- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.101
ben geldim.eski sayfaları okuyum dedim.gözlerim karardı.nasılsın ezel ?umut11 sen ne yaptın.
Hoşgeldin Himalia bizde herşey aynı devam umutla ilimiz kök saldık topiğe bir kızan yapamadık hadi ben neyse beceremedim daha ilk umut bir tane yapmış ama unutmuş galiba nasıl yapıldığını
kızlar ben hamilemiyim neyim yaaa
sag kasıgımda şişkinlik böle agrı gibi bişiler oluyorr
yeni hamiş kalanlar sizdede böle şeyler oldumuuu
yoksa ben ayvayı yedimmii
hamileysem bio kıza yatkın
yumdan 3 gün önce olduu ama o gün inanılmaz cok akıntı vardı.belkide yum günüde olabilir tam emin degilim.
yani bi kız bebek daha gelebilirrr
tam olarak bende 8 sene spral kaldı güzelim normal diyor herkes
sen kendine bakkkkk
ne spralmiş beeee
umurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.
KIZLAR ŞİMDI TABLOLARI INCELEDIM BU YAZAN NE DEMEK yumurtlama mıkroskobu
bır de şuanda şubatta hamıle kalmayı planlayanlarımı yazıyorsunuz
Ezellll
otlar ne durumda yapıyomusun hergün ?
ovülasyon mikroskopu tükürükle ovulasyon takibi yani yumurtlama takibi yapmaya yarayan bir alet canım
evet birde şubatta hamile kalmayı planlayanların listesi yapıyoruz
bildiğimiz mıkroskop mu farklı bir mıkroskop muu
bır de bende 1,5 yıllık evlıyım ve ılk kez şubatta bebek denıcez benımde ısmımı yazabılırmısınız
bak canım link veriyorum burdan bakabilirsin bunun başka markalarıda var
Bonie Family Planning Light, Aile planlamas, Dourganlik takvimi, cinsiyet belirleme, erkek ocuk yapma, kz ocuk yapma, doum kontrol
sen yumurta takibi falan yaptırıyormusun erkek bebek mi istiyorsun kız mı (tabbi Allah'ın izniyle)
daha başlamadım yumurta takıbıne 3-4 şubatta gıtmeyı düşünüyorum doğru tarıh mı ?
22 ocak adet ımın 1, gunu
ve erkek istiyorum çin takvımıne göre şubat ta kız dıyor ama baktınız mı burdakılerde tuttumu çin takvımı benım cevremde genel de doğru çıktı
iyi geceler..elara salı iş çıkışı kanamam oldu.acile gittim.doktor keseyi gördü ama içini göremedi.saglıksız sonlandıralım dedi.bugün kendi doktoruma gittım.kesenin içinde minik kalp atıyordu mucize gibi.ama çevresinde kanama varmış işe gıtmeyıp dinleneceksin dedi.10 gün raporluyum dualarını eksik etmeyin.
doğru tarih canım 3 - 4 şubatı geçirme git vallah çin takvimine inanmayanlar çok var tutmayanda var ama bende çevremde baktığımda hep tuttu aslına bakarsan bende hem çin takvimine hemde bioritme denk getirmeye çalışıyorum bioritmde tutmayan yok denecek kadar az
pekı cnm yumurtalama takıbı yaptırıcam 3 şubata drumdan randevu alıcam
ezel eltımde 14 senedır duruyodu gecen ay gıttı cıkarttı hala yenı gıbıymış orda yaslı bı kadın wardı 20 yıldan fazladır ıcımde menapoza gırdım cıkattırayım dıye gelmıstı dr kızdı gıt fılm cektır kımbılır nerene kactı spral dedı yanı cokkkkkkk kalaabılıyoooone spralmiş beeee
Eccce, dun yazdim ama gormedin herhalde, dedemden kalma klasik internet explorer var ya,mavi e sembollu, ondan aciliyormus, oyle yaziyor altinda. Onu dene varsa.
erkek bebek içinmi yumurta takbi yaptıracaksın ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?