- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.561
muhammet emin veya yigit ali bende bu isimleri cok begeniyorum bir fikir olsun dedimya kızlar isim konusunda arada kaldım ne yapım bilemıyorumben osman ismi olsun diyom eşimde biraz isteksiz anlıyorum oda muhammed efe olsun diyo o kırılsın istemıyom siz olsanız ne yapardınız muhammed osman mı muhammed efe mi
muhammet emin veya yigit ali bende bu isimleri cok begeniyorum bir fikir olsun dedim
can parcam osman ismi güzel bencede..hem bu aralar çok moda zaten.öylebirgeçerzamankiden dolayı...osman efe çok güzel olmuş.
osman can
osman efe
ali osman ...nasıl
Canım efe ismi çok var bencede sen bilirsin tabi aynı rüyayı görmüştük hatırlarsan benimde eşim istemedi ben levent koyucam eşimin ismide levent artık 1. levent 2.levent öle gider belkikızlar çekinmeden yazın samımı bir şekilde bende efe ismini seviyorum ama ruyada osman gördüm ya sankı sorumluluk var omuzlarımda bi akıl verin noluuuurrr
iyi akşamlar arkadaşlar can parçam sana bir şey sormak istiyorum yanlış anlamazsan yumurtlama günü mü ilişkiye girmiştin tek ilişkiyle mi hamile kaldın benim de 2 kızım var bir oğlumun olmasını çok istiyorum yazarsan sevinirim teşekkürler
ewt canımyumurlama gününde oldu yaprakçım yazmış canım aynen ole oldu İNŞALLAH seninde gönlündeki oluriyi akşamlar arkadaşlar can parçam sana bir şey sormak istiyorum yanlış anlamazsan yumurtlama günü mü ilişkiye girmiştin tek ilişkiyle mi hamile kaldın benim de 2 kızım var bir oğlumun olmasını çok istiyorum yazarsan sevinirim teşekkürler
Canım efe ismi çok var bencede sen bilirsin tabi aynı rüyayı görmüştük hatırlarsan benimde eşim istemedi ben levent koyucam eşimin ismide levent artık 1. levent 2.levent öle gider belkidiyanete danışınca burdan yaz bende üzerimde bi ağırlık hissediyorum ama napıyım eşim kesin isyemiyo
Evet canım canparçam yumurtlama günü tek ilişkiyle hamile kalmış kendi takip ederek
kızlar zonox isimli üye arkadaşında biosu tam kız günleriymiş.ama oğlu olacakmış
iyi geceler kızlar, ben bugün merakımdan dr. a gittim, iki saat bekledim abartmıyorum(özel hastane) ve 4 boyutlu usg ye grmek istediğimi söyledim dr. demezmi bu hafta bebek çok küçük görünmez, görünsede net görünmez ,20. haftada gel diye, sinirden baş ağrısıyla eve geldim, bu ne şans ya, öğrenen nasıl öğreniyor anlamadım, 15 tatilde memlekete gitcem orda birçok özel hastane var ,burda 1 tane,kesin öğrenirm artık...... tabi çatır çatır çatırdamazsam...
hadi yaaaaaaaaaa doğum tarihi netmiymiş
iyi geceler kızlar, ben bugün merakımdan dr. a gittim, iki saat bekledim abartmıyorum(özel hastane) ve 4 boyutlu usg ye grmek istediğimi söyledim dr. demezmi bu hafta bebek çok küçük görünmez, görünsede net görünmez ,20. haftada gel diye, sinirden baş ağrısıyla eve geldim, bu ne şans ya, öğrenen nasıl öğreniyor anlamadım, 15 tatilde memlekete gitcem orda birçok özel hastane var ,burda 1 tane,kesin öğrenirm artık...... tabi çatır çatır çatırdamazsam...
bir hafta sonra 4 aylık olacak olan çocuk hemde 4 boyutluda nasıl belli olmaz ya neyse takma kafana bir öğrenirsin pir öğrenirsin kafan karımaz acabamı demezsin en azındaan canım
canım takibimi yapan dr. un normal usg si vardı, o dedi zaten 1 ay sonra anca belli olur diye, bende 4 boyutlusu olan dr a gittim aynı hastanede, oda boş çıktı...offf offf:93:haydaaaaaaaaa
11 haftalıkken bilen var deseydin hayret bişi.var bazı drlar ....
canım mecbur bekliycen.bende seni merak ediyordum.normal usgde baktırsaydın canım 15 hafta çok küçük sayılmaz beyaaa
kızlar zonox isimli üye arkadaşında biosu tam kız günleriymiş.ama oğlu olacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?