bebek cinsiyet belirleme..

evet bende senin gibi düşünüyorum , olana razıyız zaten :)))

Mimoza merhaba,bana da doktor klomen yazmıştı ama ben de bir ara kararsız kalmıştım.Benim ankarada arkadaşımın bebeği olmuyordu klomen içti,38.saat ilişkiyle hamile kaldı ve kızı oldu....yani bunlar insanın kafasını karıştırıyor ama bence karar ver ve hiç bir daha birşey düşünme,ben öyle yaptım klomen kullanmak sağlıklı gelmedi karar verdim ve bir daha da düşünmedim.

ya farkındamısınız arkadaşlar bütün tezler çürüyo illaki ((

gamzeciğim benim eltimin 3 kızı vardı
4. yaptı ve oğlu oldu ama o herhangi bişey yapmadı
senide ona benzetiyorum canım 3 kız 1 oğlan :)))

Ali imran suresi 40. ayet
40- Zekeriyya: "Ey Rabbim, benim nasıl oğlum olabilir? Bana ihtiyarlık gelip çattı, karım ise kısırdır." dedi. Allah: "Öyledir, fakat Allah dilediğini yapar." buyurdu.
(Kale rabbi enna yekunü lı ğulamüv ve kad beleğaniyel kiberu vemraetı akır kale kezalikellahü yef'alü ma yeşa')Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, “Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum” derse, bu çocuk erkek olur.” buyuruldu.

Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.
<>Erkek Çocuk ıstiyenin Duası

Erkek çocuk isteyen kişi, cinsi münasebetten önce besmele çekip, üç defa ihlas süresini okuduktan sonra:

&#8220;Allahümmec&#8217;aln&#226; min ledünke zürriyetten min tayyibaten mütiy&#8217;aten, Allahümme in terzukni min hazihil vak&#8217;ati veleden üsemmiyhi Muhammeden&#8221;

sağol canım not aldım
kızlar bildiğiniz ve yapılmış dualar varsa onları yazalım lütfennnn

buradaki kadın hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde erkek, beşinci günden 8. güne kadar kız deniyor
bunu daha öncede okumuştum ve tezatlık var burda
bize göre çünkü tam tersii değilmi
yani yum. çatlamadan önce kız çatlayınca erkek
karışık durum yani :bbo:

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

benim durum anlaşıldı..korkunun ecele faydası yok..bu ay deniycem..klomen fazla yumurta yapıyo.aslında keşke tek yumurtam olsa sağda olsa bakalım tutarmı orasıda var.....

mimozam valla doktorsuz ben klomen kulanicam
valla yap canim sanki ilkimle berceste kullandi ikizimi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…