bebek cinsiyet belirleme..

kakule ekledim seni canim ....
elara sana ve kizinada masallah güzelim..
resmen bildigimiz sarisinsin :)

sedatry benimde oglum 2 yasinda artik ben düsünüyorum , egerki hazir hissetmiyorsan kendini zaman birak ,oglum onla oynar diye düsünüyorsun ama ,tam terste tepebilir canim yani kiskanclik oluyor bazi cocuklarda buda onlarin psikolojisini daha kötü etkiliyor ...
aynisi tabiki benim icinde gecerli yanlis anlasilmasin

haskena gördüm seni çok tatlısın maşallah kafamda çok farklı düşünmüştüm seni hep spor falan yapıyorum deyince kilolusun sanmıştım gayet hoşsun canım kızında çok tatlı sana çok benziyo

güle güleeee
ama bunlar beni sen gidince sıkıştırIYORLAR ((((((

Biz ne güne duruyoz kiz ben tek basima hepisine yeterim gari...................

haskenaaaaaaaaaaaa hoşgeldin arkadaşlık gönderdim kabul etsene kııııııııııııııııız:84:

Tamam kiz bagirma ekledim hemde kimsenin görmedigi son halimide ekledim bu da sana kiyagim olsun

kız yinede siz bana pek güvenmeyin
ezeli yapalım bence örenek
heryeri çıtır çıtırdır şimdi

kız ezelmi örnek delimisin anaaaaaaaaaa biliyomusun hani ben hep diyorum bir birbuçuk ay sizi gizli okudum üye olmadım die o zaman hep ezeli takip ediyodum ya bu kız bunları kandırıyo her ay bişeyler oluyo hamile kalamıyodu ya diyodum hala uğraşıyo yarın beni gebertecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…