bebek cinsiyet belirleme..

kızlar merhaba bugun hastayım morelım bozukk cocuk defterını kapadım sanırsammmmmmmm

canim hic morelini bozma seni cok iyi anliyorum bende ayni seyleri yasadim gecen ay doktora gittim dedim hamile kalamiyorum stres yapiyomusun dedi evet hemde cok dedim bu ay hamile kalamayacam de dedi oyle dusunerek dene dedi bende oyle yaptim bu ay hic dusunmediim olcani olmicak dedim ama meyer hamileymisim kafana takma sakin

hayırlı olsun aylin .yöntem filan denedinmii
ilişkigünelrini
dogum tarihini
adet döngünü
son adet tarihini verirmisin bi yorum yapalımm

elaracim yontem cok denedim ama hic biriyle hamile kalamadim bu ay rast gele oldu .artik umudu kesmistim olmuyo diyye ama rabbim beklemedim bi anda verdi iliski gunlerini hatirlamiyom ama o kadar cok olmadi dogum tarihim 25 06 1983 adet dongum 28 sonadet tarihim 29 aralik 2010

bu bilgilerle hiç bi yorum yapılmaz
en önemlisi ilişki günleri

yani 4.cocuk için denemeler yapıyorsun ve ilişki günelrini dikkate almamışsın
gercekten cok cesaretlisin
1 kızı olanlar bile tek ilişki deneyip isimleri gibi ezbere biliyor ilişki günlerini,ama sen önemsememişsin bile.
neyse allah gönlüne göre versin

elara
ne yapmak lazımki cinsiyet belirlemek için bende 4 aydır deniyorum olmadı bebek bir kızım var bi yöntem varsa anlatırmısın bana

elara
ne yapmak lazımki cinsiyet belirlemek için bende 4 aydır deniyorum olmadı bebek bir kızım var bi yöntem varsa anlatırmısın

amin ins gonlumdeki olur hayirlisi olsun dedigim gibi bu ay hic beklemiyodum .4 ay ayda tek iliskiyle denedim olmadi doktoru deyistim doktor bana senin cocugun olmuyo dedi sasirdim sanki 3 kizi ben dogurmadim o yuzden biraktim herseyi sansa o ayda hamile kaldim artik hayirlisi olsun

elara
ne yapmak lazımki cinsiyet belirlemek için bende 4 aydır deniyorum olmadı bebek bir kızım var bi yöntem varsa anlatırmısın bana

olduu hemen anlatayımm
bende hazır bi şekilde bekliyordum biri gelsede bu 3500 sayfanın özetini anlatsam diye
arkadaşım bu ne hazırcılık ne kadarda rahat yazmışın bana anlat diye
ben buranın sekreteri degilim ,hergelene bilgi vermem imkansızz.
okursun gecmişi takıldıgın yerde sorarsın.

samimi ve kibarca sordugum soruya çok kabaca bi cvp yazmışsın saol
msj sayıma bakarsan daha bu forumda yeni oldugumu anlardın üslubun hiç hoş degil bana böyle bi soru sorulsa bu kadar saygısızca cevap vermezdim

samimi ve kibarca sordugum soruya çok kabaca bi cvp yazmışsın saol
msj sayıma bakarsan daha bu forumda yeni oldugumu anlardın üslubun hiç hoş degil bana böyle bi soru sorulsa bu kadar saygısızca cevap vermezdim

sende saygı olsa ilk kez geldigin bi topiktee direkt yöntemleri anlat demezsin
herşeyin bi uslubu vardır.ama sen onlardan bile yoksunsun
senin gibisine benim verdigim gibi cevap yakışıyor
cıkış şu tarafta ----->

ben sorumda saygısızlık göremiyorum burada bikaç kişiyle tanıştım çok iyi muhabbet ettik
ama haklısın sorun bende senide insana benzettim kusura bakma
ne zaman çıkışı kullanacagıma kendim karar veririm sen degil

Hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…