- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.801
ben de 79 doğumluyum kızlarrrr.koyarım resmimi tabikiiii elaracım.senin yaş kac rengin?? resmini koysana albüme senide görelim
ayrıca kakule senide merak ediyorum sende koyy
resim koymayanaa bioritim yöntem möntem yokk
hımmmmm dur hemen bozma moralinikakulemmm süt kardeşim benim dün oldu ağrım da canım kahverengi geldi a:84:kıntım
kıskançlar bizim patates kardeşliğimizi kıskandınız dimi ezeeeeeeeel yetiş kız
ilişki günlerim 42 ü hariç hergün oldu 22sinden sonra akıntımda doğru söylüyorsun adet bittiğinden beri ara ara var dün biraz kasıkta ağrıda oldu korktum yaaa
ezellll şimdi iş başında sabah gelir kaçtı diye
olalım canım olalım biz zaten azınlğlız süt kardeşim benim ama çok sıkıldım ya dün yumurtlama olduysa ilişkide oldu ne bilimmm ya kafam bi dünya
arkadaşlar hepinize merhabalar...oristat arkadaşın hala belli olmamış inaççı doktorlara rastlamış..ama inşallah gönlüne göre olur.elara bu arada benim kese solda...daha öncede yazmıştım listeye eklersen sevinirim bana moral oluyo lsteye bakınca..bakalım bio mu tutacak kese mi....
elara tamam canım ama bende seni ve diğer arkadaşları görmek isterim bu arada 33 yaşındayım
sen beslenmene dikkat ettiysen yumdan 1 gün önce kız olma şansın yine var
sadece yumurtladıgın zmaan vajina alkali oluyor.yumdan önce asidik ,magnezyum ,kalsyum agırlıklı beslnediysen,sudafed içtiysen yine kızz şansın yüksek
cnm inşallah kese tutarr
ama sende 2 ilişki var.ilk ilişkin kıza yatkın digeri nötr.eger nötr olan günde hamile kaldıysan erkek olma şansıda var
aşk olsun Elara
bu ay kurtuluyosun benden hadi gözün aydın inşallahhhhh
kız sessiz sessiz geziniyom topikte kimseye zararım bile yok :86:
ezellll şimdi iş başında sabah gelir kaçtı diye
aaaaa bak bu yöntem iyi oldu
resim getir bioyu götürrrr
ayyy inşallah elaracım inşallah valla herşeyi yapmaya çalıştım yatağın altına pembe yelek örmüştüm onu koydum zaten kociş hastaydı yani bitkindi çöktüm üstüne karabasan gibi hergün
sudafeti içtim 2-3 aydır sabah kahvaltısı full sütlü yulaf yedim son iki hafta abarttım yemediğim kalmadı yazdığın listenin nerdeyse hepsini yaptım yani.2 kilo almışım kız ne yediysem artıkinşallah kızım gelir sağlıklı sıhatli
valla oğlumda ilk seferde tutmuştu bunda da olur inşallah.
evet hissettim hafta sonu acayip yoğun akıntım ve kasık batmalım oldu.sanırım pazar yumurtladım.erken oldu ama ilişkiden 2 gün sonra oldu.
resmini koymayanları eklmee arkadaş listenee.elara tamam canım ama bende seni ve diğer arkadaşları görmek isterim bu arada 33 yaşındayım
inşallah öyle olur..firegirl arkadaşında erkek ve nötr müş bio ama kızı olucak..benimde kıza yatkın ve nötr belki erkek olur...
oo süpersinn maşallahh.inşallahh hamiş kalırsın bu ay.
hadi resmini koy bekliyoruzz
resmini koymayanları eklmee arkadaş listenee.
böyleliklee seni görenleri sende görmüş olacaksınn
ilişki günlerim 42 ü hariç hergün oldu 22sinden sonra akıntımda doğru söylüyorsun adet bittiğinden beri ara ara var dün biraz kasıkta ağrıda oldu korktum yaaa
artık yazılarıda yznlış yazıyorum sinirden 24 ü hariç hergün oldu dün dahil ....akıntım az sayılır
sen 16 da adet oldun
22 ocakta mı adetin bitti???
ondan sonrada kahverengi leke mi başladıı
22 -23-25 ocak mı ilişki günleri
sudafed kullandınmı
diet yaptınmı
ay beni ne cok yoruyon sen ya.apacık yazsana bacım.cımbızla alıyom bilgileri senden
canım şaşkınım ya 16 sında adet oldum evt 20 sinde bitti sonra damla şeklinde oldu ama ben 20 -21 -22-23-25-hepsinde ilişki oldu 29 unda olacaktı yumurtlamam
canım şaşkınım ya 16 sında adet oldum evt 20 sinde bitti sonra damla şeklinde oldu ama ben 20 -21 -22-23-25-hepsinde ilişki oldu 29 unda olacaktı yumurtlamam
sen denedinmi yada denicenmi bu ay?
bacım sen 2.bebeni dogur sonra mümkünse görüşmeyelim senleesana 3 bebe daha dogurtacak sabır yok bendee
elara deneme listesine degil cnm erkek bebek isteyenler listesine herkesin ismi var orada bir benim yok cnm unuttun beni herhalde cnm ben martta dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?