bebek cinsiyet belirleme..

yaaaa kızlar patates ve süt olayına açıklık getirin anlayamıyom bugün beynım bişe almıyo şimdi erkek bebek isteyen patates kız bebek isteyen sütmü oluyo:26::26::26::26:

ohooo sen resme bakana kadarr biz o resmi eskittik bacımm:))
güya senin için koydu ama önce biz gördükkkkk

Ana kimse yetisemedi Elara ile Kakuleenin hizina kiz daha yeni koydum hangi ara baktiniz.......

kızz maşallahh cok güzel dişlerin vallaaa
bembeyazlarr.diş macunun markası neee

Kiz sus utandirma beni ben dislerimi hic begenmem tavsan disleri gibi büyük üstteki orta iki disim dis macunumda Dentagard .............

yaaaa kızlar patates ve süt olayına açıklık getirin anlayamıyom bugün beynım bişe almıyo şimdi erkek bebek isteyen patates kız bebek isteyen sütmü oluyo:26::26::26::26:

Kiz biz erkek isteyenler sodyum potasyum agirlikli besleniyoz ya bol bol patates yiyoz kiz isteyenlerde kalsiyum magnezyum agirlikli besleniyo bol bol süt iciyo mesele bu CANO

Kiz biz erkek isteyenler sodyum potasyum agirlikli besleniyoz ya bol bol patates yiyoz kiz isteyenlerde kalsiyum magnezyum agirlikli besleniyo bol bol süt iciyo mesele bu CANO

haaaaaaaaaaaaa şimdik anladımmmmm yeni resmıne baktım esmer hatun yıne formdasın bende doğurayımda resimlerimi koyacam boy boy koca görmeden yoksa keser benı msn me bile koydurtmuyo kızlarımınkınıde ne isi varmıs ınternet alemınde karısının kızınız resımlerının falan fişman

Evet evet sen ve ELara yarin Ezelden duyacaklariniza hazirlayin bu gece kendinizi yok cocuk yapmayi bilmiyomu yok erkekmiydi acaba bittiniz siz topigin en cadisina catiniz bak bunlari benim gibi mülayime söyleseydiniz gikim cikmazdi

Kiz sus utandirma beni ben dislerimi hic begenmem tavsan disleri gibi büyük üstteki orta iki disim dis macunumda Dentagard .............

yok kız şimdi ölesi modaaa
ön dişleri özellikle tavşan yaptırıyor kadınlar şimdii
valla güzel dişelrin maşallahh tekrarr

yok kız erkek die şüphelendim resmi görünce tamam kadınmış dedim dermişim. bu cümleden sonra mezar beğenmem lazım dimi elara ,:18: yarın bu kız beni kesin gebertir

kız ezeldenmi korkuyonnn
püfff desenn uçar o

sende tutmamış kese olayı
herkeste tutcak diye bişi yok

demekki evet

anammm sen daha orda mısın can parçam

Ana kimse yetisemedi Elara ile Kakuleenin hizina kiz daha yeni koydum hangi ara baktiniz.......

eee ne sandın şekerim.sütçüyüm huyum kurusun
nede olsa hızlıdır sütçüler

Demi ama biz birbirlerine saygi duyan arkadaslariz öncelik Umut ve Ezelin onlar hamile kalmadan hamile kalmak olmaz degilmi ama patatisci bacilar
kız şimdide birbirinize pas mı atıyonuz.yapıverin işte çok düşünmeyin artık

kızlar biranda çıkarsam kusura bakmayın misafirler gelince kapatıcam hazır bekliyorum şu an.hepinizi çok öpüyorum

can parçam senin osmandan önce diet yapmadığın nasıl belli kııııııııııız erkek isteyenler patates yiyo kız isteyenler süt içiyo bacım ya ondan

bacım dogurmanı mı beklicez yaww
bak herkes koydu bi sen kaldın ayıp ediyon vallaa
sanki resim koyanların eşleri biliyormuuu.benim koca duysa cokk cokk kızarr
yeni olması şart degil,eski resimlerinden koyda senide görelimm hadii

eccee resim koyarsan ekle beni canim tekrardan ok ..
resmi silmisin buraninda kurallari varmis albumun varsa albume bakabiliyormusun , gerci ben seni eklemistim baktin sanirim resmede ,
sende album yaparsan tekrardan arkadaslik gönderirsen sevinirim

benim eşim biliyo elara kızma koydurdum resmi yanımdaydı kötü kötü baktı, benim kızda iyiki erkek olamış diyom bazen üye olacam deyincede kıyameti kopardı

Kiz benimkide görse benden bi Haskena daha cikartir cok seksüyüm ya kiskaniyo beni :18::18:

yok kız şimdi ölesi modaaa
ön dişleri özellikle tavşan yaptırıyor kadınlar şimdii
valla güzel dişelrin maşallahh tekrarr

:87::87::87::87::87::87::87: Tesekkür Ederim, Dankeschön,Thank you,Muchas gracias,Merci v.s. bütün dillerde tesekkür ederim cicim.................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…