bebek cinsiyet belirleme..

geçmiş olaaaa
son adet tarihinn kac
regli döngün kaççç

cnm eger dunyaya gelecegı vars se n ne derssen de gelıyo rabbım ruhu yaraatıysa olur ama olmadıysada olmaz benım kucuklukde hıc suphem yoktu ama geldı bılmıyomkı dılemcım beklemek lazım cnm bence

aminnn
sen az daha bekle gamze.arkadaşların cinsiyetleri belli olsun bi.bakalı kacı tutcakk
sen ve eşin 2-3 ay öncesinden diet ve takviyeleri almaya da başlayınn
tabii birazda kilo vermen lazımm

dılemcım su vajınanın phsını nasıl ölcuyodum kız onu bı zahmet tekrar yazarmısın kızlar bıde bısey okudum obur mahhelede vajınanın phsı 2 3 olursaydı neyazrsan yap kızın olur dmmıs dr o arkadasa o ölcturmus 5 cıkmıs gayet ıyı demıs acaba benım dusukmuku elara yardım cancazım eczanede satılan test varmı yada ne yapacam kafaya taktım ölcmem lazım

aminnn
sen az daha bekle gamze.arkadaşların cinsiyetleri belli olsun bi.bakalı kacı tutcakk
sen ve eşin 2-3 ay öncesinden diet ve takviyeleri almaya da başlayınn
tabii birazda kilo vermen lazımm

ewet cnm dıyetteyım zaten o devam 3 kılom gıttı... kalmayı dusundugum zaman zaten sana bas vuracam cnm yardımcı olursun ınsssss:):)::):)):):

yok cnm hamile kalmazsın bence
riskli günlerin ayın 18 ile 23 ü arasındaymış
bugün ayın 27 si sanmıyorum hamile olacagınıı

canim 26 sind eberaber olduk ayin 23 de doktora gittimde daha yumurtalarin catlamamisti dedi birde tabiki kist te var ama kistlede kalinabilir suna guneniyyorum sprahili 3gun oluyo cikarttim belki daha rahim kapalidir nedersin

canim 26 sind eberaber olduk ayin 23 de doktora gittimde daha yumurtalarin catlamamisti dedi birde tabiki kist te var ama kistlede kalinabilir suna guneniyyorum sprahili 3gun oluyo cikarttim belki daha rahim kapalidir nedersin

spiralle hamile kalanlarda var dilem.sen spirali cıkarmışsın ve yumurtalarında catlamamışşş yani hamilelik riskin var bu durumdaa
ben catladıgını düşünerek risk yok demiştimmm
hastanede calışıyordun dimi sen.yarın bi baktır yumurtaların catlamışmı diye bence

gızz senin kocaaa spirali cıkardıgını bilmiyormuuu nasıl korunmadı kii
tekrar bebekde düşünmüyordu şuan.adamı nasıl baştan cıkardın bakimm:))

ya birde pko luyum yine riski varmi cnaim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…