bebek cinsiyet belirleme..

boncuk ve bengü çok geçmiş olsun arkadaşlar allah acil şifalar versin size.
geçmişi okuyorum maşallah sohbet uzamış gene.

selammmmmmmmmmmmmmmmm elaraaa ben günlük fırçamı yemeye geldimmmmmmmmm:::::::::::))))))))))))))))))))) canım benım 2 kız da sag tarafta oldu sol yum. dar we sıkıntılı bence sag sol la ilgısı yok bu ışın
saol ezelcim kutuları doldurdum bu kez de grafik çizilmiyo, ya niye böyle oluyo anlamadım
benımdeeeee neden acabaaaaa

cıkkkkkkkkkk bu da olmuyoo

hepinize günaydın kızlar

ezelcim dün verdiğin siteye giremedim hata veriyor sürekli

ben de acamadimm halukakcam in bioritm sayfasini hata veriyor. Telif icin yurtdisina kapatmis olabilir. mozilla -firefox-tarayıcı8 hepsınden denedımm
sayfas mozilla -firefox-tarayıcı8 hepsınden denedımm

bu aradaaaa BONCUKKKKK cok gecmış olsunnnnnnnnnn
ayrıca elaraaaaaaaaaaaaa sana da hayırlı olsunnnnnn mu desem:94::94::94: geçmiş olsun mu desemmmmmm:84::84::84: gözün aydın mı desemmmmmmmmm allah analı babalı büyütsünnnnnnn mü desemmmm:86::86::86: sen seççççççççççççç

Son düzenleme:

sen işini şansa bırakmazsın senin gibi tedbirli hatun
hiç sanmıyorum yani hamile olma ihtimalini

nerde bu millet kız kimse yokk
sen ne yaptın deneme falan oluyomu sesin çıkmıyooo

ya ne denemesi umut yaaa kafayı yedireceksin kızım sen bana bioritm tutmadan yapmicam diyorum yaaa oofff

evet bu sabah kimseler yok Allah hayır etsin inşaAllah güzel haberler gelir bu gün
Haskenada gelmiş akşam inşaAllah artık sık sık girmeye başlar

kız ne bileyim ya hiç bişey yapmıyonuzmu o yüzden sordum
dün akşam yatarken Gurbet Güzeli geldi aklıma oda gelmiyo artık ((

kız ne bileyim ya hiç bişey yapmıyonuzmu o yüzden sordum
dün akşam yatarken Gurbet Güzeli geldi aklıma oda gelmiyo artık ((

faaliyet var mı diyorsun yani hıımmm işte geçen geceden beri bişey tık yok canım kocam eve çok geç geliyor umutçum çok yorgun oluyor ben napıcam bu adamla bilmiyorum
hafif bir grip var bide üstünde inşaAllah çok tutulmazda böyle atlatır

ben geldim.eski sayfaları okuyum dedim.gözlerim karardı.nasılsın ezel ?umut11 sen ne yaptın.

Hoşgeldin Himalia bizde herşey aynı devam umutla ilimiz kök saldık topiğe bir kızan yapamadık hadi ben neyse beceremedim daha ilk umut bir tane yapmış ama unutmuş galiba nasıl yapıldığını

çok geçmiş olsun az kalmış ilk üç ayın bitmesine biraz dayan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…