bebek cinsiyet belirleme..

Merhaba kizlarrr.
beni hatrladiniz mi erkek cocuk askiyla yanan elmi.:80:
dogum yaptim kizimi dünyaya gözlerini 1.1.2011 saat 1de gözlerini acti cok sükür.
buraya gelemedim daha dgrusu geldim okuyup yazamadan gidiyorum.
ikinciye erkegi tuttura bilmek icin.bu arada kizimin ismide Betül Zümra teyzeleri.
Liza [COLOR=hayatim tahminin dogru cikti.hepinizi öpüyorum..[/COLOR]

hoşgeldinn hayırlı olsun kızınnn

haskena
can parçam nasılsınız kızlar

tabii benim süt kardeşim ressam sen nasılsın?

kakulecim hamile olabilirsin ben küçük kızıma hamıle kaldığımda daha bilmiyodum hamıle olduğumu göğüslerim çok hasaslaşmıştı çok acıyolardı kocaya bile deydirtmıyodum canım cok acıyodu bu bir belirti olabilir hayırlısı inşALLAHJ

bebeğin kaç haftalık gulseren, ben de oldu 12-13. haftalarda şimdi 4.5 aylık bebeğim göbek çevremde daha yoğun bi seyirme var. ilk bebekte biraz geç hissediliyo

canım 2.5 aylıkken başladı, doğum yapmış arkadaşlarım bebeğin cinsiyetine bağladılar erkekte erken olur dediler ve onlarda seyirme olayına şaşırıp bebek daha büyüktür dediler ama değil tabi
ve benim ilk bebeğim

Hosgeldin canim bebegin hayirli olsun bahti güzel ömrü uzun olsun annesine babasina hayirli evlat olsun .................

gızzz ben size fantazi mi yaptıkk dedimmm.başıma bi olay geldi dedimmm.bunun fantaziyle uzaktan yakından alakası yokkkk
bu vesileyle fantazi meraklılarınıda anlamış oldukk

Oy oy oy kafama kocaman bi tas geldi kiz kakulee sanada geldimi?

iğneyi dr gerek görmedi onu biz yumurtası tam büyümeyenlere yapıyoruz dedi
senin yumurtlama oluyo dedi oyüzden sadece yumurta takibi yaptırtım

InsaAllah senin icin hayirlisi olur canim güzel haberlerini bekliyoruz hadin gari bu ay müjde cverecek hatun yok mu aranizda ama ben senden ümitliyim deyyan .............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…