bebek cinsiyet belirleme..

merhaba kızlarrrr hepinizi öpüyorum nasılsınız şakaf 7 bu arada
geçmişi okuycam yeni geldim ama ondan önce acayip kasık ağrılarım ve akıntım var noluyo bana inşallah pisikolojik değildir allahım

ohoo sen kesin hamielisn cnm
şuan sende öle cok akıntı olmaması lazımm.
kac gün oldu ilişkiye gireli

A.s iyiyiz sen nasılsın.gittinmi doktora tekrar

iyiyim elara teşekkürler...

Cinsiyet hakkında herhangi bir şey sormadım.. Ancak bebek çok aşşağıda konumlanmış. zaten tekmeleri neredeyse şeyimin üzerinde afedersiniz.. :)

Aşırı idrara çıkıyorum. Sanırım bebeğin konumundan kaynaklanıyor: Bide doktor erken doğum yapma olasılığın var dedi. durum bu arkadaşlar..

yok umut takıldıgın yerde sor mutlaka

kızıyon diye korkuyum senden :78::78:
şaka şaka ama kararım saat 6 :30 gibi iğneyi olup diğer akşam ilk denemeyi yapacam
dr benim derdimi anladı çünkü

birde Elaracığım zorla dün akşam eşime kür verdim 1 bardak
ama sadece deneme olana kadar içerim dedi az daha kusacaktı zorla içtiği için
3-4 gün bile olsa acaba fayda olurmu:97:

ay azaldı günlerrrr
hadi bakalım okadar ilişkide tuttu galiba

erkek ve kız cizgisi yukarda oldugunda en tepedeki hangisi ise ona yatkın oluyor
erkek ve kız çizgisi aşagıda olursa eksene hangisi yakınsa ona yatkınlık oluyor
ama ben yatkınlık günlerini verirken genelde ikisininde üstte oldugu ve erkek cizgisinin tepede odlugu günleri veriyorum
aşagıda olan günelri vermiyorum.
ama cinsiyete bakarken aşgaıyıda baz alıyorum

Kiz sen garantiledin galiba hamisligi ahanda sütcülerden biri kapti kupayi darisi patatiscilere

cnm bana önceden bakmıştın erkek günümdeydi ama bi bakmak istermsin tekrar
17/08/1976

ay o cok kötü oluyorrr.şuan bebek idrar torbsına baskı yapıyorr devamlı wc ihtiyacı duyuyorsun dimi.
inşallah erken dogum filan olmaz.zamanında gelsin bebegin inş.
sen neden gelmiyorsun uzun zamandır ?
bi sorunmu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…