bebek cinsiyet belirleme..

iyi akşamlar kızlar oooooooooooo kimler varmış sütçüler burdaymış kızlar maşallah size çok hızlısınız nasılsınızressam kakule

Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr KIZIIIIMMMMM OLUYOOOOOORRRRR MÜJDEEEEE

ooo süper bi haberr bu
cok sevindimmm hayırlı olsun cnmm.cokk ama cokk şanslısınnnnnn

valla ya bu arkadaşlıklar burda bitmemeli bebeklerimiz içinde topik olmalı elaraaaaaaaaaaaaaanın dikkatine

siz yeterki dogurunda bebelerinizin topigini acmak kolayy
ama bu gidişleee "menapoza girenler" sayfası yada "ne umduk ne bulduk" sayfası accam ben

güya umut haile kalacaktıda mikroskobu bana gönderecekti

"ölmeee eşegimm yaz gelsinnn"

sağol canım allah razı olsun

sağol canım allah razı olsun

canım senin bana arkadaşlık teklifi yolladığında benimde resmim yoktu ben zaten resim yüklemeyide hiç düşünmemiştim bende sonradan ekledim o resmi arkadaşlıktan silmeden önce ben siliyorum tekrar eklicem dedim sebebinide söyledim kimleri sileceğimide söyledim yanlış anlamayın dedim neyse canın sağolsun ama niyetim kötü değildi

kız çok alemsin elara ya ben hızlı başladım yavaş gidiyorum daha bitmedi, jübilemi yapacam inşallah bir oğlanla ondan

ya kızlar 25 güne inmiş oluyo reglim.ay çok şaşkınım..bu ay erken yumoşladım demiştim ama demekki ilk pozitif olan gece çatladı.ay bu ne yaaa bu yumurtalar benle dalga geçiyorya geç ya erken ay çıldırcammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

eğer erkense umut vermiş gibi olmayayım günüm gelmeden benden de kanama geldi ama ertesi gün devam etmedi 6.gün(tam edet günümde 10 gün geçmesini beklmeden test yaptım pozitif çıkdı:))

Bende bugün kontrole gittim herşey güzel 25 hafta 4günlükken 27 hafta 5 günlük ölçümleri doktor fazla iyi bakmışsın bu kadar bakma dedi topacım oğlum olacağı da kesinmiş ay zaman geçsin
istiyorum çabucacık...

seninde gözünaydın cnm allah tamamına erdirsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr KIZIIIIMMMMM OLUYOOOOOORRRRR MÜJDEEEEE

Tebrik ederim kızlar. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

iyi geceler kızlar bernil gelmişsin canım dayın kaç yaşına girdi allah hayırlı uzun ömür versin canım nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…