bebek cinsiyet belirleme..

senin yaş kac rengin?? resmini koysana albüme senide görelim
ayrıca kakule senide merak ediyorum sende koyy
resim koymayanaa bioritim yöntem möntem yokk
ben de 79 doğumluyum kızlarrrr.koyarım resmimi tabikiiii elaracım.

kakulemmm süt kardeşim benim dün oldu ağrım da canım kahverengi geldi a:84:kıntım
hımmmmm dur hemen bozma moralini

kıskançlar bizim patates kardeşliğimizi kıskandınız dimi ezeeeeeeeel yetiş kız

aaa ne var yaaa bizde süt kardeşi olsak

ilişki günlerim 42 ü hariç hergün oldu 22sinden sonra akıntımda doğru söylüyorsun adet bittiğinden beri ara ara var dün biraz kasıkta ağrıda oldu korktum yaaa

artık yazılarıda yznlış yazıyorum sinirden 24 ü hariç hergün oldu dün dahil ....akıntım az sayılır

olalım canım olalım biz zaten azınlğlız süt kardeşim benim ama çok sıkıldım ya dün yumurtlama olduysa ilişkide oldu ne bilimmm ya kafam bi dünya

sen beslenmene dikkat ettiysen yumdan 1 gün önce kız olma şansın yine var
sadece yumurtladıgın zmaan vajina alkali oluyor.yumdan önce asidik ,magnezyum ,kalsyum agırlıklı beslnediysen,sudafed içtiysen yine kızz şansın yüksek

cnm inşallah kese tutarr
ama sende 2 ilişki var.ilk ilişkin kıza yatkın digeri nötr.eger nötr olan günde hamile kaldıysan erkek olma şansıda var

yaptım canım çoğunu sudafeti içtim hergün ilişki süt ürünleri çok olmasd yaptım çoğunu ... ben diyorumki be öncekinde tutmuştur ya inanılır gibi değil4 gün önce yumurtlama olur mu ha oluyorsa ALLAHIM hayırlısı bu dişyor bana demekki olurmu sence 4 gün önce yumurtlama iyki buraya girmişim bugünde olacaktı yoksa iklişki

aşk olsun Elara
bu ay kurtuluyosun benden hadi gözün aydın inşallahhhhh
kız sessiz sessiz geziniyom topikte kimseye zararım bile yok :86:

ayy hadi inşallahh hamiş kalırsında kurtulurum sendenn
bacım sen bu topigin ana renklerindensin.yoklugundaa topik renksizz kalırr bundan şüphem yokkk
ama hamile kal biran öncede iyice renklensin topik

ezellll şimdi iş başında sabah gelir kaçtı diye

ezel bio kızdayken yapmazzzz

aaaaa bak bu yöntem iyi oldu
resim getir bioyu götürrrr
bundan sonra ne kadar resim o kadar yüntemm
umut senin boydan bikinili resmini bekliyom.yoksa sanada bio mio yokk

cnm inşallah kese tutarr
ama sende 2 ilişki var.ilk ilişkin kıza yatkın digeri nötr.eger nötr olan günde hamile kaldıysan erkek olma şansıda var[/QUOTE]

inşallah öyle olur..firegirl arkadaşında erkek ve nötr müş bio ama kızı olucak..benimde kıza yatkın ve nötr belki erkek olur...

oo süpersinn maşallahh.inşallahh hamiş kalırsın bu ay.
hadi resmini koy bekliyoruzz

elara tamam canım ama bende seni ve diğer arkadaşları görmek isterim bu arada 33 yaşındayım
resmini koymayanları eklmee arkadaş listenee.
böyleliklee seni görenleri sende görmüş olacaksınn

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah öyle olur..firegirl arkadaşında erkek ve nötr müş bio ama kızı olucak..benimde kıza yatkın ve nötr belki erkek olur...

onun kesede sagdaydı galiba.belki nötr günde hamiş kalmıştır
bide o ilişki günlerinden emin degildi.o nedenle biosu tam net degil.

nötr günde kızda olabiliyor erkektee.yani %50 şansın vare
keseinin solda oluşudaa şansıını biraz daha arttırıyorrr.inşallahhh umdugumuz gibi olur cnm
bu arada kızın nasıl oldu? senin bulantılar gectimi tamamen

oo süpersinn maşallahh.inşallahh hamiş kalırsın bu ay.
hadi resmini koy bekliyoruzz

resmini koymayanları eklmee arkadaş listenee.
böyleliklee seni görenleri sende görmüş olacaksınn

inşallah canım.tamam ama şimdi çıkıyorum yemek memek işi var gece falan koyarım inşallah.
görüşürüz kızlar öpüyorum hepinizi...

Son düzenleme:
ilişki günlerim 42 ü hariç hergün oldu 22sinden sonra akıntımda doğru söylüyorsun adet bittiğinden beri ara ara var dün biraz kasıkta ağrıda oldu korktum yaaa

artık yazılarıda yznlış yazıyorum sinirden 24 ü hariç hergün oldu dün dahil ....akıntım az sayılır

sen 16 da adet oldun
22 ocakta mı adetin bitti???
ondan sonrada kahverengi leke mi başladıı

22 -23-25 ocak mı ilişki günleri
sudafed kullandınmı
diet yaptınmı

ay beni ne cok yoruyon sen ya.apacık yazsana bacım.cımbızla alıyom bilgileri senden

canım şaşkınım ya 16 sında adet oldum evt 20 sinde bitti sonra damla şeklinde oldu ama ben 20 -21 -22-23-25-hepsinde ilişki oldu 29 unda olacaktı yumurtlamam

canım şaşkınım ya 16 sında adet oldum evt 20 sinde bitti sonra damla şeklinde oldu ama ben 20 -21 -22-23-25-hepsinde ilişki oldu 29 unda olacaktı yumurtlamam

peki 20-25 arası ilişkilerinde kahverengi akıntı gelmeye devam ettimi???

yani şunu ögrenmeye calışıyorum.senden adet sonrası hergün azda olsa kahverengi akıntı geldimi .eger öleyse bu yumurtladıgını göstermiyor.bazen vajinada adet kanı kalır buda leke şekilinde bi kac damla gelebilir

ama yumurtlama esnasında bazı kadınlardan leke gelir.ama bu leke bol akıntıyla gelir.
yani kanlı akıntı gibi
sende hangisi oldu ???

bide daha önceki adetlerinde yine 4 günmü sürer reglin?

sen denedinmi yada denicenmi bu ay?

bacım sen 2.bebeni dogur sonra mümkünse görüşmeyelim senlee sana 3 bebe daha dogurtacak sabır yok bendee

elara deneme listesine degil cnm erkek bebek isteyenler listesine herkesin ismi var orada bir benim yok cnm unuttun beni herhalde cnm ben martta dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…