bebek cinsiyet belirleme..

Adet dongune bagli bu . Bende 35-36 gun bu , o yuzdende gec oluyor ,birdahaki adeti nezaman bekliyorsan o gunden 14 gun cikararak hesapla istersen o civarlarda yumurtlama oluyor genelde ...

aminnnnnnnnn ezelcim inşallah, aslında bu ay gitmem lazım doktora ne zaman yumurtladığımı anlayamıyorum ben akıntı hep var, şu adet tarihini bi düzene soksam süper olcak, sen çalışıyo musun canım?

benimde akıntım hep oluyor genelde ama rengi farklı oluyor mesela ben yumurtladım bitti şu anda sarıya yakın bir akıntı geliyor adetim gelecek ya ondan yumurtlamaya yakın şeffaf oluyor yumurta çatladığında yumurta akı kıvamında
çalışıyorum canım sen çalışıyormusun çalışırken doktora gidip yumurta takibi yaptırmak çok zor oluyor her zaman izin alamıyorsun

bal çörek otu tarçın karışımı çok güzel yumurta oluşmasını sağlıyor ondan yemeni tavsiye ederim istersen tarifini yazabilirim yumurta geç erken fark etmez önemli olan yumurtlaman ve yumurtanın çatlaması bu dönemdede ilişkide bulunman adet aralıkların normalde ne kadar kaç günde bir adet görüyorsun takip ettin mi hiç

kızlar elaranın listesini incelediniz mi?kese hiç şaşmamış.soldaysa erkek sağdaysa kız olmuş.enteresan değil mi?:26:

tutmayanlarda var diye biliyorum ben listeye eklenmemiş olabilir

26 yasındayım ve kasımdan itibaren ne olduysa oldu düzenım altüst böyle olunca doktora gıttım pokıstık over oldugu ortaya çıktı normalde düzenli adet oluyordum ama kasımda 20 gün gecıktı ve aralığa atladı yanı son ıkı üç aydır problemlı adet döngüsü

çocukta düşünmüyordum ama geç olma ihtimali olunca korunmayıda bıraktık korkudan bu arada sabah ısı ölçümüde yapıyorum

bal çörek otunu yaptım ama başlamadım başka bir topikte bir arkadaşa ters etkimi ne yapmıştı

en iyisini yapmışsın canım bencede o kadar ileri gitmemek lazım rabbimizden gelene razı olmalıyız inşallah bize gönlümüzdekileri verir allah tamamına erdirsin

anladım canım hormon tahlilleriyle mi tespit edildi rahatsızlığın ısı ölçümüde çok kafa karıştırıcı doktor takibine devam et sen çörek otu başka arkadaşta ters tepmiş derken ne olmuş ilaç kullanmıyorsun dimi

selam.
bal çörekotutartrçını ben adet boyunca yaklaşık 7 gün sabah akşam aç karnıma bi yemek kaşığı yedim...yine 7 gün boyunca öğlen aç karnına incir kürü içtim...11.gün yada 12.gün yumurta falan kalmadıama tutturamadım o ayrı mesele..bu ayda yine içiyorum aynen.ama 10.gün muhakkak dra gidip gözümle görcem..

mimoza ikisini birden mi yaptın bence sadece birini yap çörek otuna adetin 2. günü başlanıyor diye biliyorum ben

anladım canım ben doktora gidip çatladığından emin olunca deniycem inşallah. öğretmenim ben de, malum şu an rahatım tatil, okullar açılınca yoğunluk başlar yine

Günaydınnnn ...sen napıyosun arkadaşım çalışmalar var mı sende
unumu eledim eleğimi astım sıradakıler kullansın die hayırlısıyla Rabbim verdi doğurması kaldı canım
o bayağı bi çalıştı osmanın annesi

oğlumun adınıyla annesi diyonuz ya ne kadar güzel bi duygu rabbim isteyen herkese tattırsın

ezelcim kızma tammmı espri yapıyorum ama sen beni çok korkutuyosuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnn:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…