- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.461
valla o gelinceşaftım kayıyo yatmış kadara oluyom rahat vermiyoki
can parçam ayrıntılı ultrasyona giricenmi kontrolün ne zaman tekrar
gızlarr saat 2 ye 2 var
2 dk sonra cıkıyozzz
valla kocalar boşıcak biziii
yaprak alıntı yapıp yazmana bayıldım kız sorunun altındaki cevaba bak
cnm benimde oğlum var sendemi oğluna yum zamanı tek ilişki ile hamile kalmuıştınn
kızlar benim midem bulanmaya başaldı hamilemiyim acaba ya
hemen mide bulantısı başlıyormuu???
daha 4-5 gün var
Kız sorunun altındaki cvbı sen verecen ben soruya güldüm sadece sonrada kendi yazacağım şeyi yazdım şekerimm
ayy canım ya aradan 11 sene geçmiş tabii ozaman bilmiyordumki eee doğal olarak hatırlamıyorum yani ama 2cide kız olsun istiyorum sendemi kızın olsun istiyorsun
Evet cnm bende kız istiyorum allahım verirse
bizim topigin başlıgı kız mı? erkek mi ? olsun başlıgı degil
----->"nasıl daha anlayşlı olabiliriz ya da agrasifliğimin nedeni nee kızlarr " keşke bu başlık altında olsaydık gercekten
ozaman seninle muhatap olmamış olacaktıkkk
kız mı erkek mi muhabetti sıktı .biz bu durumlarda genelde düdüklünün altını kıstınmı kısmadınmı muhabbeti yaparızzz
anlıyorum seni gerçekten..keşke toplansaydınız ruh saglıgınız acısından cok iyi olurdu.. belki psikolojiniz düzelirdi..doğum terapileri yerine psikolojik terapi öneriyorum sana..hadi cnm sen hamilemiyim diye düşünmene devam et benle aışma bebeğin düşer mazallah..
kakule senınle aynı bekleyişteyiz işallah ikimizin gönlüne göre olur. düşünceli davranışın için teşekkürler
kızlar benim midem bulanmaya başaldı hamilemiyim acaba ya
hemen mide bulantısı başlıyormuu???
daha 4-5 gün var
elara bence adet gecıkmesı olmadan bulantı tamamen psikolojik. bende de vardı kendimi zorla kusturacak gibi. ama benım akıntım cok fazla ınan saat bası adetım geldı dıye gıdıyorum wcye bakıyyorum akıntı parca halınde. eşime diyom geldi kapıda beklıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?