- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.561
huu huuu nörüyonuzzz hanımlarrr
epokhe ve lapetus hoşgeldinizzzzz
kızlar bütün yazdıklarınızı okuyamadım ...
ben kızım olsun istiyorum :) bir oğlum var ...
16 haziranda regl oldum ,32 günde bir adet oluyorum muhtemelen de 16.-17.-18. gün yumurtluyorum...
kız için ne zaman ilişki öneriliyordu ?
bir de ben bu ay incir kürünü yapıyorum... incir kürü çok tatlı geliyor bana... zorla içiyorum ama...bu ay hamile kalmak istiyorum...
engin ve derin bilgilerinizi benimle paylaşıınnn ne olurrrr??
bu ay tutmazsa çünkü hamileliği uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağım bazı özel sebeplerden ötürü...
bilge Elara bildiğin farklı yöntem varas özelden atarmısın zahmet olmaz ise.senin yazdığın mantıklı geldi çok bekleyip tekrar başa dönmektense .yap kurtul.
Merhaba kızlar ben cinsiyet secimi için bir yere yazı atmıştım.Sizinle paylaşmak istedim...
gülçin hanım merhaba
cinsiyet seçimi işlemi tüp bebek yöntemiyle sizin yumurtalarınızın ve eşinizin spermlerinin döllendirilerek oluşan embriyolardan erkek olanların seçilerek rahminize yerleştirilmesidir. bu işlemle oluşan embriyolarda genetik hastalık olup oladığı da araştırılmaktadır. ayrıca yaşınız ne kadar genç ise şansınız o kadar çok olur. tüp bebek tutma oranı%70-75 olup tuttuğu takdirde %100 erkek bebek olacaktır. cinsiyet seçimi işleminin maliyeti 5000 euro olup konaklama ve kıbrıs içi ulaşım bize aittir.
eğer düşünürseniz size her konuda yardımcı olabilirim
sevgiler
Op.Dr.Verda Tunçbilek
CEP:05338730873
Elaracığım ayrıca gönderdiğin yöntemler için çok teşekkür ediyorum.Eline emeğine sağlık,ayıp olmazsa birşey daha sorabilir miyim?Burda bir yerde birşey yazmışsın şu linki kopya yap kullanıcı paneline yapıştır falan diye ben yaptım kaydettim peki devamında ne yapıyoruz?
anacım gırılmıyo ya elracım bı sorunmu var demınden berı deene dene sımdı gırebıldım anacım noluyo
bilge Elara bildiğin farklı yöntem varas özelden atarmısın zahmet olmaz ise.senin yazdığın mantıklı geldi çok bekleyip tekrar başa dönmektense .yap kurtul.
zlato 29 ve 30 haziran günü uygun ilişki için
1-2-3 temmuzz ilişkii yasakk.maden suyu ve limonlu şeylerden uzak durun,bol bol kalsiyum içerikli beslen,yumurta ve tavuk filan ye
bide ilişkide önce eşin orgazm olsun
16 HAZIRANkızlar bütün yazdıklarınızı okuyamadım ...
ben kızım olsun istiyorum :) bir oğlum var ...
16 haziranda regl oldum ,32 günde bir adet oluyorum muhtemelen de 16.-17.-18. gün yumurtluyorum...
kız için ne zaman ilişki öneriliyordu ?
bir de ben bu ay incir kürünü yapıyorum... incir kürü çok tatlı geliyor bana... zorla içiyorum ama...bu ay hamile kalmak istiyorum...
engin ve derin bilgilerinizi benimle paylaşıınnn ne olurrrr??
bu ay tutmazsa çünkü hamileliği uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağım bazı özel sebeplerden ötürü...
Kızlar tabiiki bunlar kesin ve net şeyler değil ama şöyle bilimsel bir gerçek var...
Erkek spermler hızlı fakat ömürleri az Dişi spermler ise yavaş fakat ömürleri uzun spermlerdir.
Erkeğin boşalma anında hepsi ileri fışkırtılır fakat erkek spermler daha önde ilerlerler ve öncelikle onlar atılırlar.Fakat yaşam süreleri az olduğu için kolay ölürler.
Bir doktor ve bir hemşire arkadaşımdan da teyid aldım bu yöntem konusunda ve birçok sağlık çalışanı bu yöntem ile cinsiyet belirliyorlarmış.
Şöyle ki Kız çocuk isteyen kişilerin eşleri muhtemel gebe kalma günlerinden önce ve o günlerde günde 2 defa yada 3 defa mastürbasyon öntemi ile boşalıyorlarmış.Bu şekilde ileri hızlı olan erkek spermler atılarak geriye çoğunluklu olarak dişi spermler kalıyormuş ve ilişkiye girildiğinde haliyle çoğunluklu olarak dişi spermler rahme boşalıyor.
Erkek çocuk isteyenler ise tam tersi riskli günlerden 2 gün önce perhize başlamalı ve sık ilişkiden kaçınılarak ilişki kurulmalı. Mesela ayın 5 'i riskli günlerinizin başlangıcı ise eşinizle 3ü v 4 ünde ilişkiye girmeyeceksiniz ve eşiniz hiçbir yöntem ile boşalmayacak. 5inde ilişki olacak ertesi gün ara verilecek ve 7sinde tekrar ilişki olacak... Özellikle sabah erken saatlerde ilişki olursa sperm kalitesi daha yüksek oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?