bebek cinsiyet belirleme..

Kızlaarrrr günayyddıınn...iyiki varsınız kalktım canım tüp de çikolata var ya ondan istedi onu yerken direk buraya attım kendim :) meraktann...sevindim vallaaa..benim de kıızzm tuttu o zaman da arayıp kızın olcak demişti...dr.abim kadın doğumcu ...şimdi de böle olunca üzülmüştüm burkulmuştu içim...ama dua ediyodum bir taraftan namazlarımda ...ama ne bileyim genede içimde dr. diye heralde onun dedği tutacak diyodum ..şimdi rahatladım...yalnız yaşı iyi hesplıyosunuz demi :) 1977-2010= 33 ,,hazirana bak kız çıkıyor....öyle 2 ekleme falan yok yani öbur çin takvimlerindeki gibi...endişemi anlıyosunuzdur..kızlarr teşekkürler şimdidenn anlayışınız için ......

OVULASYON (YUMURTLAMA) GÜNÜ NASIL ANLAŞILIR? :
Ovulasyon günü her kadına göre değişir. Bunu anlamak için bazal temperatür denen bir ölçüden yararlanılır.
Yumurtlama (Ovulasyon) bir sonraki adet kanamasının başlangıcından 14 gün önce gerçekleşir.
Adet siklusları 28 gün süren kadınlarda ovulasyon 14. gün de gerçekleşir.Adet siklusu 35 gün süren bir kadında ovulasyon ( 35 – 14 : 21 ) 21. günde gerçekleşirken , 25 gün süren bir kadında (25 – 14 : 11) 11. günde gerçekleşir.
Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün (çoğunlukla adetin 15. ve 16. günlerine rastlar) kadının yumurtladığı gündür

ben bu takvim olayına hiç inanmıyorum
abinin kadın doğumcu olupta bu takvime bakmasıda daha ilginç geldi bana
asllında ondan daha farklı şekilde yararlanabilirdik
yumurtanın çatlaması ve spermlerin ilişkisi konularında
bide benim takıntım olan sağ yumurtalığın ne kadar etki edip etmeyeceği konusunda
yani sen hiç bi bilgi almamışmıydın abinden
ben olsaydım her gün gider , yumurtalara baktırırdım çatlamışmı çatlamamışmı diye delikafadulden

zaten gmzeciğim yumurtanın çatladığını bi yakalsak işlem tamam gibi allahın izniyle :lepi:

kız abıne sormadınmı erkek bebıs ıcın neler yapılır dıye felan ne guzel ı ste bak dr ayagında cnm ya yum takıbı felan yaptırdınmı?????????

Son düzenleme:

canım öz abim değil :) ama çok samimiyiz....:)) o bana erkek bebke için konuşmuştuk et,tuzlu kırmızı et bolca yeyin demişti...bi de bu takvimde ki yaşıma uyan ayları söylemişti..bide 12,14,16,18 ,20 günleri derin ilişki eşin çekilmesin beklesin biraz sonra kalkmadan yat demişti....bu arada ben başka bir ildeyim o başka bir ilde.......

onun dediği günler bir sürü ama yumurtanın çatladığı günle ilgili değil bence
neyse hayırlısı olsun canım

kız abıne sormadınmı erkek bebıs ıcın neler yapılır dıye felan ne guzel ı ste bak dr ayagında cnm ya yum takıbı felan yaptırdınmı?????????

canım özdeğil ama samimiyim ama aynı ilde değiliz :) telle görüşüyordukk..ozaman bana kırmızı et bol tüketin tuzlu yeyin ded. 12 14 16 18 20 günler derin birleşme dedi hemen çekmesin eşin bekleyin sonra kalkmadan yat dedi..bide yaşımı söyleyim ayları verdi aban 33 için şubat mart nisan agustos aralık verdi...işte bende mart ve nisan da bir denedim ki anlatamam...:)))denemediğim şey kalmadı...ama haziranda ovülasyon kiti aldırdım ...sileri buldumm...bide kafama takmadım...mayıs haziran ayında ...ovülasyon kiti gurbetin günü denk gelince beraber oldum ama hemen kalktım yatmadım ertesi gün bida gene kalktım ve hamileyimmm....yani bu takvime bende inanmamamya başlamıştım...hatta burada forum bile açtım...bu takvim ne kadar güvenilir die....çünkü hamile kaldığımı ögrenince çok sevinemedim korktum....

onun dediği günler bir sürü ama yumurtanın çatladığı günle ilgili değil bence
neyse hayırlısı olsun canım

hayatım o aya göre ilişki söylüyor...yani mesela nisan ayı bende erkekti...yani ben ozman ki yapmıştım..adetten sonra 10,12 14 16 18 20 22 hep yaptım ilişki...o ay erkek görünüyoru...o ay hamile kalsaydım ve rasaydım erkek derdi..ama şimdi arasam ki aramayacagım o yüzden kız gene can dicek..

cnm bakalım yatmadanda oglusumuz olacakmı ıns olur cnm bızım arkadas vardı onunda ıkı kızı vardı oda hemen kalkmıs hhata yıkamıs oglu olcak sımdı 7 aylık hamıs cnm

ya ıste herseyde bı hayr vardır cnm belkı o gunlerde kalsaydın sık ılıskıden dolayı kızın olacaktı sımdı yum kıtı almıssın gurbet ablamın verdıgı ıns olacak daha basaka bıseyyaptınmı kahve soda soguk dus gıbı....

Son düzenleme:
cnm bakalım yatmadanda oglusumuz olacakmı ıns olur cnm bızım arkadas vardı onunda ıkı kızı vardı oda hemen kalkmıs hhata yıkamıs oglu olcak sımdı 7 aylık hamıs cnm

İnşallahhhh bir arkadaşım var o da aynı senin anlattığı gibi anlattı...onunda oglu var...inşallag gamzem hayırlı saglıklı..dua edin saglıklı erkek bebeği olsun die..benim duaya ihtiyacım carr hamileyim yaaa.....şimdi gitmeliyim kahvaltı bekliyolar sevgiyle kalın....

canim mevalam guven o sana verecektir mutlaka
mesaj alinmistirrrrrr
benim bacimda ayni yöntemle kizi olcek simdiiiiiii bide bacim üsteyedidelikafadulden

Bonie Family Planning Lights
Çocugunuzun Cinsiyetini Belirleyebilirsiniz !!
Nasılmı ?

A)Erkek çocuk istiyorsanız

Her gün yapacağınız test’in merceğinde şekil 1 i görüyorsanız ilişkiye girseniz dahi korunmanız gerekmektedir.Şekil ikiyi gördüğünüz gün ve ertesi günü korunmasız bir şekilde ilişkiye girdiğinizde çocuğunuzun cinsiyeti erkek olacaktır

B)Kız çocuk istiyorsanız

Her gün yapacağınız test’in merceğinde şekil 1 i de görseniz 2’yide görseniz korunmanız gerekecektir birinci ay şekil 2 yi gördüğünüz günü tespit edip Örnek: ayın 14’ü ise ikinci ay ayın 11-12-13 ünde korunmasız ilişkiye girdiğiniz takdirde çocuğun cinsiyeti kız olacaktır.

Daha ayrıntılı bilgi ürün kitapçığında mevcuttu

Bonie Family Planning

Çocuk bekleyen çiftler, doğal olarak doğacak bebeklerinin öncellikle sağlikli bir şekilde dünyaya gelmesini umar. Lakin yine de bebeğin cinsiyeti konusunda bir tercihleri vardir ve bu umudu bebek anne karninda biçimlenip, ultrasonda kendini ahaliye sununcaya dek sürer.

Günümüzde çok çeşitli yöntemler cinsiyetin hamilelik öncesinden de belirlene bilineceğini göstermektedir.

Bunlardan en bilineni ve güvenilir olanı Tip Doktoru Landrew B.Shettles'in senelerce yaptığı araştırmalar sonucunda ortaya çıkan Shettles metodudur.
Shettles metoduna göre cinsiyeti belirleyen en önemli etken kadının hamile kalabileceği zamanla “yumurtlama dönemi” ilgilidir.Bu zamanın doğru tespiti bebeğin cinsiyetinin belirlenmesinide sağlamaktadır.

Bu araştırmalara göre erkek kromozomu taşıyan spermler hızlı ve kısa ömürlü dişi kromozomu taşıyan spermler ise yavaş fakat uzun ömürlüdürler. Buradan yola çıkarak üreme anının tam tespiti ile ;Öncesinde korunarak ilişkiye girmek şartıyla, Kadının hamile kalabileceği esnada yani üreme anı başladığından itibaren girilen ilişkide çocuğun cinsiyeti erkek olacaktır bundan önce girilen korunmasız ilişkilerde ise erkek kromozomu taşıyan spermler kısa ömürlü olduğu için ölmüş olacak ve dişi kromozomu taşıyan yavaş ama uzun ömürlü spermler döllenmeyi sağlayacaktır bu durumda ise çocuğun cinsiyeti kız olacaktır.
Tüm bu araştırmalar size karışık gelebilir ama üreme anının tespiti Bonie Family Plannig ile son derece basittir.

Bonie Family Planning tükürük numunesiyle çalışan bir test cihazıdır her gün bir parça tükürükle kolayca yapacağınız bu testle hayalleriniz gerçek olacak.Cihaza süreceğiniz bir parça tükürük örneği ile yapacağınız test neticesinde cihazın merceğinde aşağıdaki iki şekilden birini göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…