- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.281
benim eşim biliyo elara kızma koydurdum resmi yanımdaydı kötü kötü baktı, benim kızda iyiki erkek olamış diyom bazen üye olacam deyincede kıyameti kopardı
ben seçtim mezarımı zincirlikuyu
Kiz benimkide görse benden bi Haskena daha cikartir cok seksüyüm ya kiskaniyo beni :18::18:
ben seçtim mezarımı zincirlikuyu
eşine söle sendenn bideneee güccükk pipili cıkarsınn
bu sayfaya bi dene haskena yetiyor,fazlasını bünye kaldırmaz:76:
Ay nerde cikarsinda kücük büyük farketmez bu laftan sonra bence bu sayfa bi Haskenayi bile kaldirmayacak artik bu aralar cok kasiniyom banlayacaklar o olacak
eger sen banlanırsan ben bu sayfayıı kapattırırımm,sen gelenee kadarda kimseyi sokmam içerii bacımm
az bi işim kalmıştı kızım uyanmadan onlarıda halledeyimm
görüşürüzz kızlarrr:80:
hoşgeldin sendee.sen nezaman düşünüyosun
elara ben mart nisan gibi istiyorum ama oğluş için uğraşmam lazım çok istiyorum:44:
buyuğu 7 küçüğü 3 yaşında canım amin inşallah çok istiyorum bende bu şon sansın hamile kalabilirim inşallaah çok insan kalamıyo yaşımda geçiyo
ofsss bunları duyunca cok sinirleniyorum bu tarz gereksiz insanlaraa.
en iyisi dogum yapana kadar kimseyle muhatap olmamakk
valla ben öle yapcamm.görüşürsemde bana 1 laf edeni eşekten düşmüş karpuza cevircemm cevaplarımla
dediklerine pişman olcaklar,gerci beni tanıyanlar eminim laf sokamıcaklar bana.bilirler altında kalmıcagımı cünkü
cnm sende uzak olmaya calış o tarz insanlardan.
Allah gönlüne göre verir inşallah
bir tanesini bi laf söyledim ama o da bozulunca üzüldüm..kimseyi kırmak istemiyorum da.sizene benim bebeğimden yani bıktım onlardan..
bu arada oristat arkadaşımızın bebişi kızmış..hayırlı sağlıklı bi bebiş olsun inşallah...onda bioritim tutmamış..kese tutmuş..inşallah bende de öyle olur..
bu elara aklıma senin erkek kardeşinin eşi geldi onunda kese ile biosu farklı diyodu ..belli oldumu bebeğin cinsiyeti...
kızlar halletcem resim olayını benımk kamera bozk kardesımın bilgisayarından halletcem o işi yettı garii benıde görün
bir tanesini bi laf söyledim ama o da bozulunca üzüldüm..kimseyi kırmak istemiyorum da.sizene benim bebeğimden yani bıktım onlardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?