bebek cinsiyet belirleme..

kakulee seninde albumun varmiydi canim ?? ekliyeyim varsa
var var ekle canım

amiiiinn inşaAllah Rabbim inşaAllah gerçek hayattada oğluşumun parmacıklarını öpmeyi nasip eder sağlıkla sıhatla inşaAllah ömür boyu yuvamız huzurlu olur umarım
aminnn inşallah ezelcim.

ben de iş yaparken seni düşünüyordum acaba regl oldumu test yaptımı diye.canım sıkma canını hayırlısı olsun.rabbim bidahaki aya verir inşallah.

birde şu var ezelllll
benim yumurta 9. gün falan çatlamıyoooo

ya bana kalırsa adet aralığı uzunda olsa kısa da olsa düzenlide düzensizde olsa yumurtanın ne zaman ne kadar gelişip kaçıncı gün çatlayacağı belli olmuyor onun için gerçekten takip gerekli bu çatlatma iğnesi senin için çok iyi oldu güzel sonuçlar alacaksın Allahın izniyle

kızlar ben bu foruma girince
hemen çevrim içi olmuyom
10- 15 dakika sürüyo nedense
yalnız ilk sayfayı açtığımda görünüyorum

kızlarrrrrrr ben geldim
iğnemide oldummmmm
duanız kaldı kızlar benim için dua edin nolur hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün bi oğluşş

ayy inşallah umut hayırlısıyla bu ay olacak inşallah.kızz saatleri iyi hesapla 38 saat ne zamana denk geliyoo

artık alıştım canım bu geri saymalara 7 ay oldu
inşallah tutmuştur bu sefer die umut ediyorum

rabbim hayırlısını versin.bir an önce kucağına alırsın bebişini inşallah.

ayy inşallah umut hayırlısıyla bu ay olacak inşallah.kızz saatleri iyi hesapla 38 saat ne zamana denk geliyoo

rabbim hayırlısını versin.bir an önce kucağına alırsın bebişini inşallah.

bakalım cnm artık illada 38 saat olacakmı çatlaması ???takip edecem yani

mrb arkadaşlar benim 2 yaşında bir oğlum var allah bağışlarsa bazen ikinci çocuğuda düşünüyorum beraber büyüsünler ilerde rahat edeyim diye ama oğlum bu düşüncemden vazgeçiriyor benii yaramazlıklarıyla çok hareketli ve yaramaz bir dakka durmuyo hala meme emiyo uyku uyumuyo vs. yinede bir an önce ikinciyide yapıp kurtulayım diyorum belki kardeşi olursa uslanır ama kız bebek istiyorum açıkçası korkuyorum çünki erkek çocuktan oda oğlum gibi olursa kafayı yerim herhalde:18:
yinede allah hayırllısını versin .ne zaman kesin karar veririm bilmiyorum ama kız bebek için özellikle bildiğiniz cinsiyet belirleme yöntemlerini paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…