bebek cinsiyet belirleme..

kızlar yarın pazar demı rahat rahat ouruyoz valla

ay b hafta cok rahatım okul bıtmıstı ama

1 haftada dersane ıcın erken kalktık gene

kızlar benim midem bulanmaya başaldı hamilemiyim acaba ya
hemen mide bulantısı başlıyormuu???
daha 4-5 gün var

elara bence adet gecıkmesı olmadan bulantı tamamen psikolojik. bende de vardı kendimi zorla kusturacak gibi. ama benım akıntım cok fazla ınan saat bası adetım geldı dıye gıdıyorum wcye bakıyyorum akıntı parca halınde. eşime diyom geldi kapıda beklıyo valla

Bende çıkıyorum kızlar daha banyo yapıcam Allah hepinize rahatlık versin iyi geceler tatlı rüyalar bebişlerinizi görün rüyanızda inş.

anlıyorum seni gerçekten..keşke toplansaydınız ruh saglıgınız acısından cok iyi olurdu.. belki psikolojiniz düzelirdi..doğum terapileri yerine psikolojik terapi öneriyorum sana..hadi cnm sen hamilemiyim diye düşünmene devam et benle aışma bebeğin düşer mazallah..

burası dogum terapi yeri de degilll

ama burda cok güzel psikolojik terapiler yapıyoruzz ciddennn.
senin gibi hastalarımıza beyin jimnastigi yaptırıp, tedavi edip memnun bi şekilde yolluyoruzz

bide üşenmemiş yazdıgım şeyleri okumuşşş
bu kadar basit cümlelerin bende düşük sebebi olamaz cicim.

günaydınnnnn
yaaa dünden beri her girdiğimde bir atışma noluyoo yaa
yeni gelen arkadaşlar beğenmiyorsanız bakmak okumak ve bize cevap yazmak zorunda değilsiniz çıkış belli zaten niye zorluyorsunuz anlamadım.
sinir oldum heee

nekadar sacma sapan seylere tavir aliyorsunuz...isiniz gucunuz yokmu sizin birbirinize laf sokuyorsunuz nekadar ayip boyle guzel bir sitede kavga etmek hic bir bayana yakismaz!
Ben ce daha seviyeli konusmaliyiz birbirimizle.

kakule senınle aynı bekleyişteyiz işallah ikimizin gönlüne göre olur. düşünceli davranışın için teşekkürler

canım ne demek birbirimize yardımcı olmamız lazım dimi.ayy valla tazmanya sen bidaha ne zaman yapıcan testi.kız bide karbonatı denesene bakalım nolucak.

kızlar benim midem bulanmaya başaldı hamilemiyim acaba ya
hemen mide bulantısı başlıyormuu???
daha 4-5 gün var

ilkinde bulantın olmuşmuydu elara benim hiç olmadı şimdide beklemiyorum ama zorla midemi bulandırıyorum sabah deli gibi

ayy inşallah hamilesindir tazmanya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…