bebek cinsiyet belirleme..

benim eşim biliyo elara kızma koydurdum resmi yanımdaydı kötü kötü baktı, benim kızda iyiki erkek olamış diyom bazen üye olacam deyincede kıyameti kopardı

bu erkekleride anlamak güçç
benim kocada " ne konuşuyonuz o kadarr ac okıcam" diyor.bende bizim sayfa diye başka sayfa acıyomm öle bakıyor bönn bönn 2 dk sonra sıkılıp kapatıyorr

ben seçtim mezarımı zincirlikuyu

töbee de kızz.Allah gecinden versinn

eşine söle sendenn bideneee güccükk pipili cıkarsınn
bu sayfaya bi dene haskena yetiyor,fazlasını bünye kaldırmaz:76:

Ay nerde cikarsinda kücük büyük farketmez bu laftan sonra bence bu sayfa bi Haskenayi bile kaldirmayacak artik bu aralar cok kasiniyom banlayacaklar o olacak

eger sen banlanırsan ben bu sayfayıı kapattırırımm,sen gelenee kadarda kimseyi sokmam içerii bacımm

Ay canim tesekkür ederim ne kadar iyisin kapat kiz sayfayi zaten doguracaklarida yok bunlarin bende ne kadar kötüyüm

az bi işim kalmıştı kızım uyanmadan onlarıda halledeyimm
görüşürüzz kızlarrr:80:

Ay sorma bende kizimi banyo yaptiracam hala kalkamadim kicimin üstünden hadi bende cikayimda aksama ugrarim

kızlar halletcem resim olayını benımk kamera bozk kardesımın bilgisayarından halletcem o işi yettı garii benıde görün

haskena masallah sizede canim
kizinin kivir kivir saclarina bittim
anasina bak kizini al deniyor heralde bu gibi durumlarda masallah

arkadaşlar hepinize merhabalar...benim bugün yine hafif te olsa kahverengi akıntım var..moralim bozuk ne olacaksa olsun istiyorum..bu bebeiş beni baya uğraştıracak...neyse artık hayırlısı olsun..
bir de eşim rüya görmüş ondan bahsetmek istiyorum..eşim rüyasında beni ve bi kadını görüyomuş..kadın bana bakıp bu kadın hamile ve bebeği erkek olacak demiş..garibim bi hevesleniyo anlatamam...inşallah bi oğlu olur..ben kendimi geçtim..

bir tanesini bi laf söyledim ama o da bozulunca üzüldüm..kimseyi kırmak istemiyorum da.sizene benim bebeğimden yani bıktım onlardan..

bu arada oristat arkadaşımızın bebişi kızmış..hayırlı sağlıklı bi bebiş olsun inşallah...onda bioritim tutmamış..kese tutmuş..inşallah bende de öyle olur..
bu elara aklıma senin erkek kardeşinin eşi geldi onunda kese ile biosu farklı diyodu ..belli oldumu bebeğin cinsiyeti...

bir tanesini bi laf söyledim ama o da bozulunca üzüldüm..kimseyi kırmak istemiyorum da.sizene benim bebeğimden yani bıktım onlardan..

ay ne söledin cok merak ettimm

biosu kızz
çin kızz
kese olayına sol demişelrdi ama resmi bana yolladılar bebek sagdaa yani buna görede kızzz
valla cok meraktayım bendee
1 aya kadar net belli olurr

Arkadaşım öyle insanlar er geç cezasını Rabbimden bulur. biz 5 kız kardeşiz. benim de kızım oldu, daha hamile kalmadan önce başlamıştı millet kızın olur senin demeye. neymiş efendim annem hep kız doğurmuş ona çekermişim ben de, kızım oldu hala aynı şeyleri diyolar, benim psikolojimi düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…