- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #34.821
aslında bende öyle sanıyorum sanki adet kanı kalıntısı gibiydi adetim bitti hep akıntım geldi az az çok değil kahverengi önceki düzenim bozuldu 5 gün olurdum kürtajdan sonra böyle oldu 2 şer gün atlardım 3 ay önce kürtaj oldum ya ondan sonra düzenim değişti sırasıyla 22kasım20 aralık 16 ocak adet günlerim umarım önümüzdeki ay 12 sinde olurum adet yada hayırlısıyla beni 2. oğlana eklersin artıkpeki 20-25 arası ilişkilerinde kahverengi akıntı gelmeye devam ettimi???
yani şunu ögrenmeye calışıyorum.senden adet sonrası hergün azda olsa kahverengi akıntı geldimi .eger öleyse bu yumurtladıgını göstermiyor.bazen vajinada adet kanı kalır buda leke şekilinde bi kac damla gelebilir
ama yumurtlama esnasında bazı kadınlardan leke gelir.ama bu leke bol akıntıyla gelir.
yani kanlı akıntı gibi
sende hangisi oldu ???
bide daha önceki adetlerinde yine 4 günmü sürer reglin?
sen baya deneme yapmışsın bence yapma artık.karışık durumun biraz.
ben geldim kız yemeğim varmış nasıl sevindim hazıra kondum diye unutmuşum
benim de pazar günü geldi aşırı akıntıyla birlikte kahverengi gibi bi leke.yani pazar mı yumurtam çatladı şimdi.
ressam bazen erken olabilir yumurtlaman benim çok düzenli olur günü gününedir ama bu ay gözüne bakıyoz ya benimde 2 gün önce oldu.zaten 12. gün yumurtluyodum bu ay 10. gün kız bize çalışabak gün kalmıyor[/QUOTE
kakulem canım kardeşim napalım şansımıza benim adet döngüme göre daha 4 günüm vardı çatlamaya ne biliiim hayırlısı buymuş demek ki
ressam hiç moralini bozma süt kardeşim.tüplerde hazırda bekleyen x ler kapmıştır yumurtayı belkide
yok canım yapmıycam allahtan bugün şüpelendim size bi soruyum dedim yoksa yum tarihine göre bugünde deneme yapacaktım neyse olduysa oldu artık olmadıysa önümüğzdeki ay denerim hayırlısı diyorum saolun hepinize teşekkür ederim ben çıkıyorum moralim bozuldu bu şansta beni buldu işte napıyım ALLAHIN işi işte erken yumutrtlam dr ocakta dene demişti hepsi tesadüf olamaz Allahım böyle istedi demekki şu andan itibaren hiçbişey düşünmüycem başınızı ağrıttım ama ben elimden geleni yaptım iy akşamlar
ben geldim kız yemeğim varmış nasıl sevindim hazıra kondum diye unutmuşum
benim de pazar günü geldi aşırı akıntıyla birlikte kahverengi gibi bi leke.yani pazar mı yumurtam çatladı şimdi.
ressam bazen erken olabilir yumurtlaman benim çok düzenli olur günü gününedir ama bu ay gözüne bakıyoz ya benimde 2 gün önce oldu.zaten 12. gün yumurtluyodum bu ay 10. gün kız bize çalışabak gün kalmıyor
hoşgelidn demet
sen bu ay denicenmi.listede ismin var ama sende bi kıpırdanma yokk
elara sana arkadaşlık tekli ettim bacım neden kabul etmedin
ben hamile kalmadan önce çatlatma hapı kullandım ve bana göre çatlatma hapı ve iğnesi oğlan için uygun ortamı hazırlıyor. bir de ovulasyon günümde ilişk girdim ve oğlum oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?