- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.261
kızlar merhaba bugun hastayım morelım bozukk cocuk defterını kapadım sanırsammmmmmmm
ben sorumda saygısızlık göremiyorum burada bikaç kişiyle tanıştım çok iyi muhabbet ettik
ama haklısın sorun bende senide insana benzettim kusura bakma
ne zaman çıkışı kullanacagıma kendim karar veririm sen degil
cok saol canim benim yaklasik 1 bucuk senedir istiyom ama olmuyodu nasip bu guneymis ins bi olusum olur nolur dualarinizi eksik etmeyin senin varmi bebis
kizlar noluyo cocukmusunuz allah askina elaracim arkadas yeniymis bilmiyo ve sormus ne var bunda kisaca gecmise bak diyebilirdin
haklısın canm sana bişeyler denemedinmi deyince bende merak ettim dogru düzgün söylese bende anlayışla karşılardım tabiki çokmu zor ki düzgün cevap vermek
elara bana bi özür borçlusun
seninle laf kalabalıgına girmeye hiiiiç niyetim yok buraya kimseyle kötü olmaya degil bişeyler paylaşmaya geldim umarım herkes bu kadar kötü niyetli degildir
aylin hayırdır???nasıl cevap verecegimi sanamı sorcam???
arkadaşın yeni olması bana herşeyi sorup cvp alma hakkına sahip olmuyor
yeniyse gelir önce slm verir hal hatır sorar ,bu 3500 sayfada acaba insanlar ne konuşmuş diye bi bakınırr
ama sayfaya giripte lönkk diye yöntem sorulmazz
Benim 1 kızım var canım, inşallah sağlıklı hayırlı bir oğlun olur artık düşünmemeye çalış takdir Allah tan.
ne alaka banami sorcaksin ben sana sormuyomki sende bana sorasin ben sadece fikrimi soyledim kabaliga gerek yok hepimiz yetiskin insanlariz burda birseyler paylasmak icin beraberiz kimsenin kimseyi kirmaya hakki yok
senden fikir isteyen olmadı
kızlar merhaba bugun hastayım morelım bozukk cocuk defterını kapadım sanırsammmmmmmm
kızlar dr dan gelıyorum bugun 15 gun ve yumurtam 1,2 sadece bu durum baya kötüü dime aranızda yumurtası küçük olupta o ay hamıle kalan var mı :44::44::44:
merhaba çoktandır katılamadım size.benim doğumum 1 hafta içinde olacak.hazırlıklar bitti.şimdi kızımız senayı bekliyoruz.
Yumdan 4 gün önce bıraktım tutmaz dimi benimki ki 2 gün önce tutması bile zor ihtimal bence
hoşgeldinn bizde seni meark ediyordukk
senle hemen hemen aynı zamanlrda hamile kalan nisandakar arkadaşımız dogum yaptııı
inşallahh sende kendi sancınla güzel bi dogum yaşarsınnn
yanında hurma götür cocuga anne sütünden önce damagına hurma sür.peygamber efendimiz torunlarına böle yaparmış.cocuk zeki ve tatlı dilli olurmuşşş
ben kızıma yapmıştımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?