- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.581
çok teşekkür ederim ...
mutlaka dikkate alacağım ...
inşallah tutar...
tabi dualarımda il önce sağlıklısı ve hayırlısı diliyorum...
allah isteyen herkese anneliği tez zamanda nasip etsin inşallah
16 HAZIRAN
ADET BASLANGICI
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
YUMURTANIN OLUSTUGU GUN KIZ ICIN ILISKI
1
KIZ ICIN ILISKI
2
KIZ ICIN ILISKI
3
Sehr fruchtbar
4
ERKEK BEBEK ICIN ILISKI ÖNERILIYOR
5
ERKEK BEBEK ICIN IKINCI BIR ILISKI DAHA
ERKEGIN C PERHIZI OLMASI GEREKIYOR EN AZ 2 GÜN
benim durum anlaşıldı..korkunun ecele faydası yok..bu ay deniycem..klomen fazla yumurta yapıyo.aslında keşke tek yumurtam olsa sağda olsa bakalım tutarmı orasıda var.....
canim senin tarihler karisik bu takvime bakabilmek icin düzenli adet olman alzim canim kac gune bir adet oluyorsungurbet güzeli arkadaşım yardımına ihtiyacım var....benim son üç regi tarihim 27 nisan ,20 mayıs, 10 haziran....son regim 15 haziranda bitti..biz 19 haziran ve 21 haziran gecesi ilişkiye girdik ve başkada olmadı.teravete sordum o bu ay 18 haziranda ovulasyon olmuş bu ay hamile kalma şansın çok az dedi..bende çok üzüldüm yani bir ayı boş mu geçirdim...ben hamile kalmaya çalışıyom kız erkek umrumda değil...2 yaşında kızım var ..zlato adlı arkadaşa verdiğin o takvimden bana da verir misin...teşekkür ederim şimdiden..
40.saat yap sen giii valla bide c perhiz hersey den önemlisi namazini kil ayetel kursini oku canim benim olacak bunu unutmaaaaalkisalkisalkis36 saatten sonra kızı olan var diye:hulya:
a.slm canimS.A kızlar nasılsın ne alemdesiniz....iyi gibi görünüyorsunuz buradan..ben de iyi olmaya çalışıyorum...daha dr.a gidemedim...pztesi ...inşallah ama evdeki gebelik testlerini aklma geldikçe tüketiyorum barizzz kırmızı çift..yani kesin rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeminasip eder... agzımın tadı bozuldu, aglamay yani alınmaya başladım (enterasan istem dışı oluyor..babam ve oğluma baktım denk geldim daha doğrusu bir ağlama bir aglama kızım nasıl üzüldü ..babsıyla peynir almaya gitmişlerdi döndüklerinde beni kötü buldular komik tarafı...eşim aladıımı bile anlamamış iyimi? :) çok ilgili sagolsun...inanlımaz bu erkekler...agzımın acısı gitsin die tüp halindeki çikoltalardan yiyorum....uykum var deli gibi....takatim yok ...belim agrıyor,,,,galiba hamileyim şimdi namazımı kılmaya gidicem hepinizin gönlündekini hayırlı eylesin Rabbim....
canim hic sogan kuru denedinmi insallah yumurta takibi daha kesin yaptirgurbet güzeli 7 aydır adetlerim düzensizleşti .15 günde bir oluyodum bu şikayetle doktora gittim ve sütün kesilmemiş dedi ve prolaktin 16 çıktı...süt kesilsindiyo dostinex verdi...neyse adetlerim 22-24 günde bir olmaya başladı..biraz düzene girdi anlayacağın...normalade ben 26 günde bir olurdum..bana o zaman takvim veremeyeceksin..artık benim işim dulara kaldı..öğretmenim 1-2 ayda hamile kalmayı çook istiyorum..regi oluyum temmuzda yumurta takibi yaptırıcam...
canim hic sogan kuru denedinmi insallah yumurta takibi daha kesin yaptir
bne gideyim namaz kilicam duacinizim canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?