bebek cinsiyet belirleme..

umutçum günaydın hoşgeldin ne var ne yok bakalım kaçıncı günün bugün ne zaman gidiyorsun doktora

şu an bende bişey yok bugün adetimin 3.günü
pazartesi gitmeyi düşünüyorum dr
artık bu ay olsun diyorum (
sen ne yaptın ??? neye karar verdin ??

şu an bende bişey yok bugün adetimin 3.günü
pazartesi gitmeyi düşünüyorum dr
artık bu ay olsun diyorum (
sen ne yaptın ??? neye karar verdin ??

bende cumartesi günü başka bir hastaneye başka bir doktora gidip yumurtama baktırmayı düşünüyorum hala yerindemi diye çatlayıp çatlamadığından emin olmak istiyorum eğer şubatın 2 sine kadar çatlamazsa deneme yapıcam

Elara arkadaşım sen ne dersin 22 ocakta 16 mm olan yumurta çatlamadan dururmu zira geç adet görüyorum belki yumurtam geç çatlıyordur bir gidip baktırayım dimi

kız ne yaptın sen ctesi gittin yumurta olgunlaşmıştı dimi
2 şubata kadar çatlamıyacakmı :97:
bio 2 şubattamı uygun ?
birde şöyle düşün sizinde kaç aydır korunmasız ilişkilerin oluyo dimi ?
hemen 2 şubatta tutacakmı
dr dediği tarihlerde bence yapmalısın

ummuuttt ya ben şom ağızlımıyım neyim yaa adet olmıyım diyorum bebiş olsun diyorum adet oluyorum yumurtam yerinde dursun bioritmi beklesin diyorum şimdide yumurtam çatladııııııııı
resmen oturduğum yerden çatladığını hissettim yaa böyle o sıvının vajinadan aktığını hissettim tuvalete bir gittim şeffaf akıntı nasıl aktı anlatamam bir taraftanda keyifleniyorum en azından sağlıklı zamanında çatlıyor
kız bugün bioda tam kız günüm yok olmaz yapamam

yuhhhhh ya bi ben anlamıyorum çatlama mevzusunuuuuuu:84::84::84:
öyle bir anlatmışsinki ne diyim sana

hadi hayırlı olsun ezel inşallah şubatta tutar bion

ezel bio yu hesaplamaya çalışıyorum saat dilimi olarak ankarayı mı baz alıyoruz GM+3 yani.netten bakıyorum yaz ve kış saati uygulamalarında değişiyo zaman dilimi, ben de teyzem için uğraşıyorum oğlu olsun istiyo, 4 kızı var artık son şansı bi daha denemem diyo, Allah isteyenlere versin inşallah, düzenli adet de görmüyo çatlama zamanı ve bio yu denk getirse iyi olcak ama hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…