- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.781
merhaba kızlar ben geldim.yeni bir karar aldım.bunu doğurayım 6 ay bekleyince ben yeni bi tane daha doğurmayı planlıyorum.ikiz gibi büyüsünler.bu da erkek olsun istiyorum.iki kız iki erkek ne süper olur.düşündüm olur mu dedim olur.niye olmasın.oğlanlar yanlız kalmamalı bence.:86:
elara ilk sayfaya baktım da benim bilgiler eksik kalmış
denemeler 19-20-21-22
beklenmeyen adet 9 şubat
bide kız değil 1 oğlum var canım.
aynen canımda nasıl olur yaaa daha çok var yumurt önceki 20siydi bu ay 16 ısı yani döngüm 28ben diyorum oğlan daha kolay diye tabikiiiii hayırlısı ALLAHIM bilir en güzelini
oğlan yapmanın neresei kolay
habire sık sık yap 1-2 gün bekle sonra devam yapmaya sonuç = kız
ama erkek öylemi yumu bul akıntıyı takip et onsan sonra 12 saati yakala derken = yine kız
benim için tabi
elara cnm bende ilk sayfaya baktimda listede bende yokum acaba beni yazmayimi unuttun
4 müüüü
hiç aklımda olmayan bişey birede bakıyomuşumki kızlar ben hala burdayım ve Elara bana 4. için yöntem söylüyorrrr amanınnn:125:
canım erken yumurtladım galiba diyommm altüst oldu herşey gıd gıd gıdaaakkk
sen denedinmi yada denicenmi bu ay?
bacım sen 2.bebeni dogur sonra mümkünse görüşmeyelim senleesana 3 bebe daha dogurtacak sabır yok bendee
dün akıntın var mıydı?normal su gibi akıntıdan sonra yumurta akı gibi gelecek ondan sonra çatlayacak.yani dün çatlamamıştır sanmıyorum.tabiki hayırlısı canım ama kasıkların da daha bugün ağrıyor atlama dün olmamıştır bence.
kızlar acil ezeli el birliğiyle doğurtmak lazım yaş seviyemiz 20 oldu biz olgun hanımlarız ne hale getirdi bizi bioritmide denk gelmiyoki
arkadaşlar ben biliyuosunuz kız için denemeler yapıyorum bugün denemeye korkuyorum kahverengi akıntı yumurtlama belirtisi mi yardımcı olursanız sevinirim
sen önce bi dogur ,gecelerii uykusuz kal,3 bebeye yetişmeye calışş sonra tekrar görürüm ben seni:)
tmm ekledim.hamiş kalırsan kızı garantiledin senn Allahın izniyle
kolay hamile kalabiliyonmu?
ilişkilerden sonra yumurtladıgını hissettinmi.
oğlan yapmanın neresei kolay
habire sık sık yap 1-2 gün bekle sonra devam yapmaya sonuç = kız
ama erkek öylemi yumu bul akıntıyı takip et onsan sonra 12 saati yakala derken = yine kız
benim için tabi
kakulemmm süt kardeşim benim dün oldu ağrım da canım kahverengi geldi a:84:kıntım
kızlar herkese iyi akşamlar, iki gündür giremedim eve gidince geçmişe bakıp forumda olmak istiyorum bu gece:)
Elaracım SAT 22 ocak ekleyebilirsin şubat listesine
kakulemmm süt kardeşim benim dün oldu ağrım da canım kahverengi geldi a:84:kıntım
senin yaş kac rengin?? resmini koysana albüme senide görelim
ayrıca kakule senide merak ediyorum sende koyy
resim koymayanaa bioritim yöntem möntem yokk
son adet tarihin 16 ocak
adet döngün 28
ilişki günlerin ne??
kahve rengi akıntın 16-22 ocak arası devamlımı oldu
kac gündür var ,miktarı ne kadar.
senin yaş kac rengin?? resmini koysana albüme senide görelim
ayrıca kakule senide merak ediyorum sende koyy
resim koymayanaa bioritim yöntem möntem yokk
son adet tarihin 16 ocak
adet döngün 28
ilişki günlerin ne??
kahve rengi akıntın 16-22 ocak arası devamlımı oldu
kac gündür var ,miktarı ne kadar.
kıskançlar bizim patates kardeşliğimizi kıskandınız dimi ezeeeeeeeel yetiş kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?