- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.301
ayyy hadi inşallah ben de ok umutluyum bu ay dua edin banaa noolur
canım kardeşim benim sat 14 ocaktı çalışmalar 19-20-21-22 kız günküleri dedi elara 23 erkek gününe geiyo diye çalışma yapmadık.sanırım 24 gibi yumurtladım bende.
cıkssssss :97:
bende cok meraktayımm
mimoza hamile kaldıysaa bii ohhhh cekcemmm
umut
ezel
beste
deyyan kalıyorrr geriye
kulaklarım çınladı
inşallah bizlerde kalmışızdır hamileeeeeeeeeeee
Deyyan sen yum .takibi yatirdin degilmi cat .igneside oldun mu?
Kiz ben birak kök salmayi,, cürümeye yüz tutum artik bazen düsünüyom kismetimde sadece 1 evlat mi var diye ...................
canım bende 35 yaşındayım o yüzden acele ediyorum uzuuuuun yıllar düşünmemiştim ta ki biyolojik saat çalana dek şimdi inanılmaz istiyorum
Ne oldu kiz takke delikmi cikti?
HUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kiz patatis kardesleri bu süt kardesleri mercimegi firina vermisler demedi demeyin tez elden calismalara baslayin ....................Bu patatislerden biride ben oluyom galiba :26:
kakulee seninde günler iyi denk geldi maşallah. hadi bakalım inşallah geliyordur kızın:)
sütcüler hızlı cıktı.
patatesciler yakında kök salıp kullanılmıcak hale gelcekler
cıkssssss :97:
E biraz daha ileri gideyim takkeye firsat kalmadi mi acaba?
kızlar sağ kasığımda ağrıo var acebaaa yumurtlama mı yada hamile miyim dersiniz beklenen yum tarihi 29 uydu
akıntın var mı??
Canim bende o saat hic susmuyorda bi türlü kismet olmuyor bakalim hakkimda hayirlisi diyorum artik ben birseyi cok isteyincede olmuyor o nedenle saldim cayira durumundayim artik ne zaman kismet olura diyorum hep niyetleniyorum ve her zaman bir engel oluyor demekki daha vakti zamani gelmemis yada hic gelmeyecek bendede yas 35 bacim.............. Bu arada insaAllah sen bu ayki denemeden hamis kalirsin .............................
Kakulee bacim soruyu sormakla bitmiyorki bizim hanim cevap vermiyor catlatacak bizi neyse devam ederse gizemine daha fantazi dolu sorularim onu bekliyor....
kısmet canım herşeyin vakti zamanı varmış değilmi.inşallah olacak hayırlı zamanı bekliyor demekki.sen çalışmalara devam et duanı et gerisini bırak rabbime.inşallah bebiş en yakın zamanda karnında büyür tekmeler atar.
haklısın valla soruyu sor hepsine cıkssssanacım şimdiye süleseydi olmuş bitmişti kafamızda fantezi geçiriyo çılgın elara
Fantaziler prensesi Elara ben yinede takkeye firsat kalmadi tezinin dogrulugunu düsünüyom gercekleri anlatmadigin sürecede bunu düsünecem .......................
cıkssssssE biraz daha ileri gideyim takkeye firsat kalmadi mi acaba?
kızlar sağ kasığımda ağrıo var acebaaa yumurtlama mı yada hamile miyim dersiniz beklenen yum tarihi 29 uydu
Kakulee bacim soruyu sormakla bitmiyorki bizim hanim cevap vermiyor catlatacak bizi neyse devam ederse gizemine daha fantazi dolu sorularim onu bekliyor....
haklısın valla soruyu sor hepsine cıkssssanacım şimdiye süleseydi olmuş bitmişti kafamızda fantezi geçiriyo çılgın elara
Fantaziler prensesi Elara ben yinede takkeye firsat kalmadi tezinin dogrulugunu düsünüyom gercekleri anlatmadigin sürecede bunu düsünecem .......................
:86::86::86: elaraaaaaa:86::86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?