- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.341
Iyi diyelimde iyi olalim canim ya eh iste yavas yavas toparlanmaya basliyoruz Rabbim sabrinida veriyo .........
yüklüyorum cnm bende hemen
allah sabır versin
benimde 7 yaşında ablam ölmüş
ondan sonra ben doğmuşum
allah sabrını veriyo tabi yoksa anneler nasıl dayanır
Hani kiz nerede?????????????
Evet canim ya Rabbim kimseye yasatmasin bu son olsun diyelim ...........
Hani kiz nerede?????????????
Evet canim ya Rabbim kimseye yasatmasin bu son olsun diyelim ...........
kızlar sac düzleştiricim ve diş fırcam geldi.hemen denedimm memnun kaldımm:81
almak isteyenlere tavsiye ederimmm
Merhaba kizlarrr.
beni hatrladiniz mi erkek cocuk askiyla yanan elmi.:80:
dogum yaptim kizimi dünyaya gözlerini 1.1.2011 saat 1de gözlerini acti cok sükür.
buraya gelemedim daha dgrusu geldim okuyup yazamadan gidiyorum.
ikinciye erkegi tuttura bilmek icin.bu arada kizimin ismide Betül Zümra teyzeleri.
Liza [COLOR=hayatim tahminin dogru cikti.hepinizi öpüyorum..[/COLOR]
cıkssssss
yumurtlamadır muhtemelenn
Saol canım Allah razı olsun herkesin gönlündekini versin inş.günaydın kızlarr
yaprakcım tekrar hayırlı olsun oglunn
herşeyin yolunda olmasınada sevindimm
teşk canım yakın zamanlarda alıcaz inş. Allah hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat versinyaprakçıım geçmiş olsn güzelim küçük leventini sağlıcakla al kucağına
sütcüler hızlı cıktı.Patatesciler
yakında kök salıp kullanılmıcak hale gelcekler
ne işi yaptırıyosunuz canım ben kaçırdım sanırım orayıuff sabahtan beri usta bekliyorduk, adam şimdi geldi iyimi
şu işler bitsinde akşama görüşürüz inş..
Fantazi yok diyo ama hamile kalma riski olduğuna göre araya bi fantazide sıkıştırmışlardır kesin çatlycaz be sölede kurtullKakulee bacim soruyu sormakla bitmiyorki bizim hanim cevap vermiyor catlatacak bizi neyse devam ederse gizemine daha fantazi dolu sorularim onu bekliyor....
Güle güle güzel zamanlarda kullan inş.kızlar sac düzleştiricim ve diş fırcam geldi.hemen denedimm memnun kaldımm:81:
almak isteyenlere tavsiye ederimmm
yaprakçım banyo ile ilgili bir kaç şey vardı küvet ve duş kabin falan değiştide az bir işi kalmıştı, onlar için geldiler. bitti çok şükür
sütcüler hızlı cıktı.
patatesciler yakında kök salıp kullanılmıcak hale gelcekler
merhaba canlar nasılsınız ıns ıyısınızdır kusuruma bakmayın gecmıse bakamıycam dılerım herkes ıyıdır ve hersey yolundadır ben en son sıtede paylasmıstım ayagımda bır agrı olustu agrı dayanılmayacak kadar cok oldugundan dr gıttım benı rontgene aldılar daha sonra doplerle damarları ıncedıler bırsey cıkmadı daha sonra kan tahlılı yabıldı yıne bırsey cıkmadı.tabı bunlar yabılırklen benım muthıs agrılarım oldugu ıcın 12 saatte bır voltaren ıgnesı yabtırıyordum.en son emar ıstedıler benden bende emar cektırmek ıcın baska ozelbır hastneye gıtttım kı ne olsun benı emara almıyorlar hamılelıkte cok tehlıkelı bebege zarar verır fılan dedıler eee dedım ben rontgene gırdım onada almıyoruz ıkısı aynı sey dedıler benım morelım bır bozuldu anlatamam .hastaneye gıttık yıne dr dedık boyle boyle sı bana nasıl rontgen cektınız yok cok dusuk cektım 1 rad bıle degıl bırsey olmaz korkma hem kursunla koruduk senı fılan dedıler.deselerde yuregım ıste hergece kabuslar goruyorum bunlara ragmen ayak agrım hala gıtmıs degıl dun gece yıne fenalastım agrıdan bayılmısım .kaynanamlarda kalıyorum.ayagımın agrısı kusmalarım derken sımdıde bebegım ıcın endıselerım basladı.anlayacagın cok mutsuz bır hamılelık gecırıyorum.kım ne derse desın kendıme engel olamıyorum sınırlerım cok bozuk sureklı aglama ıhtıyacı duyuyorum.kadın dogumcum ortopedıye yonledırdı gıttım.dayanmak zorundasın dedıler bebek cok ufak hıc bırsey yabamayız ancak 4.cu ayına gırdıgınde emara belkı alabılırız dedıler.vıck krem suruyorum bacagıma 15 dk da bır ama yok yok hıc gecmeyen ılgınc bır agrı gecelerı ıse kabusa donusen bır agrı.bılgısayara bıle gırmeye korkuyorum bebegım cok fazla radyosyana maruz kaldı bırde bunlardan etkılenmesın dıye gelemıyorum.troıdım yuksekken hamıle kaldım ve dengeye alınamıyor suanda cunku kusuyorum ılac mıdemde kalamıyor bu bıle bebegım ıcın cok rıkslı zaten sabah 5te kusmaya baslıyor 2 ye kadar devam edıyorum.2den sonra ıse ayagımın derdıne dusuyorum.kızım cok zayıfladı ona muthıs uzuluyorum kendıme faydam yokkı onada olsun.sonra dr bana voltaren jel ve ıgnesını verdı ıste bunu baska hastanede tanıdık var sordurduk bu ıgnenınde bebek ıcın zararlı oldugunu ve mecbur kalınmadıkca asla yabılmamam gerektıgını soyledıler.eee ben mecbur kalıyorum agrıdan bayılıyorum daha ne yababılırım bılmıyorum.akrabamın kızı kuran kursuna gıdıyor 200 kısıye su okutmus 63 kısıde yasın okumuz 1000 selavat getırmısler Allahım razı olsun suyu getırdı ıcıyorum sımdı ıns sıfamı bulucam.ama darmadagınım dıyorum ya artık bana korkma bısı olmaz gecer vsler hıc etkı etmıyor.yasadıklarımın etkısındeyım kurtulusu yok gıbı cunku hergun maruz kaldıgım agrılar ıcındeyım he allahıma bın sukur dermanı olmayan dert vermesın rabbım.bılmıyorum belkıde sınanıyorum hıc bır fıkrım yok qercekten
bu arada kızlar ustalardan sonra kızımı caillou tiyatroya götürdük
ayyy bayılacaktım birde çizgi filimlerin aynısını oynadılar eve geldik tv de yine caillou ayyy yetttiiii
rengin sana teklif gönderdim.bide seni görelim bakalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?