- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.601
Kızlaarrrr günayyddıınn...iyiki varsınız kalktım canım tüp de çikolata var ya ondan istedi onu yerken direk buraya attım kendim :) meraktann...sevindim vallaaa..benim de kıızzm tuttu o zaman da arayıp kızın olcak demişti...dr.abim kadın doğumcu ...şimdi de böle olunca üzülmüştüm burkulmuştu içim...ama dua ediyodum bir taraftan namazlarımda ...ama ne bileyim genede içimde dr. diye heralde onun dedği tutacak diyodum ..şimdi rahatladım...yalnız yaşı iyi hesplıyosunuz demi :) 1977-2010= 33 ,,hazirana bak kız çıkıyor....öyle 2 ekleme falan yok yani öbur çin takvimlerindeki gibi...endişemi anlıyosunuzdur..kızlarr teşekkürler şimdidenn anlayışınız için ......
OVULASYON (YUMURTLAMA) GÜNÜ NASIL ANLAŞILIR? :
Ovulasyon günü her kadına göre değişir. Bunu anlamak için bazal temperatür denen bir ölçüden yararlanılır.
Yumurtlama (Ovulasyon) bir sonraki adet kanamasının başlangıcından 14 gün önce gerçekleşir.
Adet siklusları 28 gün süren kadınlarda ovulasyon 14. gün de gerçekleşir.Adet siklusu 35 gün süren bir kadında ovulasyon ( 35 – 14 : 21 ) 21. günde gerçekleşirken , 25 gün süren bir kadında (25 – 14 : 11) 11. günde gerçekleşir.
Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün (çoğunlukla adetin 15. ve 16. günlerine rastlar) kadının yumurtladığı gündür
Kızlaarrrr günayyddıınn...iyiki varsınız kalktım canım tüp de çikolata var ya ondan istedi onu yerken direk buraya attım kendim :) meraktann...sevindim vallaaa..benim de kıızzm tuttu o zaman da arayıp kızın olcak demişti...dr.abim kadın doğumcu ...şimdi de böle olunca üzülmüştüm burkulmuştu içim...ama dua ediyodum bir taraftan namazlarımda ...ama ne bileyim genede içimde dr. diye heralde onun dedği tutacak diyodum ..şimdi rahatladım...yalnız yaşı iyi hesplıyosunuz demi :) 1977-2010= 33 ,,hazirana bak kız çıkıyor....öyle 2 ekleme falan yok yani öbur çin takvimlerindeki gibi...endişemi anlıyosunuzdur..kızlarr teşekkürler şimdidenn anlayışınız için ......
ewet cnm ınsssssssssssssssss zafer bızım olacak ınsss:lepi:zaten gmzeciğim yumurtanın çatladığını bi yakalsak işlem tamam gibi allahın izniyle :lepi:
ben bu takvim olayına hiç inanmıyorum
abinin kadın doğumcu olupta bu takvime bakmasıda daha ilginç geldi bana
asllında ondan daha farklı şekilde yararlanabilirdik
yumurtanın çatlaması ve spermlerin ilişkisi konularında
bide benim takıntım olan sağ yumurtalığın ne kadar etki edip etmeyeceği konusunda
yani sen hiç bi bilgi almamışmıydın abinden
ben olsaydım her gün gider , yumurtalara baktırırdım çatlamışmı çatlamamışmı diye delikafadulden
canım öz abim değil :) ama çok samimiyiz....:)) o bana erkek bebke için konuşmuştuk et,tuzlu kırmızı et bolca yeyin demişti...bi de bu takvimde ki yaşıma uyan ayları söylemişti..bide 12,14,16,18 ,20 günleri derin ilişki eşin çekilmesin beklesin biraz sonra kalkmadan yat demişti....bu arada ben başka bir ildeyim o başka bir ilde.......
kız abıne sormadınmı erkek bebıs ıcın neler yapılır dıye felan ne guzel ı ste bak dr ayagında cnm ya yum takıbı felan yaptırdınmı?????????
onun dediği günler bir sürü ama yumurtanın çatladığı günle ilgili değil bence
neyse hayırlısı olsun canım
canım özdeğil ama samimiyim ama aynı ilde değiliz :) telle görüşüyordukk..ozaman bana kırmızı et bol tüketin tuzlu yeyin ded. 12 14 16 18 20 günler derin birleşme dedi hemen çekmesin eşin bekleyin sonra kalkmadan yat dedi..bide yaşımı söyleyim ayları verdi aban 33 için şubat mart nisan agustos aralık verdi...işte bende mart ve nisan da bir denedim ki anlatamam...:)))denemediğim şey kalmadı...ama haziranda ovülasyon kiti aldırdım ...sileri buldumm...bide kafama takmadım...mayıs haziran ayında ...ovülasyon kiti gurbetin günü denk gelince beraber oldum ama hemen kalktım yatmadım ertesi gün bida gene kalktım ve hamileyimmm....yani bu takvime bende inanmamamya başlamıştım...hatta burada forum bile açtım...bu takvim ne kadar güvenilir die....çünkü hamile kaldığımı ögrenince çok sevinemedim korktum....
hayatım o aya göre ilişki söylüyor...yani mesela nisan ayı bende erkekti...yani ben ozman ki yapmıştım..adetten sonra 10,12 14 16 18 20 22 hep yaptım ilişki...o ay erkek görünüyoru...o ay hamile kalsaydım ve rasaydım erkek derdi..ama şimdi arasam ki aramayacagım o yüzden kız gene can dicek..
cnm bakalım yatmadanda oglusumuz olacakmı ıns olur cnm bızım arkadas vardı onunda ıkı kızı vardı oda hemen kalkmıs hhata yıkamıs oglu olcak sımdı 7 aylık hamıs cnm
canim mevalam guven o sana verecektir mutlakaKızlaarrrr günayyddıınn...iyiki varsınız kalktım canım tüp de çikolata var ya ondan istedi onu yerken direk buraya attım kendim :) meraktann...sevindim vallaaa..benim de kıızzm tuttu o zaman da arayıp kızın olcak demişti...dr.abim kadın doğumcu ...şimdi de böle olunca üzülmüştüm burkulmuştu içim...ama dua ediyodum bir taraftan namazlarımda ...ama ne bileyim genede içimde dr. diye heralde onun dedği tutacak diyodum ..şimdi rahatladım...yalnız yaşı iyi hesplıyosunuz demi :) 1977-2010= 33 ,,hazirana bak kız çıkıyor....öyle 2 ekleme falan yok yani öbur çin takvimlerindeki gibi...endişemi anlıyosunuzdur..kızlarr teşekkürler şimdidenn anlayışınız için ......
mesaj alinmistirrrrrrOVULASYON (YUMURTLAMA) GÜNÜ NASIL ANLAŞILIR? :
Ovulasyon günü her kadına göre değişir. Bunu anlamak için bazal temperatür denen bir ölçüden yararlanılır.
Yumurtlama (Ovulasyon) bir sonraki adet kanamasının başlangıcından 14 gün önce gerçekleşir.
Adet siklusları 28 gün süren kadınlarda ovulasyon 14. gün de gerçekleşir.Adet siklusu 35 gün süren bir kadında ovulasyon ( 35 – 14 : 21 ) 21. günde gerçekleşirken , 25 gün süren bir kadında (25 – 14 : 11) 11. günde gerçekleşir.
Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün (çoğunlukla adetin 15. ve 16. günlerine rastlar) kadının yumurtladığı gündür
benim bacimda ayni yöntemle kizi olcek simdiiiiiii bide bacim üsteyedidelikafaduldencnm bakalım yatmadanda oglusumuz olacakmı ıns olur cnm bızım arkadas vardı onunda ıkı kızı vardı oda hemen kalkmıs hhata yıkamıs oglu olcak sımdı 7 aylık hamıs cnm
kızlar bunu buldum bıde nasıl kullan arkadaslar oldumu acabaa ????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?