bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar hepinize merhabalar...oristat arkadaşın hala belli olmamış inaççı doktorlara rastlamış..ama inşallah gönlüne göre olur.elara bu arada benim kese solda...daha öncede yazmıştım listeye eklersen sevinirim bana moral oluyo lsteye bakınca..bakalım bio mu tutacak kese mi....

sen önce bi dogur ,gecelerii uykusuz kal,3 bebeye yetişmeye calışş sonra tekrar görürüm ben seni:)

elara ilk sayfaya baktım da benim bilgiler eksik kalmış

denemeler 19-20-21-22
beklenmeyen adet 9 şubat
bide kız değil 1 oğlum var canım.

tmm ekledim.hamiş kalırsan kızı garantiledin senn Allahın izniyle
kolay hamile kalabiliyonmu?
ilişkilerden sonra yumurtladıgını hissettinmi.

aynen canımda nasıl olur yaaa daha çok var yumurt önceki 20siydi bu ay 16 ısı yani döngüm 28ben diyorum oğlan daha kolay diye tabikiiiii hayırlısı ALLAHIM bilir en güzelini

oğlan yapmanın neresei kolay
habire sık sık yap 1-2 gün bekle sonra devam yapmaya sonuç = kız
ama erkek öylemi yumu bul akıntıyı takip et onsan sonra 12 saati yakala derken = yine kız
benim için tabi

Elaraaaaa ben galiba dün yumurtladım ilişkide oldu yani kız gittimi benim adetime göre 29 unda çatlıycaktı yumutlar dün kahverengi akıntı hafif ağrı bi yorum bekliyorum :84:

ama erkek öylemi yumu bul akıntıyı takip et onsan sonra 12 saati yakala derken = yine kız
benim için tabi

canım erken yumurtladım galiba diyommm altüst oldu herşey gıd gıd gıdaaakkk

elara cnm bende ilk sayfaya baktimda listede bende yokum acaba beni yazmayimi unuttun

sen denedinmi yada denicenmi bu ay?

4 müüüü
hiç aklımda olmayan bişey birede bakıyomuşumki kızlar ben hala burdayım ve Elara bana 4. için yöntem söylüyorrrr amanınnn:125:

bacım sen 2.bebeni dogur sonra mümkünse görüşmeyelim senlee sana 3 bebe daha dogurtacak sabır yok bendee

sen denedinmi yada denicenmi bu ay?

bacım sen 2.bebeni dogur sonra mümkünse görüşmeyelim senlee sana 3 bebe daha dogurtacak sabır yok bendee

aşk olsun Elara
bu ay kurtuluyosun benden hadi gözün aydın inşallahhhhh
kız sessiz sessiz geziniyom topikte kimseye zararım bile yok :86:

kakulemmm süt kardeşim benim dün oldu ağrım da canım kahverengi geldi a:84:kıntım

kızlar herkese iyi akşamlar, iki gündür giremedim eve gidince geçmişe bakıp forumda olmak istiyorum bu gece:)

Elaracım SAT 22 ocak ekleyebilirsin şubat listesine

kızlar acil ezeli el birliğiyle doğurtmak lazım yaş seviyemiz 20 oldu biz olgun hanımlarız ne hale getirdi bizi bioritmide denk gelmiyoki

senin yaş kac rengin?? resmini koysana albüme senide görelim
ayrıca kakule senide merak ediyorum sende koyy
resim koymayanaa bioritim yöntem möntem yokk

arkadaşlar ben biliyuosunuz kız için denemeler yapıyorum bugün denemeye korkuyorum kahverengi akıntı yumurtlama belirtisi mi yardımcı olursanız sevinirim

son adet tarihin 16 ocak
adet döngün 28
ilişki günlerin ne??
kahve rengi akıntın 16-22 ocak arası devamlımı oldu
kac gündür var ,miktarı ne kadar.

ayyy inşallah elaracım inşallah valla herşeyi yapmaya çalıştım yatağın altına pembe yelek örmüştüm onu koydum zaten kociş hastaydı yani bitkindi çöktüm üstüne karabasan gibi hergün
sudafeti içtim 2-3 aydır sabah kahvaltısı full sütlü yulaf yedim son iki hafta abarttım yemediğim kalmadı yazdığın listenin nerdeyse hepsini yaptım yani.2 kilo almışım kız ne yediysem artıkinşallah kızım gelir sağlıklı sıhatli
valla oğlumda ilk seferde tutmuştu bunda da olur inşallah.
evet hissettim hafta sonu acayip yoğun akıntım ve kasık batmalım oldu.sanırım pazar yumurtladım.erken oldu ama ilişkiden 2 gün sonra oldu.

benim için tabi

ayyy bide biz yakalasak şu kızı.

kızlar herkese iyi akşamlar, iki gündür giremedim eve gidince geçmişe bakıp forumda olmak istiyorum bu gece:)

Elaracım SAT 22 ocak ekleyebilirsin şubat listesine

hoşgeldin cnm.bende seni merak ediyordum deneme yaptınmı diyee.
regli olmuşunnn önümüzdeki haftalarda denicen galibaa
denemeden önce mutlaka haberim olsunn
bioriitm yum gününe denk geliyormu?
adet döngünü beklenen adet gününüde yaz

ilişki günlerim 42 ü hariç hergün oldu 22sinden sonra akıntımda doğru söylüyorsun adet bittiğinden beri ara ara var dün biraz kasıkta ağrıda oldu korktum yaaa

elara tamam canım ama bende seni ve diğer arkadaşları görmek isterim bu arada 33 yaşındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…