- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #3.641
slm arkadaslar ya basima kotu bir olay geldi sprahilim mi cikattim ayin 23 de3 gun oluyoo esimle beraber olduk bugun korunmadik konucaktik aniden oldu acaba gebe kalmismiyimdir hic birsey yapmadim 3 gund eoluyo sprahil cikartilali insallh birsey yoktur biriniz birseydiyin cok kotuyum ya ne yumurtlama gunu ne diyet hic birsey yapmadik lutfen yardim edin
herkes hamile kalcak en son bennnnnn hehe
hehehe kız ben artık dayanamıyommmm esım ıstese hemen baslayacam ınan okadar cok ıstıyom ama daha kızımda kucuk oglusumun hasretıde cokkkkkk allahım sen buyuksun rabbım nolur yardım et bıze amınnnnnnnnnnn............
aminnn
sen az daha bekle gamze.arkadaşların cinsiyetleri belli olsun bi.bakalı kacı tutcakk
sen ve eşin 2-3 ay öncesinden diet ve takviyeleri almaya da başlayınn
tabii birazda kilo vermen lazımm
geçmiş olaaaa
son adet tarihinn kac
regli döngün kaççç
01.06. sonadetm 35 gunde bir oluyorum bugunde iliski oldu yaaa bacim yardime t
yok cnm hamile kalmazsın bence
riskli günlerin ayın 18 ile 23 ü arasındaymış
bugün ayın 27 si sanmıyorum hamile olacagınıı
dılemcım su vajınanın phsını nasıl ölcuyodum kız onu bı zahmet tekrar yazarmısın kızlar bıde bısey okudum obur mahhelede vajınanın phsı 2 3 olursaydı neyazrsan yap kızın olur dmmıs dr o arkadasa o ölcturmus 5 cıkmıs gayet ıyı demıs acaba benım dusukmuku elara yardım cancazım eczanede satılan test varmı yada ne yapacam kafaya taktım ölcmem lazım[/QUcanim bu kagitlari aldiginda sari rekli birsuru kagit var onlara wc ye gittinde idarelini yapiyosun ustune sonra o bir renge donuyo o rekte ustunde yaziyo su rengin ph si sudur diye bneim kullanidigim boyle 7 .4 cikartti benimki belki yumurlama gunumdu diye bilmiyoru
canim 26 sind eberaber olduk ayin 23 de doktora gittimde daha yumurtalarin catlamamisti dedi birde tabiki kist te var ama kistlede kalinabilir suna guneniyyorum sprahili 3gun oluyo cikarttim belki daha rahim kapalidir nedersin
spiralle hamile kalanlarda var dilem.sen spirali cıkarmışsın ve yumurtalarında catlamamışşş yani hamilelik riskin var bu durumdaa
ben catladıgını düşünerek risk yok demiştimmm
hastanede calışıyordun dimi sen.yarın bi baktır yumurtaların catlamışmı diye bence
ya birde pko luyum yine riski varmi cnaim ya
idrar testi yaptırabilirsin yada turnusol kagıdıyla ölcebilirsin gamze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?