bebek cinsiyet belirleme..

heee biliyorum canımmm yanlış anlamışım ben seni.benim artık arttıracak bişeyim kalmadı canım ama gene de içerim tabiii.ben var ya ph ı düşürsün diye suyuma bi miktar limon tuzu ekliyorum.akvaryumcular suyun ph ını düşürmek için yapıyorlarmış int. okumuştum.ama vüücuda girince naapar bilmiyorum.ben gene de kullandım en azındaz düşük ph lı su içmiş oldum.
yoksa biliyom tüm bilgileri su gibim içtim elara kızmasın diye

hahhaaa osman için ağlayıp karoline için sövelim

kızlar ben de çıkıyorum öpüyorum hepinizi valla seviyom ben burayı yaaa.ezan okunuyo şuan allah hepimizi ne duası varsa kabul etsin.niyetlerimizdeki bebişlerimizi sağlıklı sıhatli hayırlısıyla kucaklarımıza versin amin.
görüşürüzz

evet canım biliyoruz ama bazan unutuyoruz duyunca tekrar hatırlıyoruz insanlık hali oluyo işte iyi fikir senin ki dene inşallah işe yarar

amin canım inşallah, görüşürüz

amiiin canımmmm Rabbim dualarını kabul etsinn

cnm cvbın için teşekkürler bende öyle yapayım duş daha zor ama yanma falan yapmadımı? oğluş yapcaz diye mal varlığımızdan olmayalım:))

kız erenaltan bende en çok ondan korkuyorum

valla elimizde avucumuzda bişi kalmıcak hee yakında :18:tuzlu yemekten de dudaklarım tersine döndü bu tuzun ölçüsü nedir ki kavruldum iicee yahu

yok çok abartma tuzu vallah ben çok tuzlu yiyemem sen diğer şeyleri uygula tuz kısmını boşver ama deniz tuzu kullan ben himelaya tuzu aldım içinde 84 çeşit mineral varmış çok faydalıymış tavsiye ederim eşimin sinüziti var geçen akşam çok başı ağrıyordu bu tuzla tuzlu su yapıp burnuna çekti ikinci çekişte başımın ağrı kesildi dedi adam

bu akşam görürsün umarım:86:

cnm cvbın için teşekkürler bende öyle yapayım duş daha zor ama yanma falan yapmadımı? oğluş yapcaz diye mal varlığımızdan olmayalım:))
yaniiiii başka neyimiz war topu topuuu 1 kücücuk kutucuk içi doluu turşucukmuyduuu neydiiiii

kız banada gönderin özelden kimseys söylemem sır aramızda
babaneeeeeeee beende istıyommmmmm banada deyınnnnnnnnn

uleennnnnnn rengiiiiiinnnnnnnnn ne yolluyorsunnn bakiiiiiiiiiiimmmm bana da yollaaaaaaaaaaaaa
bananeeeeeeeee banada yollayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:95::95::95::95::95:
sen kolay kolay hasta olmazsın
cinsel hayatı sık olan hasta olmuyormuş kız
neeeeeeeeeee gercekmııııııı ben dıyom ben sık sık nıye hasta oluyom acepppppppppppp:2::2::2::2: o zaman hemeh adamı cagırayımmmmmm doktorum nerdesınnnnnnnnn gelseneeeeeeeeeeeeeeee::94::94::94::94::94:

:2: :2: :2: ben hasta olayım dimi
yok kızzz sen olma kıyamammmmmmmm

ya kızlar isim konusunda arada kaldım ne yapım bilemıyorumben osman ismi olsun diyom eşimde biraz isteksiz anlıyorum oda muhammed efe olsun diyo o kırılsın istemıyom siz olsanız ne yapardınız muhammed osman mı muhammed efe mi

hahhaaa osman için ağlayıp karoline için sövelim
al bendende o kadar tobeeeeeeee
amınnnnnnnnnnnnn cnm ıns hepımızın....
muhammed efe cnm bence ama :)

kızlar ya berra nerde acaba ya

valla cok merak edıyom hıc böle yapmazdı(

elarada gelmemıs bugun hdr ıns gene babaannenemı gıttın bcmmmmmmm

kızlar çekinmeden yazın samımı bir şekilde bende efe ismini seviyorum ama ruyada osman gördüm ya sankı sorumluluk var omuzlarımda bi akıl verin noluuuurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…