bebek cinsiyet belirleme..

evet canım kullanıcağım hemde doktorada gitmek istiyorum bakalım

Bu arada senden de her an bomba haber gelebilir diyorsun yani, hadi hayırlısı ama değilsin gibi doğdu içime:)

deneme ne zaman olacak sana göre ????

Elara hamile olsun ben kendimi köprüden atarım
onun gibi birisi hayatta olmaz inanmam
sen ne tedbirli ne akıllı kadınsın olurmu öyle şey :90:

Ah ah bana kalsa yapacamda hemen bir türlü kismet olmuyor bi Eylülde deneme yaptim biliyorsun ondan sonrasi bos bu arada görümcemin 3 yasinda ikiz kizlari var vefat eden kizida 7 yasindaydi .......

Allah diger iki kızına uzun ömür versin inş

yok canım ondan değil bazen soru soruyorum cevabını bulamıyorum sayfalara tekrar tekrar giriyorum elimden geldiğince okuyorum yazılanları şimdi tatildeyim daha rahat okurum
kendi nickinin üstüne tıkla
forumdaki cevaplarım diyorsun
en son yazdıgın mesajı görürrsün
ona tıkla.sonraki mesajları öle bulabilirsin
ben genelde öle yaparım

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım yakında belli olur
mimozadanda leke gelmişti ay ne yaptı acaba ???

bende cok meraktayımm
mimoza hamile kaldıysaa bii ohhhh cekcemmm
umut
ezel
beste
deyyan kalıyorrr geriyeee

tatildeyim daha sık yazabilirim

ne iş yapıyon sen.resim ögretmeni filanmısın
bide sen resim koysanaa senide görelim

Herşey ALLAH TAN gelir o verir o alır canım sabırlar

Evet canim dogru söylüyorsun bizde Rabbimden gelene sabrediyoruz Rabbim hepimizin evlatlarini bizlere bagislasin.................

Allah diger iki kızına uzun ömür versin inş

Amin canim insaAllah iyiki onlar var biraz onlarla mesgul olunca kafasida dagiliyor en azindan onlari sevip oksarken yarasini daha cabuk saracak gibi düsünyorum insaAllah bizde bak bu iki yavru icin ayakta kalman gerek diyoruz biraz tesellisi olsun diye........

evet canım kullanıcağım hemde doktorada gitmek istiyorum bakalım

Bu arada senden de her an bomba haber gelebilir diyorsun yani, hadi hayırlısı ama değilsin gibi doğdu içime:)
benim içimede degilim gibi doguyor. hayırlısı olsun

deneme ne zaman olacak sana göre ????

Elara hamile olsun ben kendimi köprüden atarım
onun gibi birisi hayatta olmaz inanmam
sen ne tedbirli ne akıllı kadınsın olurmu öyle şey :90:

umut bazenn sen tedbirini alsanda bazı aksilikler olabiliyorr
bizdede aynen ölee olduuu

Kizlar benim tickerime ben 9 ay 10 gün sonra gönlümdeki kucagimda olur insaAllah yazmistim bi baktim 11 ay 1 gün sonra olmus bi kismet olmadi her ay zaman uzuyor bu gidisle 40 yasinda yazacam artik ne yapayim...............

Hadi hayirlisi canim bencede sen hamilesindir ayaklarin üsümesi buna isarettir .................Bakalim bu ay kimler hamilelik müjdesi verecek bize hadi basi sen cek....................

ayyy hadi inşallah ben de ok umutluyum bu ay dua edin banaa noolur

süt kardeşim canım sat ın neydi bide ilişki günlerin canım benimkiyle karşılaştırıcam

canım kardeşim benim sat 14 ocaktı çalışmalar 19-20-21-22 kız günküleri dedi elara 23 erkek gününe geiyo diye çalışma yapmadık.sanırım 24 gibi yumurtladım bende.

HUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kiz patatis kardesleri bu süt kardesleri mercimegi firina vermisler demedi demeyin tez elden calismalara baslayin ....................Bu patatislerden biride ben oluyom galiba :26:

kakulee seninde günler iyi denk geldi maşallah. hadi bakalım inşallah geliyordur kızın:)

HUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kiz patatis kardesleri bu süt kardesleri mercimegi firina vermisler demedi demeyin tez elden calismalara baslayin ....................Bu patatislerden biride ben oluyom galiba :26:

sütcüler hızlı cıktı.
patatesciler yakında kök salıp kullanılmıcak hale gelcekler

Son düzenleyen: Moderatör:
bende cok meraktayımm
mimoza hamile kaldıysaa bii ohhhh cekcemmm
umut
ezel
beste
deyyan kalıyorrr geriyeee

ne iş yapıyon sen.resim ögretmeni filanmısın
bide sen resim koysanaa senide görelim

evt canıım arkadaşlığa kabul etmediniz ki zaten çokta iy bilmiyorum bu bilg kullanma işini ama bu arada daha çok vaktim olur sanırım uğraşmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…