bebek cinsiyet belirleme..

hmmmm dur bakalım aynı zamanlar yum iki gün önceye denk geliyo ikimizinkide bekleyip görelim

Kiz ben birak kök salmayi,, cürümeye yüz tutum artik bazen düsünüyom kismetimde sadece 1 evlat mi var diye ...................

canım bende 35 yaşındayım o yüzden acele ediyorum uzuuuuun yıllar düşünmemiştim ta ki biyolojik saat çalana dek şimdi inanılmaz istiyorum

canım bende 35 yaşındayım o yüzden acele ediyorum uzuuuuun yıllar düşünmemiştim ta ki biyolojik saat çalana dek şimdi inanılmaz istiyorum

Canim bende o saat hic susmuyorda bi türlü kismet olmuyor bakalim hakkimda hayirlisi diyorum artik ben birseyi cok isteyincede olmuyor o nedenle saldim cayira durumundayim artik ne zaman kismet olura diyorum hep niyetleniyorum ve her zaman bir engel oluyor demekki daha vakti zamani gelmemis yada hic gelmeyecek bendede yas 35 bacim.............. Bu arada insaAllah sen bu ayki denemeden hamis kalirsin .............................

Ne oldu kiz takke delikmi cikti?

işte beklenen soru
HUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kiz patatis kardesleri bu süt kardesleri mercimegi firina vermisler demedi demeyin tez elden calismalara baslayin ....................Bu patatislerden biride ben oluyom galiba :26:

he valla sütçüleeeee ileriiiiii

kakulee seninde günler iyi denk geldi maşallah. hadi bakalım inşallah geliyordur kızın:)

valla bu ay çok garip çin takvimi rus takvimi bio yumurtlama çalışma hepsi kızı gösteriyor.artık mevlam nasıl bilirse öyle olsun.inşallah canım seninki gibi cici bir kızım olur.

sütcüler hızlı cıktı.
patatesciler yakında kök salıp kullanılmıcak hale gelcekler

daha oyalana dursun ezel biz aldık başımızı gidiyoruz

çatladım valla

E biraz daha ileri gideyim takkeye firsat kalmadi mi acaba?

ahaaa beklenen 2. soru

Kakulee bacim soruyu sormakla bitmiyorki bizim hanim cevap vermiyor catlatacak bizi neyse devam ederse gizemine daha fantazi dolu sorularim onu bekliyor....

kısmet canım herşeyin vakti zamanı varmış değilmi.inşallah olacak hayırlı zamanı bekliyor demekki.sen çalışmalara devam et duanı et gerisini bırak rabbime.inşallah bebiş en yakın zamanda karnında büyür tekmeler atar.

Kakulee bacim soruyu sormakla bitmiyorki bizim hanim cevap vermiyor catlatacak bizi neyse devam ederse gizemine daha fantazi dolu sorularim onu bekliyor....

haklısın valla soruyu sor hepsine cıkssss anacım şimdiye süleseydi olmuş bitmişti kafamızda fantezi geçiriyo çılgın elara

Amin insaAllah canim hepimizin gönlündekini kucagina almasi dilegi ile.............................

haklısın valla soruyu sor hepsine cıkssss anacım şimdiye süleseydi olmuş bitmişti kafamızda fantezi geçiriyo çılgın elara

Fantaziler prensesi Elara ben yinede takkeye firsat kalmadi tezinin dogrulugunu düsünüyom gercekleri anlatmadigin sürecede bunu düsünecem .......................

Fantaziler prensesi Elara ben yinede takkeye firsat kalmadi tezinin dogrulugunu düsünüyom gercekleri anlatmadigin sürecede bunu düsünecem .......................

:86::86::86: elaraaaaaa:86::86:

puhahahaha sizz ürete durun fantazileriii
bizede fikir olurrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…