- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #36.461
kızlar selamm bir şey sormak istiyorum 22 ocak adet tarihimdi adetın 11, gunu gittim doktora ve yumurta yok dedi 14, gün bakalım dedi ve yarın 14, gün daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
birde yumurta geç oluşsa bile gebe kalma ıhtımalı olur mu ?
aminnnnnnnnn ezelcim inşallah, aslında bu ay gitmem lazım doktora ne zaman yumurtladığımı anlayamıyorum ben akıntı hep var, şu adet tarihini bi düzene soksam süper olcak, sen çalışıyo musun canım?
bal çörek otu tarçın karışımı çok güzel yumurta oluşmasını sağlıyor ondan yemeni tavsiye ederim istersen tarifini yazabilirim yumurta geç erken fark etmez önemli olan yumurtlaman ve yumurtanın çatlaması bu dönemdede ilişkide bulunman adet aralıkların normalde ne kadar kaç günde bir adet görüyorsun takip ettin mi hiçkızlar selamm bir şey sormak istiyorum 22 ocak adet tarihimdi adetın 11, gunu gittim doktora ve yumurta yok dedi 14, gün bakalım dedi ve yarın 14, gün daha önce böyle bir durum yaşayan var mı?
birde yumurta geç oluşsa bile gebe kalma ıhtımalı olur mu ?
kızlar elaranın listesini incelediniz mi?kese hiç şaşmamış.soldaysa erkek sağdaysa kız olmuş.enteresan değil mi?:26:
Hiçbişey uygulamadım canım ben. Uygulayacaktım ama son anda allahım sen ne verirsen hayırlısını verirsin deyip yaptım. Allah nasip etti çok şükür.... Bide yöntemleri bilmiyordum ben sadece kıbrısta tüp bebek yapmaya karar vermiştim cinsiyet seçip kız olsun diye son anda vazgeçtim karışmıyayım allahın işine diye.........
26 yasındayım ve kasımdan itibaren ne olduysa oldu düzenım altüst böyle olunca doktora gıttım pokıstık over oldugu ortaya çıktı normalde düzenli adet oluyordum ama kasımda 20 gün gecıktı ve aralığa atladı yanı son ıkı üç aydır problemlı adet döngüsü
çocukta düşünmüyordum ama geç olma ihtimali olunca korunmayıda bıraktık korkudan bu arada sabah ısı ölçümüde yapıyorum
bal çörek otunu yaptım ama başlamadım başka bir topikte bir arkadaşa ters etkimi ne yapmıştı
selam.
bal çörekotutartrçını ben adet boyunca yaklaşık 7 gün sabah akşam aç karnıma bi yemek kaşığı yedim...yine 7 gün boyunca öğlen aç karnına incir kürü içtim...11.gün yada 12.gün yumurta falan kalmadıama tutturamadım o ayrı mesele..bu ayda yine içiyorum aynen.ama 10.gün muhakkak dra gidip gözümle görcem..
benimde akıntım hep oluyor genelde ama rengi farklı oluyor mesela ben yumurtladım bitti şu anda sarıya yakın bir akıntı geliyor adetim gelecek ya ondan yumurtlamaya yakın şeffaf oluyor yumurta çatladığında yumurta akı kıvamında
çalışıyorum canım sen çalışıyormusun çalışırken doktora gidip yumurta takibi yaptırmak çok zor oluyor her zaman izin alamıyorsun
bal çörek otu tarçın karışımı çok güzel yumurta oluşmasını sağlıyor ondan yemeni tavsiye ederim istersen tarifini yazabilirim yumurta geç erken fark etmez önemli olan yumurtlaman ve yumurtanın çatlaması bu dönemdede ilişkide bulunman adet aralıkların normalde ne kadar kaç günde bir adet görüyorsun takip ettin mi hiç
tutmayanlarda var diye biliyorum ben listeye eklenmemiş olabilir
anladım canım hormon tahlilleriyle mi tespit edildi rahatsızlığın ısı ölçümüde çok kafa karıştırıcı doktor takibine devam et sen çörek otu başka arkadaşta ters tepmiş derken ne olmuş ilaç kullanmıyorsun dimi
Günaydınnnn ...sen napıyosun arkadaşım çalışmalar var mı sende
o bayağı bi çalıştı osmanın annesi
evet okudum şimdi herkezde aynı sonucu vereceğini sanmıyorum ama riske atma canım istersen doktoruna bir danış
canım çıkmıştım ne oldu kiiii merak etiiiiimmm :44:
umutçum bak korkma canım rengin var çok bilmiş o herkeze laf yetiştirir
kadına bak yaa yememiş içmemiş beni takip etmiş damarıma basma benim renggin bak yaa söylediği lafa bak her ay bişey oluyor bebişi olmuyor diyor :84: ben ilk ekim ayında denedim bebeği olmadı kaynımların göya kazayla olmuş bebekleri olduu :84:
kurs verin bana
anlamışsın cenparçam tebriklerrrrr
bi tutsa
ne biliyorsun benim resmim olduğunu deluuuu Allahım yaa saf karu bir resim gördüm diye inanılır mı
kız olmuyor ben napayım olsa dükkan senin
çok mülayimdir benim arkadaşım
sen benim öyle zayıf durduğuma bakma Elaraaaaaakol kaslarımı görsen benim şaşarsın hatta gelinlik fotorafım var bi tane stüdyoda çekilenlerden kolumu sütun gibi bir şeye yaslamışım o zamanlar baya stresten kilo vermiştim 47 kilo falan olmuştum çırpı gibiyim ama kolum nasıl kaslı anlatamam dur ben o fotoyu taratayımda göstereyim bir gün size
canım merak etme o kadar cani değilim mezar taşını ben diktiriceeeeeeeeeem
:99::99::99: yok öyle yağma
patates kardeşim nerdesinnnnn :125::125::125:
Slmm kızlar nasılsınız herşey yolundadır umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?