- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.601
Günaydın kızlarrrrr nasılsınız ??
umutçum günaydın hoşgeldin ne var ne yok bakalım kaçıncı günün bugün ne zaman gidiyorsun doktora
şu an bende bişey yok bugün adetimin 3.günü
pazartesi gitmeyi düşünüyorum dr
artık bu ay olsun diyorum(
sen ne yaptın ??? neye karar verdin ??
bende cumartesi günü başka bir hastaneye başka bir doktora gidip yumurtama baktırmayı düşünüyorum hala yerindemi diyeçatlayıp çatlamadığından emin olmak istiyorum eğer şubatın 2 sine kadar çatlamazsa deneme yapıcam
Elara arkadaşım sen ne dersin 22 ocakta 16 mm olan yumurta çatlamadan dururmu zira geç adet görüyorum belki yumurtam geç çatlıyordur bir gidip baktırayım dimi
hergün 1mm büyüyo diye biliyorum ama sen gene de bi göster ezelcim
kız ne yaptın sen ctesi gittin yumurta olgunlaşmıştı dimi
2 şubata kadar çatlamıyacakmı :97:
bio 2 şubattamı uygun ?
birde şöyle düşün sizinde kaç aydır korunmasız ilişkilerin oluyo dimi ?
hemen 2 şubatta tutacakmı
dr dediği tarihlerde bence yapmalısın
göstermektende korkmuyor
ben kara kara pztesiyi düşünüyorum şimdi o sandalyeden nefret ediyorum :26:
göstermektende korkmuyor
ben kara kara pztesiyi düşünüyorum şimdi o sandalyeden nefret ediyorum :26:
ummuuttt ya ben şom ağızlımıyım neyim yaa adet olmıyım diyorum bebiş olsun diyorum adet oluyorum yumurtam yerinde dursun bioritmi beklesin diyorum şimdide yumurtam çatladııııııııı
resmen oturduğum yerden çatladığını hissettim yaa böyle o sıvının vajinadan aktığını hissettim tuvalete bir gittim şeffaf akıntı nasıl aktı anlatamam bir taraftanda keyifleniyorum en azından sağlıklı zamanında çatlıyor
kız bugün bioda tam kız günüm yok olmaz yapamam
kız yumurta takibinde çatala yatırmıyor direk sopayı sokuyoramaaan zaten onu hep yiyoruz
ummuuttt ya ben şom ağızlımıyım neyim yaa adet olmıyım diyorum bebiş olsun diyorum adet oluyorum yumurtam yerinde dursun bioritmi beklesin diyorum şimdide yumurtam çatladııııııııı
resmen oturduğum yerden çatladığını hissettim yaa böyle o sıvının vajinadan aktığını hissettim tuvalete bir gittim şeffaf akıntı nasıl aktı anlatamam bir taraftanda keyifleniyorum en azından sağlıklı zamanında çatlıyor
kız bugün bioda tam kız günüm yok olmaz yapamam
kız yumurta takibinde çatala yatırmıyor direk sopayı sokuyoramaaan zaten onu hep yiyoruz
hadi hayırlı olsun ezel inşallah şubatta tutar bion
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?