bebek cinsiyet belirleme..

günaydın kızlar ,
bizim mahalle nedir nerden giriliyo banada söyleyin bi herkes orda sanırım
evet elara gerçekten süper bir finaldi aşk-ı memnu bende izledim keyifle

günaydın kızlar ,
bizim mahalle nedir nerden giriliyo banada söyleyin bi herkes orda sanırım
evet elara gerçekten süper bir finaldi aşk-ı memnu bende izledim keyifle

günaydın.ağzımdan lafı aldın umut.tamda bende onu soracakktım.bizim mahalle nerede.çokmu uzak.bizde gelsek olurmu.

bende çok merak ediyorum sizin mahalleyi kızlar,bize de söyleyin gelelim ayol:)))))

dosdogru gidin saga sapin orada güllerbahcesi yazacak o sokaga sapin sizi karsilarlar güllerle hehhehehhehhea.s.

günaydın bu gün cuma sela ile cuma namazı vakti hep birlikte dua edlim.kız,erkek ne istiyorsak biricik allahımız verecektir.dualarınız kabul olsun allah herkesin gönlünün muradını versin.olumunekankayizsmile

canım yaa ben kaçırdım neler dedin şimdi..bebek için.bende merak ederim..bu arada biz tanışamadık merhabaa.ben çok sık giremiyorum...banada diyin yaa.senindemi iki kızın var bacımm.benimde iki kızım var...

slm cumaniz hayirli olsunnnn

herkese hayırlı cumalar...
canlarım ben çok giremiyorum oyüzdende çok şey kaçırıyorum.ben ne edcemmm.nasıl bilgiler edinecegim ..off çok canım sıkılıyoo bu durumaa.ne ettiniz..
mimozam hamile degilmişsin.hadi gözün aydınn.klomen alarak iyi ettin..inşallah bu sefer olacak..

elara bacım bana gönderdigin haricinde bilgiler varmı ...(( benide unutmayınnn..
tombilibu oyy dogummu yaptıı.allah analı babalı büyüsün inşallah.beni unutmuştur belkide dua etmeyi..ben giremiyorum bi türlü..((

ay ne telaşlı birisiyim yaaaeyvahedigeldismile

hımm okudumm.teşekkürler hd..
şimdi bende sagıma yatarım ama bu nekadar uzun zamandır yatıyorum bilmiyorum..
adet rengi falan ilginç geldi..benim genelde agrılı olur adetim.ama genelde açıktır rengi..ay ben bu yüzdenmi iki kızım oldu:))
ide zaten ben kendimi bildim bileli tatlıya düşkünümdür..ama bilgileri aklamda tutacagım teşekkürler...

kurtuluş savaşında erkekler cepheye gitmişler uzun süre dönmemişler .savaştan sağ kurtulup dönenlerin çoğunun oğlu olmuş.savaş sonrası doğanların erkek olduğunu araştıranlar cisel pehrize ulaşmışlar.bunu da göz ardı etmemek lazım ama daha önce söylediğim gibi kız bebek olması daha zor.biz zoru başardık.bizim kızlar erkekleri sollayıp geçmiş.

cinsel perhizin önemini biliyorum ama savaştan dönenlerin oglu oldugunu ilk kez duydum
sen nerden edindin bu bilgiyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…