bebek cinsiyet belirleme..

Evde var zaten
ama iğneden sonra testlerde yanılma olurmu acaba ???
bazı değerler artarmı yanıltırmı test beni acaba :97:
mesela bugün otları görüyorum ben

Evet canim igneden sonra teste yanilgi olabiliyormus hatta hamilelik testi bile hamilelik olmasa bile pozitiv sonuc verebiliyormus gününden önce yapilinca tabi ya ben baktimda nette 36-saat sonrasi yum.catliyormus gersini sen bilirsin ................Hayirlisi olsun insaAllah....

Sendemi BRÜTÜS ??????????????????????????
cnm genel anlamda konuştumm.senin için demedim resmini saklayan gizleyen diye
yani kendi resim yüklemiyor ama herkeside merak edip görmek istiyor
böle düşünenler avucuna tuz döküp yalasın
ben sadeece rengine degil herkesee böle yapmalarını öneriyorumm
kendini göstermeyenee sizde kendinizi göstermeyinnn

36 saat sonra geçte kalınabiliyomuş
offff ya ozaman ovulasyon kitlerini kullansamda beni yanıltabilir
sıkıntıya girdim ben şimdiden hem bakalım tutacakmı illa tutacak diye bişeyde yok :85::85::85:

36 saat sonra geçte kalınabiliyomuş
offff ya ozaman ovulasyon kitlerini kullansamda beni yanıltabilir
sıkıntıya girdim ben şimdiden hem bakalım tutacakmı illa tutacak diye bişeyde yok :85::85::85:

umut Elaranın dediği gibi çatlatma iğnesi olduktan sonra büyük ihtimalle hissedersin yumurtanın çatladığını ovulasyon mikroskobunda otların çıkması normal yumurtan büyüyor

bence doktorlar 36 saat diyorlarsa bir bildikleri vardır

yurtdışında igneden 42 saat sonra yalnış hatırlamıyorsam ilişki öneriliyormuş.
başka bi sayafda okumuştum kadının teki öle yazmış
yani türkiyede doktorlar riske atmamak için 36 saatt diyorlarmış

mrb kızlar uzun zamandır siteye giremıyorum tayın olayımız oldu ev tasıma falan fılan derken arayı uzattık.sanmayınkı sızlerı uuttum aklım hep burdaydı.buarada ben görmey gamzenınde tasınma olayı vrdı ses çıktımı ondan kızlar hberınız varmı

hoşgeldin gelincik gamzeden hiç haber yok sen nasılsın bişeyler var mı

Evde var zaten
ama iğneden sonra testlerde yanılma olurmu acaba ???
bazı değerler artarmı yanıltırmı test beni acaba :97:
mesela bugün otları görüyorum ben

ignenin etkisiyle hamilelik testinde pozitif cıkıyordu.cünkü ignenin içinde hcg hormonuda vardı galiba.
ama yumurtlama testi lh hormonuna göre belirleniyor.igneden etkilenecegini sanmıyorum

ama benimki 36 saat bile demedi 26-27 saat oluyo

Canim benim arkadasimin 9 aylik deneme yapmalarina ragmen cocugu olmuyordu sonra doktor yum.takibi ve preg.....denilen catlatma ignesi yapti ve 36 saat sonra deneme olsun sonra ayni gece tekrar olsun demisti ama o sadece 36 saat sonra deneme yapti ve oglu oldu simdi 1 yasinda iste her doktor ayni degil arkadas igneyi gece 12 de vurmus ve 36 saat sonra öglen zamanina denk gelmis ve tek deneme olmus oda yurtdisinda............

Günaydin Gelincik hosgeldin evinde saglikla otur insaAllah............

mrb ezelcım sormay memleketteyken oğluşumla annem ilgilenecektı bende gvene güvene 2.yle uğrasacaktım güya.ama bıanda tayın dedıler bı baktık antalyaya yolladılar.bütün fikirlerım alt üst durumda yaaa.
buarada ben eşimin iş yerınden giriyorum nete henüz eve taşıyamaık netı fırsat olmadı arada bakarım buraya geldikce benı unutmayın oldumuu

nisan81 canım mılletın dedıklerını takma inan hamılelığı zehır edersın kendıne küçük kızızmda nasıl psıkolojim bozuktu anlatamam benı o hale getirende üst katta oturan eltım oldu hamile kaldım sırıta sırıta mılletın yanında hoşuna gidermiş gibi senın kızın olacak hahahahaha gülmeleri nasıl ağırıma gitti anlatamam kendi hamıleyken hemde ilk bebeğine erkek istiyom erkek istıyom diye ağzının suyu akıyodu gönlüncede oldu oğlu oldu ama kızın olcak diyenlerede tahamülü yoktu benkı hamıle kaldım sankı benı kendine alay konusu yapmış gibi geliyodu bana nekadar ağladım elimi karnıma koyamadım iyi değildim bebeğim doğdu bebeğimin yuzune bakmaya utandım inan ona haksızlık yapmıştım halan daha vicdanım yerle bir oluyo baktığım zaman şimdi o üstkatımdakı eltımle konuşmuyorum uzak duruyorum hamıleliğimi bana zehir etmişti şimdi bide oğlum olacakmış cinsiyetini demıyecektım kımseyeama benım buyuk kız yaydı herkese ismini bile ALLAH eli kolu düzgün versin akıl sağlığı yerınde olsun farketmez dıyom rekek te evlat kızda evlat diyomoğlum olcak diye artı bir sevinç olmadı bizde diyom o kikşnin diyemediklerini ben diyom hemde ilk bebesi idi farketmez diyemedi illlede erkek dedi benımde psıkolojimi alt üst etti şimdi hamılelığım çok rahat ole insanlardan ne kadar uzaksan o kadar iyisin herşeyı vurdum yuzune herşeyden haberi var yaptığı terbiyesizliği dedim ona ama anlayana kotü niyetle yapmadım diyo ama kalbim kırıldı bikere

günaydın yumurtaları çatlayıcısı hatunlar

h.g cnm

hoşgeldin hayırlı olsun evin.Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…