bebek cinsiyet belirleme..

Canim albüm ekleden resim yükleye gel ve bilg.hafizasindan resmi yükleden dosya eklentiye gel ve dosya aca gel resmi ekle ve bitire tikla albümün hazir aslinda cok karisik oldu bende pratigini biliyom teorisini en iyisi Elaradan ögrenmen sen eger bana baktiysan silecem canim...............

Son düzenleme:
kızlar sac düzleştiricim ve diş fırcam geldi.hemen denedimm memnun kaldımm:81
almak isteyenlere tavsiye ederimmm

güle güle kullan elara, kremleri ne yaptın?
ya canım bir ara katı meyvasıkacağı konuşulmuştu ama hangi marka iyi demiştiniz, ben boshu beğendim tabiki reklamından ama ne diyosunuz

güle güle büyüt kızını inşallah,
elmi kızında yöntem denemişmiydin

bu arada kızlar ustalardan sonra kızımı caillou tiyatroya götürdük
ayyy bayılacaktım birde çizgi filimlerin aynısını oynadılar eve geldik tv de yine caillou ayyy yetttiiii

günaydın kızlarr
yaprakcım tekrar hayırlı olsun oglunn
herşeyin yolunda olmasınada sevindimm
Saol canım Allah razı olsun herkesin gönlündekini versin inş.
yaprakçıım geçmiş olsn güzelim küçük leventini sağlıcakla al kucağına
teşk canım yakın zamanlarda alıcaz inş. Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versin
sütcüler hızlı cıktı.Patatesciler
yakında kök salıp kullanılmıcak hale gelcekler
Sütçler 1-0 öne geçiriyor anlaşılan hadi bastırın patetescilerr
uff sabahtan beri usta bekliyorduk, adam şimdi geldi iyimi

şu işler bitsinde akşama görüşürüz inş..
ne işi yaptırıyosunuz canım ben kaçırdım sanırım orayı
Kakulee bacim soruyu sormakla bitmiyorki bizim hanim cevap vermiyor catlatacak bizi neyse devam ederse gizemine daha fantazi dolu sorularim onu bekliyor....
Fantazi yok diyo ama hamile kalma riski olduğuna göre araya bi fantazide sıkıştırmışlardır kesin çatlycaz be sölede kurtull
kızlar sac düzleştiricim ve diş fırcam geldi.hemen denedimm memnun kaldımm:81:
almak isteyenlere tavsiye ederimmm
Güle güle güzel zamanlarda kullan inş.

Son düzenleyen: Moderatör:
yaprakçım banyo ile ilgili bir kaç şey vardı küvet ve duş kabin falan değiştide az bir işi kalmıştı, onlar için geldiler. bitti çok şükür

iyi akşamlar kızlar nasılsın yapraaaaaaaaaaak levent 2 çok yakışıklı olacak inş canım allah analı babalı büyütsün

kızlar ben resim yükledim albüm oluşturanları arkadaşlığını kabul edecem kakule çok tatlısın canım oğlunda maşallah kıvır kıvır saçlar bernil haskena aylinim kızlar albüm oluşturun sizi tekrar arkadaşlığa kabul edecem canlarım sizide çok merak ediyorum:98:

boncuk çok geçmiş olsun canım canını bu kadar sıkma kendine sıkıntı yapma inşallah bebeğini sağ sağlim alırsın kucağına bak röntgeni zaten çok düşük dozda çekmişler zaten bak bizde aynı yollardan geçtik bende hamileliğimin ilk aylarında çok kötü olyorum elim ayağım tutmuyo kusmaktan içim dışıma çıkıyo artı benim yakınımda hiç kimsem yok çocuklarda benimle beraber rezil oluyolar anne çok acıktım die söylüyolar ve insan bişey yapamıyor o an kendimize hayrımız yokki çocuklarımıza olsun ama bunlar geçiciinşallah birkaç ay sürer en fazla kızınla bu günleri bol bol telafi edersin canım üzme kendini orjin kremi sormuşsun gerçekten çok etkili bir krem ağrıyı çok çabuk geçiriyo ben kullandım ama çok ağır bi vix kokusu var ayrıca doğal bir krem ama hamilelerde kullanılırmı bilmiyorum canım rabbim sana acil şifa versin inş kendini çabuk toparlayıp ailenin başına geçesin

bu arada kızlar ustalardan sonra kızımı caillou tiyatroya götürdük
ayyy bayılacaktım birde çizgi filimlerin aynısını oynadılar eve geldik tv de yine caillou ayyy yetttiiii

kız öyle deme ben çok seviyorum kayyuyu elim ayağım o , o başlayınca bizim evde bayram oluyo kayyu başlayınca anne kayyu anne kayyu die çığlık atıyo sevinçten

elara gördüm seni gözlerin maşallah çok güzel kızında çok tatlı canım benim büyük kızımda sarışın onun bebekliğine benziyo kızın oda çok tatlı maşallah

rengin yaşın kac senin.sende 3 cocuk annesi gibi görünmüyorsun hiç .gayet fitsin maşallahhh
resimdeki en küçük kızın galiba maşallah cok sevimli..o kac yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…