun aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
veeee bu haberden sonra ben bioritm tutmadan noooooo çalışmaaaaaaaa
yok bacım yok bioritm tutmadan yapmicam işteeee(inşaAllah hadı inşşşşşşşşş .istedıgın olurrrrrrrrrr
dötün açıkta kalmış senin
günaydın umutçuumm akşam fiki fiki oldu hemdeee iki defa amaaaa bebek yapacak şeyleri göndermedik içerivallah az kalsın oluyordu ama yalvardım resmen halimi düşün o an işte :78:
neeeeeeeeeeegercekmııııııı ben dıyom ben sık sık nıye hasta oluyom acepppppppppppp:2::2::2::2: o zaman hemeh adamı cagırayımmmmmm doktorum nerdesınnnnnnnnn gelseneeeeeeeeeeeeeeee::94::94::94::94::94:
al bendende o kadar tobeeeeeeeehahhaaa osman için ağlayıp karoline için sövelim
amınnnnnnnnnnnnn cnm ıns hepımızın....kızlar ben de çıkıyorum öpüyorum hepinizi valla seviyom ben burayı yaaa.ezan okunuyo şuan allah hepimizi ne duası varsa kabul etsin.niyetlerimizdeki bebişlerimizi sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucaklarımıza versin amin.
görüşürüzz
muhammed efe cnm bence ama :)ya kızlar isim konusunda arada kaldım ne yapım bilemıyorumben osman ismi olsun diyom eşimde biraz isteksiz anlıyorum oda muhammed efe olsun diyo o kırılsın istemıyom siz olsanız ne yapardınız muhammed osman mı muhammed efe mi
kızlar ya berra nerde acaba ya
valla cok merak edıyom hıc böle yapmazdı(
elarada gelmemıs bugun hdr ıns gene babaannenemı gıttın bcmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?