bebek cinsiyet belirleme..

iyi aksamlar arkadaslar nasilsiniz iyisinizdir insallah kac gundur internet bozuktu giremedim onemli biseyler kacirdimmi bi gecmise bakayim hepinizi cok ozledim

muhammet emin veya yigit ali bende bu isimleri cok begeniyorum bir fikir olsun dedim

muhammet emin veya yigit ali bende bu isimleri cok begeniyorum bir fikir olsun dedim

can parcam osman ismi güzel bencede..hem bu aralar çok moda zaten.öylebirgeçerzamankiden dolayı...osman efe çok güzel olmuş.
osman can
osman efe
ali osman ...nasıl

sağolun kızlar yorumlarınız için ilerleyen zamana bakacam belkim benım herif ısınır osmana

iyi akşamlar arkadaşlar can parçam sana bir şey sormak istiyorum yanlış anlamazsan yumurtlama günü mü ilişkiye girmiştin tek ilişkiyle mi hamile kaldın benim de 2 kızım var bir oğlumun olmasını çok istiyorum yazarsan sevinirim teşekkürler

kızlar çekinmeden yazın samımı bir şekilde bende efe ismini seviyorum ama ruyada osman gördüm ya sankı sorumluluk var omuzlarımda bi akıl verin noluuuurrr
Canım efe ismi çok var bencede sen bilirsin tabi aynı rüyayı görmüştük hatırlarsan benimde eşim istemedi ben levent koyucam eşimin ismide levent artık 1. levent 2.levent öle gider belki diyanete danışınca burdan yaz bende üzerimde bi ağırlık hissediyorum ama napıyım eşim kesin isyemiyo

Evet canım canparçam yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalmış kendi takip ederek

ewt canımyumurlama gününde oldu yaprakçım yazmış canım aynen ole oldu İNŞALLAH seninde gönlündeki olur

ben sordurturuyorum canım burdakı hocalara cevaplar gelınce paylaşacam ama büyük bir olasılık osman olur çünki alıştırdım kendimi başka isim yabancı gibi geliyo bana

iyi geceler kızlar, ben bugün merakımdan dr. a gittim, iki saat bekledim abartmıyorum(özel hastane) ve 4 boyutlu usg ye grmek istediğimi söyledim dr. demezmi bu hafta bebek çok küçük görünmez, görünsede net görünmez ,20. haftada gel diye, sinirden baş ağrısıyla eve geldim, bu ne şans ya, öğrenen nasıl öğreniyor anlamadım, 15 tatilde memlekete gitcem orda birçok özel hastane var ,burda 1 tane,kesin öğrenirm artık...... tabi çatır çatır çatırdamazsam...

haydaaaaaaaaa
11 haftalıkken bilen var deseydin hayret bişi.var bazı drlar ....
canım mecbur bekliycen.bende seni merak ediyordum.normal usgde baktırsaydın canım 15 hafta çok küçük sayılmaz beyaaa

bir hafta sonra 4 aylık olacak olan çocuk hemde 4 boyutluda nasıl belli olmaz ya neyse takma kafana bir öğrenirsin pir öğrenirsin kafan karımaz acabamı demezsin en azındaan canım

haydaaaaaaaaa
11 haftalıkken bilen var deseydin hayret bişi.var bazı drlar ....
canım mecbur bekliycen.bende seni merak ediyordum.normal usgde baktırsaydın canım 15 hafta çok küçük sayılmaz beyaaa
canım takibimi yapan dr. un normal usg si vardı, o dedi zaten 1 ay sonra anca belli olur diye, bende 4 boyutlusu olan dr a gittim aynı hastanede, oda boş çıktı...offf offf:93:

kızlar zonox isimli üye arkadaşında biosu tam kız günleriymiş.ama oğlu olacakmış

evet zonox a ben bakmıştım.oglu olcakmış tutmayanlardan biri oydu.belki dogum tarihi yalnıştır:))

yuhh yaniii.15 haftalık olmuşun artık herşeyi bellidirrr.ben olsam ısrar eder girerdim usg ye.

hadi yaa nasıl belli olmazmış acaba doktor geceden kalmamıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…