bebek cinsiyet belirleme..

beni insana benzetemedigine göre bi mahluka benzettin,şuan benim yazdıklarımı anlayıp cevap verrdigine göre sende benim dilimden gayet ii anlıyorsunn ,buna göre sende insana benzemiyrosun,kimlerdensin sen???

haklısın canm sana bişeyler denemedinmi deyince bende merak ettim dogru düzgün söylese bende anlayışla karşılardım tabiki çokmu zor ki düzgün cevap vermek
elara bana bi özür borçlusun

kizlar noluyo cocukmusunuz allah askina elaracim arkadas yeniymis bilmiyo ve sormus ne var bunda kisaca gecmise bak diyebilirdin

aylin hayırdır???nasıl cevap verecegimi sanamı sorcam???
arkadaşın yeni olması bana herşeyi sorup cvp alma hakkına sahip olmuyor
yeniyse gelir önce slm verir hal hatır sorar ,bu 3500 sayfada acaba insanlar ne konuşmuş diye bi bakınırr
ama sayfaya giripte lönkk diye yöntem sorulmazz

seninle laf kalabalıgına girmeye hiiiiç niyetim yok buraya kimseyle kötü olmaya degil bişeyler paylaşmaya geldim umarım herkes bu kadar kötü niyetli degildir

haklısın canm sana bişeyler denemedinmi deyince bende merak ettim dogru düzgün söylese bende anlayışla karşılardım tabiki çokmu zor ki düzgün cevap vermek
elara bana bi özür borçlusun

olur bi ara tekrar hatırlatt o dediginden yaparım sana
ama inan şuan özür dileyecek modda degilimmm
ama cok istiyorsan sen dileyebilriisnn.

ne alaka banami sorcaksin ben sana sormuyomki sende bana sorasin ben sadece fikrimi soyledim kabaliga gerek yok hepimiz yetiskin insanlariz burda birseyler paylasmak icin beraberiz kimsenin kimseyi kirmaya hakki yok

elara
ben gerçekten anladım şimdi senin kafan birine çok bozuk önene gelene atlamaya çalışıyorsun
ben sana bişey sormadım sende duymadın herşeyi geri alıyorum
ben nereden bilebilirimn tüm geçmişin bu konu oldugunu anlık bi konuşma gibi geldi ayline yazdıgını okuyunca sordum bu kadar abartmana gerek yok
moralin bozuk olabilir anlarım baştan hiç cvp yazmaman daha iyi olurdu emin ol

kızlar merhaba bugun hastayım morelım bozukk cocuk defterını kapadım sanırsammmmmmmm

gecmiş olsunn.hayırdırr ece niye vazgectin??eşinlemi sorunlarınız var

kızlar dr dan gelıyorum bugun 15 gun ve yumurtam 1,2 sadece bu durum baya kötüü dime aranızda yumurtası küçük olupta o ay hamıle kalan var mı :44::44::44:

yumurtan gercekten gelişmemişşş
28 günlük döngüsü olan bi kadının 15.günü yumurtası 24 mm olup catlayabiliyor
senin adet döngün kac???
yumurta tembelligi ,gelişememesi varsa muhtemelern bidaki ay sana klomen tarzı yumurta geliştirici ilac verebilir doktorunn

merhaba çoktandır katılamadım size.benim doğumum 1 hafta içinde olacak.hazırlıklar bitti.şimdi kızımız senayı bekliyoruz.

hoşgeldinn bizde seni meark ediyordukk
senle hemen hemen aynı zamanlrda hamile kalan nisandakar arkadaşımız dogum yaptııı
inşallahh sende kendi sancınla güzel bi dogum yaşarsınnn
yanında hurma götür cocuga anne sütünden önce damagına hurma sür.peygamber efendimiz torunlarına böle yaparmış.cocuk zeki ve tatlı dilli olurmuşşş
ben kızıma yapmıştımm

fhna bende seni merak etmiştim o kadar oldu mu hamileliğin canım allah sağlıkla kucağına versin kızını canım bende eşim için verdiğim bütün çabalara rağmen kızımız oluyor ama ben istiyordum allah sağlık versin inşallah

gızlarrr gözaltı yada cevresi kremi kullanan varmı aranızdaaaa
kullananlardan marka tavsiyesi bekliyorummm
yada krem yerine bitkisel yaglarmı kullansamki yaa.kayısı yagı ,soya yagı v.s gibii??

Son düzenleyen: Moderatör:

bak hurmayı hiç duymamıştım ansiklobedi gibi kadınsın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…