- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #35.961
Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr KIZIIIIMMMMM OLUYOOOOOORRRRR MÜJDEEEEE
valla ya bu arkadaşlıklar burda bitmemeli bebeklerimiz içinde topik olmalı elaraaaaaaaaaaaaaanın dikkatine
güya umut haile kalacaktıda mikroskobu bana gönderecekti
sağol canım allah razı olsunaa napcam sımdı vermeyımmı gercekden dogru yaa
benım 3. numarada cok zayıflamısdım ve kızım oldu
ama ıkıncıde kıloluydum gene kız:)aman aklım karıstı sımdı neyapsam
elara momof yardım kızlar vermeyımmı yanı bu kıloları
cnm Allah bı avazda kurtarsın ıns saglıcakla ogluna kavus cnm...
yok cnm kızmadım askolsun ben öle espırı yapmısdım haskenayıda okuyunca
neyse yulerım resım en kısa zamanda...cnm babanada cok gecmıs olsun Allah acıl sıfalar nasıp etsın
günaydın rengin sen hani beyaz akıntıdan bahsetmiştin ya gerçektende benim yumurtlamam tamamen bittikten ve çatlayıp aradan 24 saat geçtikten sonra beyaz akıntı geldi benden
Ay canim ya zaman ne cabuk gecti daha dün gibi hamile oldugunu söyledigin an Rabbim seni kanatlarinin altina alsin seni ve bebegini korusun saglicakla al kucagina bebisini ve tez zamanda resmini bekliyoruz topigimizin ikinci erkek yigeninin öpüyorum .........
Öncelikle gecmis olsun babana tez zamanda sagligina kavusur insaAllah
E bende fena sayilmam seksülükte..................:78:
Kiz ben niye kizdim keske bana deseydin ki Haskena profilde resmin varmi yokmu ona göre seni ekliyecem benden aldigin cevap sonucu ne yapacagina karar verseydin hem beni topikteki bütün hatunlar gördü bi senden mi sakliyacam sen önce ekliyorsun sonra bi bakiyom cikartiyosun canimcigim güven sözkonusu ise bu ikimiz icinde gecerli bak Elara bastan dediki resmi olmayani kabul etmem bende hic yollamadim ona teklif taki resmimi yükledim sonra yolladim teklifi neyse bence benimki hakli bir kizginlik ama seninde niyetinin kötü olmadigini anladik konu kapanmistir................
Evet ben yumusak yüreklinin tekiyim............:82:
Sendemi BRÜTÜS ???????????????????????????
Ay yine bak sinirlendim sabah sabah kaslarimi cattim yüzüm kirisacak simdi canimcigim seni eksik görenlerin BEYINLERINDE BIR EKSIKLIK VAR DEMEKTIR:......Sana laf eden olursa unutmasinlarki Rabbim kaderimize ne yazmissa onu yasiyoruz Rabbime isyan ediyorlar sen kulaklarini kapat ve sadece sükret Rabbim onlara kinadiklarinin baslarina geldigini göstermeden canlarini almiyacak.....
Günaydin yakisikli oglan anasi..........
Tabiki canim reel hayattada böyleyim yanliz eger sevdigim insanlarin yanindaysam hic susmam tam tersi isede hic konusmama hem sicak hem sogugum hem uzak hem yakinim yani sizi seviyom anacigim daha ne olsun..........................
ooo süper bi haberr bu
cok sevindimmm hayırlı olsun cnmm.cokk ama cokk şanslısınnnnnn
siz yeterki dogurunda bebelerinizin topigini acmak kolayy
ama bu gidişleee "menapoza girenler" sayfası yada "ne umduk ne bulduk" sayfası accam ben
"ölmeee eşegimm yaz gelsinnn"
ezel yum günü önemli ama erkegin bio gününün hiçbi etkisi yokk
bundan emin olabilrisin
ay kimse yokmu çok m oralim bozuldu benim yine ya offffffffffffffffffffffffffffffffff
kızlar ben regl olmuşumdaha doğrusu renli akıntım gelmiş ama daha 2 gün vardı acaba reglmi.ay ben bu ay çok garip oldum ya
ya kızlar 25 güne inmiş oluyo reglim.ay çok şaşkınım..bu ay erken yumoşladım demiştim ama demekki ilk pozitif olan gece çatladı.ay bu ne yaaa bu yumurtalar benle dalga geçiyorya geç ya erken ay çıldırcammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar ben regl olmuşumdaha doğrusu renli akıntım gelmiş ama daha 2 gün vardı acaba reglmi.ay ben bu ay çok garip oldum ya
Bende bugün kontrole gittim herşey güzel 25 hafta 4günlükken 27 hafta 5 günlük ölçümleri doktor fazla iyi bakmışsın bu kadar bakma dedi topacım oğlum olacağı da kesinmiş ay zaman geçsin
istiyorum çabucacık...
Bende bugün kontrole gittim herşey güzel 25 hafta 4günlükken 27 hafta 5 günlük ölçümleri doktor fazla iyi bakmışsın bu kadar bakma dedi topacım oğlum olacağı da kesinmiş ay zaman geçsin
istiyorum çabucacık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?