bebek cinsiyet belirleme..

umut benimki 11. gün 16mm diydi 15. gün çatladı kaç mm olduğunda çatladı bilmiyorum ama hergün galiba 1 mm büyüyormuş

berra sır oldu gıttı ya

ıns önemlı bısey yokdur..

Valla cok merak ettık berracım senı yaa

hadı saglıcakla gelde gene onemlı bısey olmasın cnm yeterkı

evet ya yok oldu berra bengüyüde merak ediyom

gunaydın hos geldın cnm

ay valla sensız olurmu sende gel umut valla

sana sormadan bır mısafır daha getırıyom

ben çağırdım misafir kısmetiyle gelir gelsinnnnn :)

ay hadı hayırlısı kız valla heyecanlandım

rabbım gonlunce versın cnm

sağol cnm inşallah hepimizin

Günaydın kızlar

günaydın nerdesin ben seni bekliyorummmmmm

kız gel gel
valla ben paatesi çuvalla alıyorum kışlıkkkk çok var yaniiii

Kiz sizde toplanmayalim malum sizin isiniz var Ezelde toplanalim belki o da bizim sayemizde ise biraz ara verir (is=fiki fiki)

gunaydın hos geldın cnm

ay valla sensız olurmu sende gel umut valla

sana sormadan bır mısafır daha getırıyom

Ya süpersin ha bensizde birsey yapmiyon seviyom seni BerniL

Günaydın kızlar

Günaydin topigin Genel Koordinatörü Koordinatör kocanin Koordinatör hatunu...................:126:

momof dediyse vardır bi bildigi.benim bu konuda bilgim yok cnm
momofda her zayıflayanın kızı olur demiyor.ama vucud asidik oluyor buda kız şansını arttırıyor diyor.
ama sen beslenmene dikkat edersen alkali potasyum sodyum agırlıklı beslenirsen bencee zayıflanmanda mahsur yok
ben yerinde olsam hemen başlardım diete.kilolu hamile kalırsan cok sıkıntılı gecerr o döneminn
sen zaten yaz sonuna düşünüyorsun bebegi
cokk vaktin var yani.
bu arada matematik erkek dietini yaparken zayıflamıştı ve sonuc ortada.
aslında erkek bebek dieti kilo aldırırmışşş

sagol cnm bende hemen baslıycam zaten dun

butun tahlılerımı verdım saglık osacagında hemagroma

kadar yarın sonuc alcam ve gıdecem sagol cnm

Neyse kızlar cıkıyorum ısler benı beklıyo

gene gorusuruz sonra buyuk kızım dersanede

almaya gıdecem 2 de o vakte kadar ıslerımı bıtıreyım

Günaydin topigin Genel Koordinatörü Koordinatör kocanin Koordinatör hatunu...................:126:

nerden buluyon bööle lafları yaw
sen reel hayattada mı bölesin?
bu arada eşimin yeni görevinden cok şikayetciyim.adam bana boş boş bakıyor,niiye öle bakıyon diyom iş düşünüyom diyooo
ayy deli ediyor beniii
haftayada yöneticilik kurslarına başlıcak akşamları gec gelcek vallaa sinir olmaya başladım

Elara sana bişey sorucam sen bioritmi kıza yatkın yada kız olarak nasıl yorumluyorsun yani kız çizgisi yatay çizginin üzerindeyse kız olarak mı yorumluyorsun

Kiz ben niye kizdim keske bana deseydin ki Haskena profilde resmin varmi yokmu ona göre seni ekliyecem benden aldigin cevap sonucu ne yapacagina karar verseydin hem beni topikteki bütün hatunlar gördü bi senden mi sakliyacam sen önce ekliyorsun sonra bi bakiyom cikartiyosun canimcigim güven sözkonusu ise bu ikimiz icinde gecerli bak Elara bastan dediki resmi olmayani kabul etmem bende hic yollamadim ona teklif taki resmimi yükledim sonra yolladim teklifi neyse bence benimki hakli bir kizginlik ama seninde niyetinin kötü olmadigini anladik konu kapanmistir................

:92:

hadi hadi yemezler o yumuşak yürek senin tarzın canım hemde tıpkısının aynısısın biz seni tanıyoruz şeker

Evet ben yumusak yüreklinin tekiyim............:82:

Sendemi BRÜTÜS ???????????????????????????

Ay yine bak sinirlendim sabah sabah kaslarimi cattim yüzüm kirisacak simdi canimcigim seni eksik görenlerin BEYINLERINDE BIR EKSIKLIK VAR DEMEKTIR:......Sana laf eden olursa unutmasinlarki Rabbim kaderimize ne yazmissa onu yasiyoruz Rabbime isyan ediyorlar sen kulaklarini kapat ve sadece sükret Rabbim onlara kinadiklarinin baslarina geldigini göstermeden canlarini almiyacak.....

günaydınnnnn kızlarrrr....

geçmişi okumaya gidiyorummmm....

Günaydin yakisikli oglan anasi..........

Tabiki canim reel hayattada böyleyim yanliz eger sevdigim insanlarin yanindaysam hic susmam tam tersi isede hic konusmama hem sicak hem sogugum hem uzak hem yakinim yani sizi seviyom anacigim daha ne olsun..........................

Elara sana bişey sorucam sen bioritmi kıza yatkın yada kız olarak nasıl yorumluyorsun yani kız çizgisi yatay çizginin üzerindeyse kız olarak mı yorumluyorsun

Elara aşk olsun dünden beri sana sesleniyomm bi beni duymuyonnnn

nerde bu topiğin sorumlusu yaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaaaaaaaaa maduruz maduruz maduruzda maduruuuuuuuuz

Elara aşk olsun dünden beri sana sesleniyomm bi beni duymuyonnnn

yumurta günde 1-2 mm büyür
senin doktor günde 2 mm büyümeye göre hesap yapmış.
dün 14 mm bugün 16 yarın 18 mm
yumurta 18-20 mm büyüklügüne geldikten 36-38 saat sonra catlar normaldede
igneyle catlama olcaksa yine aynı mantık oluyor.yum 18-20 mm ken igne olunuyor en erken 36.saatte yum catlıyor.
sen yumun catladıgından emin olarak gir ilişkiye.igneninde etkisiyle sancı fazla oluyormuş yum catlarkenn
38-42 saatler arası olabilir mesela
ama bu saatlerde yapıp hamile kalamayanlarda oldu.senin doktor riske atmamak için igneden 1 gün sonra ilişki önermiş.
orası senin tercihinnn.
ovulasyon mikroskobuylada takip et
yerinde olsam bide ovulasyon kiti alırdım

Evde var zaten
ama iğneden sonra testlerde yanılma olurmu acaba ???
bazı değerler artarmı yanıltırmı test beni acaba :97:
mesela bugün otları görüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…