bebek cinsiyet belirleme..

ben geldim.eski sayfaları okuyum dedim.gözlerim karardı.nasılsın ezel ?umut11 sen ne yaptın.

hoşgeldin sen neler yaptın dr günün ne zamandı
ben valla aynıyım canım ya pazartesi sabaha dr gidecem inşallah
bakalım vakti gelince olacak sanırım hayırlısı inşallah

Hoşgeldin Himalia bizde herşey aynı devam umutla ilimiz kök saldık topiğe bir kızan yapamadık hadi ben neyse beceremedim daha ilk umut bir tane yapmış ama unutmuş galiba nasıl yapıldığını

tam olarak bende 8 sene spral kaldı güzelim normal diyor herkes
sen kendine bakkkkk

canım belkide gelmiştir bebeğin bedenine seninle nefes alıyorudur. hayırlısın olsunn Allah gönlüne göre versin

umurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.

KIZLAR ŞİMDI TABLOLARI INCELEDIM BU YAZAN NE DEMEK yumurtlama mıkroskobu

bır de şuanda şubatta hamıle kalmayı planlayanlarımı yazıyorsunuz

umurtlamayı ovulasyon mikroskobuyla takip etti.

KIZLAR ŞİMDI TABLOLARI INCELEDIM BU YAZAN NE DEMEK yumurtlama mıkroskobu

bır de şuanda şubatta hamıle kalmayı planlayanlarımı yazıyorsunuz

ovülasyon mikroskopu tükürükle ovulasyon takibi yani yumurtlama takibi yapmaya yarayan bir alet canım
evet birde şubatta hamile kalmayı planlayanların listesi yapıyoruz

ovülasyon mikroskopu tükürükle ovulasyon takibi yani yumurtlama takibi yapmaya yarayan bir alet canım
evet birde şubatta hamile kalmayı planlayanların listesi yapıyoruz

bildiğimiz mıkroskop mu farklı bir mıkroskop muu

bır de bende 1,5 yıllık evlıyım ve ılk kez şubatta bebek denıcez benımde ısmımı yazabılırmısınız

bildiğimiz mıkroskop mu farklı bir mıkroskop muu

bır de bende 1,5 yıllık evlıyım ve ılk kez şubatta bebek denıcez benımde ısmımı yazabılırmısınız

bak canım link veriyorum burdan bakabilirsin bunun başka markalarıda var

Bonie Family Planning Light, Aile planlamas, Dourganlik takvimi, cinsiyet belirleme, erkek ocuk yapma, kz ocuk yapma, doum kontrol

sen yumurta takibi falan yaptırıyormusun erkek bebek mi istiyorsun kız mı (tabbi Allah'ın izniyle)

daha başlamadım yumurta takıbıne 3-4 şubatta gıtmeyı düşünüyorum doğru tarıh mı ?
22 ocak adet ımın 1, gunu
ve erkek istiyorum çin takvımıne göre şubat ta kız dıyor ama baktınız mı burdakılerde tuttumu çin takvımı benım cevremde genel de doğru çıktı

Son düzenleme:

doğru tarih canım 3 - 4 şubatı geçirme git vallah çin takvimine inanmayanlar çok var tutmayanda var ama bende çevremde baktığımda hep tuttu aslına bakarsan bende hem çin takvimine hemde bioritme denk getirmeye çalışıyorum bioritmde tutmayan yok denecek kadar az

çok geçmiş olsun bebeğine ve sana acil sifalar

pekı cnm yumurtalama takıbı yaptırıcam 3 şubata drumdan randevu alıcam

huuuuuuuu kimse yokmuuuuuuuuuu
ne spralmiş beeee
ezel eltımde 14 senedır duruyodu gecen ay gıttı cıkarttı hala yenı gıbıymış orda yaslı bı kadın wardı 20 yıldan fazladır ıcımde menapoza gırdım cıkattırayım dıye gelmıstı dr kızdı gıt fılm cektır kımbılır nerene kactı spral dedı yanı cokkkkkkk kalaabılıyoooo

Eccce, dun yazdim ama gormedin herhalde, dedemden kalma klasik internet explorer var ya,mavi e sembollu, ondan aciliyormus, oyle yaziyor altinda. Onu dene varsa.

erkek bebek içinmi yumurta takbi yaptıracaksın ???

aslında erkek ıstıyorum ama bende pko var onun için kız erkek farketmez bu sene ıcınde hamıle kalmak ıstıyorum zaten ılk bebeğim erkek kız o kadar önemlı değil ıkıncıyı düşünürüm kız erkek diye hangısı yoksa ama erkek olsa fena olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…