- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.741
Canim benim arkadasimin 9 aylik deneme yapmalarina ragmen cocugu olmuyordu sonra doktor yum.takibi ve preg.....denilen catlatma ignesi yapti ve 36 saat sonra deneme olsun sonra ayni gece tekrar olsun demisti ama o sadece 36 saat sonra deneme yapti ve oglu oldu simdi 1 yasinda iste her doktor ayni degil arkadas igneyi gece 12 de vurmus ve 36 saat sonra öglen zamanina denk gelmis ve tek deneme olmus oda yurtdisinda............
kizlar bu 36 saat tedbir icin deniliyor aslinda igneden 44 saat sonra catliyor yumurta, iki kez asilama yapildi igeneden 40 saat sonra yumurtam halen ordaydi ve gercekten asilamadan 4 saat sonra catlamasini hisettim ben genelde hep hissederim. doktoruma turkiyede 36 saat deniyor deyince tedbirli olmak icin onceden catlamasin die oyle derler normal ama 44 saat sonra catlar genelde demisti siz hemen 36 saat sonra denemeyin bence madem erkek icin yapiyorsunuz bunu 40 saat sonrasi hatta 44 saat sonrasi tek iliskiyle yapin, zaten erken catlasa bile yumurtaniz yinede kacirmassiniz yumurta 24 saat canli kalicak icinizde. 36 saat sonra yaparsiniz hala kiz sansi da yuksek.
bana da dua edin kizlar bende kiz bebis istiyorum cok, zaten hamile de kalamiyorum bir de ustune kiz diyorum Allah affetsin saglikli hayirlisi once tabii.
bende cat ignesi olduktan sonra 38-44. saatler arası ilişki taraftarıyımm
36.saatte daha catlamamış olabiliyor
iyide benimki noluyo ozaman Elara peki sence
çok erken değilmi bu verilere göre ????:84::84::84:
umut sana acıklamasını yaptım ama anlamıyonmu bacım
senin doktor tedbir amaclı erken ilişki önermiş.yani hamile kal diye
ama yum catladıktan sonra ilişki yaşıyacam diyorsan mecburen igneden sonra en az 38 saat sonra ilişkiye girmen lazım
yani karar senin
anlıyorum anlıyorumda
kafam karışıyo işte
36 saati beklesem hamile kalma şansımda azalıyo galiba
ayyyyy hayırlısı ne diyim artık
karar zor karar
nisan81 canım mılletın dedıklerını takma inan hamılelığı zehır edersın kendıne küçük kızızmda nasıl psıkolojim bozuktu anlatamam benı o hale getirende üst katta oturan eltım oldu hamile kaldım sırıta sırıta mılletın yanında hoşuna gidermiş gibi senın kızın olacak hahahahaha gülmeleri nasıl ağırıma gitti anlatamam kendi hamıleyken hemde ilk bebeğine erkek istiyom erkek istıyom diye ağzının suyu akıyodu gönlüncede oldu oğlu oldu ama kızın olcak diyenlerede tahamülü yoktu benkı hamıle kaldım sankı benı kendine alay konusu yapmış gibi geliyodu bana nekadar ağladım elimi karnıma koyamadım iyi değildim bebeğim doğdu bebeğimin yuzune bakmaya utandım inan ona haksızlık yapmıştım halan daha vicdanım yerle bir oluyo baktığım zaman şimdi o üstkatımdakı eltımle konuşmuyorum uzak duruyorum hamıleliğimi bana zehir etmişti şimdi bide oğlum olacakmış cinsiyetini demıyecektım kımseyeama benım buyuk kız yaydı herkese ismini bile ALLAH eli kolu düzgün versin akıl sağlığı yerınde olsun farketmez dıyom rekek te evlat kızda evlat diyomoğlum olcak diye artı bir sevinç olmadı bizde diyom o kikşnin diyemediklerini ben diyom hemde ilk bebesi idi farketmez diyemedi illlede erkek dedi benımde psıkolojimi alt üst etti şimdi hamılelığım çok rahat ole insanlardan ne kadar uzaksan o kadar iyisin herşeyı vurdum yuzune herşeyden haberi var yaptığı terbiyesizliği dedim ona ama anlayana kotü niyetle yapmadım diyo ama kalbim kırıldı bikere
anlıyorum anlıyorumda
kafam karışıyo işte
karar zor karar
bugün hiç çocuk bakma günümde değilimmmm...ALLAHIM yardım etttttt....ayyy emzirmek bile istemiyorum ne olucak benim halim...:84:
canım ben de 2 aydır çatlama iğnesi kullandım hatta son ay hapla beraber 2 tane çatlama iğnesi vuruldum
ama olmayınca olmuyor
RABBİM ol derse olur merak etme sen ...
Kıyamam ya ne kadar üzmüş seni.Sonuna bak sen bu işin Allah büyüktür elbet yaptıklarının bedelini verir bir gün.Oğlun olacağına da çok sevindim kucağına sağlıcakla al inşallah
evet canım gerçekten ol demeden zaten olmayacak
sen kaç saat sonra deneme yaptın ??
anlıyorum anlıyorumda
kafam karışıyo işte
karar zor karar
elara canim nesurbubu erkek bebek icinmi acabaigneyi vuruluyorsun yumurta en az 36 saat sonra catlıyor
yumurtanın catlaması demek döllenmek için sperm bekliyor demekk
ama 36 saatten önce ilişkiye girersen tüplerde spermler hazırolda beklicek.yumurta ne zaman catlarsa hucum yapcaklarr.x de dölliyebilir y de dölliyebilir.
ama yumurta catladıktan sonra ilişkiye girdiginde hızlı olan y nin yuma daha önce varmasıı erkek bebek şansını arttırıyorr
zaten o nedenle yum catladıktan sonra ilişki öneriliyorr
sen ilişkiye girmeden önce eşinde 3-4 günlük cinsel perhiz olsun mutlakaa
yine şurubu iç yada yum akını yap
diger yazılanlarada dikkat et
38.saatte gir ilişkiye bide ertesi gün gir
ama illa 38.saat diye bişi yok.kendini takip et yumurtladıgını hissettiginde kocayıda bulabilrisen vakit kaybetmeden gir ilişkiye
elara canim nesurbubu erkek bebek icinmi acaba
igneyi vuruluyorsun yumurta en az 36 saat sonra catlıyor
yumurtanın catlaması demek döllenmek için sperm bekliyor demekk
ama 36 saatten önce ilişkiye girersen tüplerde spermler hazırolda beklicek.yumurta ne zaman catlarsa hucum yapcaklarr.x de dölliyebilir y de dölliyebilir.
ama yumurta catladıktan sonra ilişkiye girdiginde hızlı olan y nin yuma daha önce varmasıı erkek bebek şansını arttırıyorr
zaten o nedenle yum catladıktan sonra ilişki öneriliyorr
sen ilişkiye girmeden önce eşinde 3-4 günlük cinsel perhiz olsun mutlakaa
yine şurubu iç yada yum akını yap
diger yazılanlarada dikkat et
38.saatte gir ilişkiye bide ertesi gün gir
ama illa 38.saat diye bişi yok.kendini takip et yumurtladıgını hissettiginde kocayıda bulabilrisen vakit kaybetmeden gir ilişkiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?