bebek cinsiyet belirleme..

Misafirlermiş evde annenlerde olsa zor oluyo ya bak haklılar kesin chat yapıyon diye düşünüyolardır valla benim eşimde ara sıra evdeyken gelir bakar kadınlarla ilgili olduğunu anladı gerçi artık bakmıyo ama genede kontrolü elden bırakmıyolar

nilay kimseye zorla resim yükletemem
ama resimlerini görüdügm insanlara daha yakın hissediyorum kendimi
buda mesajlarımdan anlaşılıyordur mutlakaa
eminim diger arkadaşlarda resimleri gördükten sonra daha samimi ilişkiler kurdular aralarında.

ben burda herkesin resmini gördüm nerdeysee
ve hepside cok degerli insanlar.zaten gördügün anda diyorsun bundan zarar gelmez diyee
ayrıca biz genc kız degilizkiii netee resimelrimiz basılsın yaww
sen cok güzel ,yaşını göstermeyen bi bayanmısınn??? kim napsınn evli barklı cocuklu hatunun resimlerini yawww

yinede saygı duyarım koymak istemiyorsan koyma

AMIN cümlemizinkini insaAllah....................

Ana bunun isi hepten zor ya Anali Babali evde bebemi yapilir ya omaz omaz nasil dus alacan,kahve icirecen adama,org.........olcan omaz omaz...........:26:

yok kızzzz gidicekler pazar günüü ama annem bu gun bana kızdı daha cocuk mocuk yapma cocukların buyumus dedııııı

Hepsi bu kadarmiydi bunun icin mi yatirdim ben kocisi bunun icin mi vazgectim sucuklu yumurtadan dustan e öyle olsun haydin iyi geceler tatli rüyalar..............:84:

sende sucuklu yumurta yiyip ,duşunu alıp geleydinnn aramızaa cnm
bak ben öle yaptım sacımı halaa ıslakk dermişimmmmmm
hadi öptümm seniii kocamnnnn.
yarın telafi ederizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…