- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.721
Evde var zaten
ama iğneden sonra testlerde yanılma olurmu acaba ???
bazı değerler artarmı yanıltırmı test beni acaba :97:
mesela bugün otları görüyorum ben
cnm genel anlamda konuştumm.senin için demedim resmini saklayan gizleyen diyeSendemi BRÜTÜS ??????????????????????????
Evet canim igneden sonra teste yanilgi olabiliyormus hatta hamilelik testi bile hamilelik olmasa bile pozitiv sonuc verebiliyormus gününden önce yapilinca tabi ya ben baktimda nette 36-saat sonrasi yum.catliyormus gersini sen bilirsin ................Hayirlisi olsun insaAllah....
36 saat sonra geçte kalınabiliyomuş
offff ya ozaman ovulasyon kitlerini kullansamda beni yanıltabilir
sıkıntıya girdim ben şimdiden hem bakalım tutacakmı illa tutacak diye bişeyde yok :85::85::85:
Evet canim igneden sonra teste yanilgi olabiliyormus hatta hamilelik testi bile hamilelik olmasa bile pozitiv sonuc verebiliyormus gününden önce yapilinca tabi ya ben baktimda nette 36-saat sonrasi yum.catliyormus gersini sen bilirsin ................Hayirlisi olsun insaAllah....
bence doktorlar 36 saat diyorlarsa bir bildikleri vardır
mrb kızlar uzun zamandır siteye giremıyorum tayın olayımız oldu ev tasıma falan fılan derken arayı uzattık.sanmayınkı sızlerı uuttum aklım hep burdaydı.buarada ben görmey gamzenınde tasınma olayı vrdı ses çıktımı ondan kızlar hberınız varmı
Evde var zaten
ama iğneden sonra testlerde yanılma olurmu acaba ???
bazı değerler artarmı yanıltırmı test beni acaba :97:
mesela bugün otları görüyorum ben
yurtdışında igneden 42 saat sonra yalnış hatırlamıyorsam ilişki öneriliyormuş.
başka bi sayafda okumuştum kadının teki öle yazmış
yani türkiyede doktorlar riske atmamak için 36 saatt diyorlarmış
yurtdışında igneden 42 saat sonra yalnış hatırlamıyorsam ilişki öneriliyormuş.
başka bi sayafda okumuştum kadının teki öle yazmış
yani türkiyede doktorlar riske atmamak için 36 saatt diyorlarmış
günaydın yumurtaları çatlayıcısı hatunlar
mrb kızlar uzun zamandır siteye giremıyorum tayın olayımız oldu ev tasıma falan fılan derken arayı uzattık.sanmayınkı sızlerı uuttum aklım hep burdaydı.buarada ben görmey gamzenınde tasınma olayı vrdı ses çıktımı ondan kızlar hberınız varmı
günaydın yumurtaları çatlayıcısı hatunlar
mrb ezelcım sormay memleketteyken oğluşumla annem ilgilenecektı bende gvene güvene 2.yle uğrasacaktım güya.ama bıanda tayın dedıler bı baktık antalyaya yolladılar.bütün fikirlerım alt üst durumda yaaa.
buarada ben eşimin iş yerınden giriyorum nete henüz eve taşıyamaık netı fırsat olmadı arada bakarım buraya geldikce benı unutmayın oldumuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?