bebek cinsiyet belirleme..

allah yardımcın olsun canım zor ama güzel ne yapacaksın,
beslenmene dikkat et güçsüz kalmamaya çalış,
sağlıkla al bebişini inşallah kucağına da bunlar gelip geçici

Kızlar ben dün Fatih ünv gittim doğumu orda düşünüyorum kızımda beştepe başlamıştım çankayaya yollamışlardı doğum için bu seferde direk çankayada başlayalım dedik doğum bölümü beştepeye alınmış valla çok şansızım kan idarar falan aldılar neye bakıcaklar bilmiyorum ayrıntılı ultrasyon istedi 15 gün içinde hastane martın sonuna gün verdi bende özelden yarın için randevu aldım 300 liraymış biraz pahalı ama olması gerekiyomuş hayırlısı bakalım inş. yarın güzel haberler veririm

allah yardımcın olsun canım zor ama güzel ne yapacaksın,
beslenmene dikkat et güçsüz kalmamaya çalış,
sağlıkla al bebişini inşallah kucağına da bunlar gelip geçici

Saol canım Allahım hepimize sağlıklı hamilelik geçirtip sağ salim kucağımıza almayı ve gönlümüzdekini nasip etsin inş.

Yaprakcigim canim ben de hepinizi özledim sizsiz sanki hayatimda büyük bir bosluk vardi ve inaniyorumki sizinle beraber olmak acimi sarmama dahada yardimci olacak iyiki varsiniz canlarim hepinizi cok seviyorum

Allah şifa versin canım. Bebeğine hiçbirşey olmaz Allah ın izniyle. Sen yüreğini ferah tut.

Geçmiş olsun yaprak fırsat buldukça dinlen, ıhlamur benim uykusuzluğuma iyi geliyor. Bebeğine isim düşündünüz mü?

canım geçmiş olsun inşallah biran önce iyileşirsin

Saol canım severim ıhlamuru ama hiç içmiyorum kaynatayım bari isim düşündüm evet ben ilk kızımdan beri hep erkek olursa eşimin ismini koyucam derdim artık adakgibi bişey olmuştu sanırım öle yapıcam kulağına Muhammet okutucam isminide levent koyucam 1. levent 2. levent böle gider belki

cnm inşallah herşey yolundadırr.güzel haberlerini bekliyoruzz
bayılma hissi niye oluyorki.panik atak filanmı var sende?

kimse yok ya deli oldum deli boşuna demiyorum ben çaptan düşüyoruz diye neler oluyuuuu guzzzllaaaaaaaaaarrr

Uyumlu olmuş iki isim bence söylenişi hoş geliyor kulağa. Yalnız aynı isimde babayla oğulun resmi evrakta karışma durumu olmaz umarım. Onun dışında Levent güzel isim beğenirim.

nihayett siparişlerimi verdim:81:
braun es3
oral-b elektirikli diş fırcası ve 2 yedek fırca başı aldımmm

haskenacım bi site buldum almanyadann.yüz bakım ürünlerimi ordan almak istiyorum
sipariş verirkenn yardımını isticem cnm
yada senin önerecegin bi site varmı?
Worldwide Bioshop in Germany - Logona ben burdan alışveriş yapmayı düşünüyorum??

iyi günlerde kullan fıstık

kızlar size cok ilginc bişi sölicemm

ben kızıma hamile kaldıgımda son adet tarihim 11 ocaktı ilişki tarihim 22 ocaktı.
ve ne tesadüftürki yine son adet tarihim 11 ocak ve şüpheli ilişki tarihim 22 ocak:))))
ay şimdi wc deyken aklıma geldii
yani hamile kalırsam kızımla aynı burctan olcak belkide aynı gün dogacak

kız ne kadar düzenlisin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…