bebek cinsiyet belirleme..

ya benim öncekilerdede en erken 3 ayda hamile kalmıştım canım hemen olmuyo ilk ay hamile kalma şansı yüzde 25 miş

hayırlı günler kızlar iyisinizdir umarım gece kuşları yazmışta yazmış geneoku oku maaşallah kız kocalarınıza nasıl kıyıyonuz gece bırakıyonuz adam ceezleri soğuk yatakta tek başınahemde bu kış günü bende işimi anca bitirdim yine kalkcam birazdan RABBİMDEN dilerim bu ay herkes boğaya gelip hep hamile kalasınız herkes gönlündeki bebeği sağlıcakla kucağına alsın inşALLAH AMİİNN

kısmanma kız gel seni de öpeyim
ayy inşallah yumurtlayıp bitmiştir hatta bebecikler içerde oluşmuştur.tüplerden yukarı doğru tırmanıyorlardır
su ne için renginnn??

ezel çok tatlısın canım ben karakter olarak sakin bir insanım ama senin gibi zıpırlar çekiyo beni zıt kutup meseelesi

gönder canım gönder ben senden ümitliyim bu ay inşallah canım benim

ayyy ağzından bal damlıyo valla hadi inşallah bi kızın olur emi inşallahhhhhh

yok anam ben gece kalamıyorum da hakkat kocişler bişi demiyo mu kızlara bizimki hemen gene eline aldın diye başlıyo çok bakamıyorum o yüzden.

kız banada gönderin özelden kimseys söylemem sır aramızda

tamam tamam sana da göndereyim

ayy inşallah yumurtlayıp bitmiştir hatta bebecikler içerde oluşmuştur.tüplerden yukarı doğru tırmanıyorlardır
su ne için renginnn??

kız belki ikiz olur belki üçüz bilemedin belki elaranın rüyasındaki gibi beşiz olur hepsi kız olur

ezel çok tatlısın canım ben karakter olarak sakin bir insanım ama senin gibi zıpırlar çekiyo beni zıt kutup meseelesi

bak bekliyorum unutma :84::84::84:

çok alemsin asi hadi inşallah hayırlı haberler alırız senden

tabii yüce allahımın takdiri ama 4 aydır olmayınca insan bir düşünüyor eeee 100de 100 buay son buluyor hadiya kısmet demek lazım bacım yainan erkek daha kolay heralde ya yada bizim ilki erkek olduğu için öyle geliyorzaten adetde fazla olmuyorum seninde öylemi 2 gün filan oluyor sonra sadece lekeler

su ne için renginnn??

hadi inşallah koşun kızlar elara şimdi burda olsa sana kızardı dersine iyi çalışmamışsın sıfır otur sıfır derdi canım su ve bol sıvı akıntıyı artırıyomuş sen kız istediğin için ph düşük sulardan içmen lazzım

kızlar akşam osman için ağlayıp karolin için içimizden sayıp dişlerimizi sıkarak söylenip saat 11:30 gibi burda buluşmak ümidiyle :92::92: hoşcakalın:92::92: sevgiyle kalın :92::92::92:fazla sayfa doldurmayın yoksa büleeee oluyos dermişim

ben spirali yeni çıkarttırdım canım bir hafta oldu adet olamamadım hafif leke geliyo ama başlamadı bir türlü 3 gün yoğun oluyo sonra azalarak leke geliyo spiralden dolayı çok uzuyodu başlarkende leke çok oluyo biterkende biraz vücudum dinlensin istedim gerçi küçük bir yara varmış dr hamile kalamazsan tedavi edelim dedi hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…