bebek cinsiyet belirleme..

aslında bende öyle sanıyorum sanki adet kanı kalıntısı gibiydi adetim bitti hep akıntım geldi az az çok değil kahverengi önceki düzenim bozuldu 5 gün olurdum kürtajdan sonra böyle oldu 2 şer gün atlardım 3 ay önce kürtaj oldum ya ondan sonra düzenim değişti sırasıyla 22kasım20 aralık 16 ocak adet günlerim umarım önümüzdeki ay 12 sinde olurum adet yada hayırlısıyla beni 2. oğlana eklersin artık

sen baya deneme yapmışsın bence yapma artık.karışık durumun biraz.

yok canım yapmıycam allahtan bugün şüpelendim size bi soruyum dedim yoksa yum tarihine göre bugünde deneme yapacaktım neyse olduysa oldu artık olmadıysa önümüğzdeki ay denerim hayırlısı diyorum saolun hepinize teşekkür ederim ben çıkıyorum moralim bozuldu bu şansta beni buldu işte napıyım ALLAHIN işi işte erken yumutrtlam dr ocakta dene demişti hepsi tesadüf olamaz Allahım böyle istedi demekki şu andan itibaren hiçbişey düşünmüycem başınızı ağrıttım ama ben elimden geleni yaptım iy akşamlar

ben geldim kız yemeğim varmış nasıl sevindim hazıra kondum diye unutmuşum

benim de pazar günü geldi aşırı akıntıyla birlikte kahverengi gibi bi leke.yani pazar mı yumurtam çatladı şimdi.
ressam bazen erken olabilir yumurtlaman benim çok düzenli olur günü gününedir ama bu ay gözüne bakıyoz ya benimde 2 gün önce oldu.zaten 12. gün yumurtluyodum bu ay 10. gün kız bize çalışabak gün kalmıyor

bu cinsiyet belirleme yönteminden annem bahsetmişti bana pek inandırıcı gelmemişti. bizim mahallede erkek nüfusu fazlaydı. komşulardan bazılarıda bu yöntemi denemiş şimdi kızları var. annem benide bu yöntemle yaptığını söyledi. benim için cinsiyetin hiç bir önemi yok o yüzden sağ olunca ne sol olunca ne hatırlamıyorum. ama diyetten hiç bahsetmemişti.

kızlarrrr ben çıkıyorum şimdi görüşürüz ben sizi haberdar ederim bi ara Elara görüyor musun bide 27 sine kadar deniycektim yine iy zamanda bırakmışım güvenmiycem artuk yumurtlama gününe falan kafam çok karıştı herkese iy akşamlar

ben senin yumurtladıgını sanmıyorum.tedbir amaclı ilişkiye girme dedim
ama hamile kalırsanda bence kız şansın cok fazlaa
ilişkiye girdigin günler bioritimde kız günelrin dimi.sana bakmıştım

Son düzenleyen: Moderatör:

sen calışıyonmu kakule.ne iş yapıyon
işte bol akıntıyla birlikte kahve leken gelirse yumurtlama olmuş olabilir
ama resasmınki adet bitiminden sonra gelmiş bu lekeler.yani yumurtladıgını sanmıyorum ben
belkide hamiledirr yerleşme kanamasıdır:))

sen gecen ay denedinmi ressam??? belki üstüne filan görmüşündür

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hamile kalmadan önce çatlatma hapı kullandım ve bana göre çatlatma hapı ve iğnesi oğlan için uygun ortamı hazırlıyor. bir de ovulasyon günümde ilişk girdim ve oğlum oluyor

ben hamile kalmadan önce çatlatma hapı kullandım ve bana göre çatlatma hapı ve iğnesi oğlan için uygun ortamı hazırlıyor. bir de ovulasyon günümde ilişk girdim ve oğlum oluyor

sende bioritim tutmamıştı dimi
tekrar verirmisin dogum tarihini
son adet tarhin
adet döngün
ilişki günleirni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…