- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.481
kızlar merhaba bugun hastayım morelım bozukk cocuk defterını kapadım sanırsammmmmmmm
:13::13::13::13:bu arada ben örgü işlerini beceremmm.cünkü bende sabır yokkk
ugraşamıyorumm öyle ince işlerlee.3 yıl önce bi süveter başaldım hala bitirip giyemedim üstüme.bazanın altında duruyor şişleri hala takılı şekilde:)
yapanıda takdir ediyorum
dügün salonu gibi oldu bu topik.hergün biri gerdege giriyorr
ok elara saol allah razı olsun
bakalım artık kısmet diyorum, yapıyorum denemeyi:) listeye yazabilirsin
bio kısmı tamam canım bakmıştın en sağlam kısım orası zaten ama bende eşimde değil.
milkgrl, bernil teşekkürler kızlar
bio tamamdır kızlar Elara bakmıştın canım iki kez
okuyorum canım son tekrarları yapıp gidiyom:):)
ben topiğe geldiğimde hamile değildim canım düşünüyorum dedim hatta sen bebeğin çok kücük ertele kararını demiştin bende deneyecem dedim sonra denedim bioma baktın ezelle sen erkek günü maşallah hemde doruklarda demiştin sonra ben hamilelik testi yapmıştım günüm 3 gün geçmişti hamileyim demiştim sonra tebrik mesajları almıştım cinsiyetini öğrenmiştim meraklanmıştı herkes haberi verinde sevinç mesajları almıştım ahhh ahhhh ne günlermişşş:97:
Elara ve Ezel kesin oğlan annesi olursunuz siz çünkü bende de sizleri andıran yönler var dominant karakterli insanlar hem sosyal hem kişilik olarak kesin oğlan doğuruyorlar ....bana arkadaşım söylemişti (kaynanalık potansyeli )ile ilgili olarak ...
bizde gerdek şahitleri
enee 3700 küsür olmuş sayfaa
daha gecen gün 3500 lerdeydi yaww
Kiz biraz derken dustan sonra bi dahami yapacanİyi geceler kızlarr evime döndümm biraz iş yaptım banyoya giricektim bi
-------------------------------------------------------------------------------------------------
bakıyım geçmişi okuyum öle gireyim dedim sizler nasılsınız iyi haberler vardır umarımm
ayy koptummmmmmm
ama o kadın cok şekerdi yaaaa
ben cok seviyordummm.ama ben onun kadar cadı olamam yaa
umarım şubat ve mart ayları tabiii özellikle mart diyeyimkediler gibi dourganlığımız artar herkez gönlüne düşeni bulur ladys e bol şans bu arada
kakule senınle aynı bekleyişteyiz işallah ikimizin gönlüne göre olur. düşünceli davranışın için teşekkürler
ben fırçalanmamışım niyeee elaraa nıye benıde fırçalamadım bu eksiklikle nasıl yaşarım
kızlar benim midem bulanmaya başaldı hamilemiyim acaba ya
hemen mide bulantısı başlıyormuu???
daha 4-5 gün var
ewt canım etrafındakıler o tertemız kişiliğine limon sıkıyolar
elaraüzülürüm ama ben hiç malzeme aramamki :84::84::84:sen hamişsen basbas bağırırım sadece:84::84::84:
ya ben bu ayda fos çıkıcam heralde kaynanam geldi öfff öfffftutturamıcaz
nıye kız kaynanaylamı yatıyon
E bize de anlat diyom hu ne diyom ..................cnm bilmiyomkii.olayı biliyon iştee, olmuşta olabilirr olmamışta olabilrr
nekadar sacma sapan seylere tavir aliyorsunuz...isiniz gucunuz yokmu sizin birbirinize laf sokuyorsunuz nekadar ayip boyle guzel bir sitede kavga etmek hic bir bayana yakismaz!
Ben ce daha seviyeli konusmaliyiz birbirimizle.
günaydınnnnn
yaaa dünden beri her girdiğimde bir atışma noluyoo yaa
yeni gelen arkadaşlar beğenmiyorsanız bakmak okumak ve bize cevap yazmak zorunda değilsiniz çıkış belli zaten niye zorluyorsunuz anlamadım.
sinir oldum heee
nekadar sacma sapan seylere tavir aliyorsunuz...isiniz gucunuz yokmu sizin birbirinize laf sokuyorsunuz nekadar ayip boyle guzel bir sitede kavga etmek hic bir bayana yakismaz!
Ben ce daha seviyeli konusmaliyiz birbirimizle.
burası dogum terapi yeri de degilll
ama burda cok güzel psikolojik terapiler yapıyoruzz ciddennn.
senin gibi hastalarımıza beyin jimnastigi yaptırıp, tedavi edip memnun bi şekilde yolluyoruzz
bide üşenmemiş yazdıgım şeyleri okumuşşş
bu kadar basit cümlelerin bende düşük sebebi olamaz cicim.
slm haskena nasılsın
beğenmeme ile alakası yok arkadasım bir soru sordum arkadaşınız saçmalamaya başladı yok yanlş yapmışımda falan açıp okuyabilirsin ona karşılık verdim ama lafın altında kalmazmış menepozamı giriyor nedir anlamadım .. sorunlu biri devamlı saçmalıyoru neyse size iyi terapiler.
herkese selam kızlar
fırtınalar kopmuş yine topikte...
slm kızlar nasılsın haskenacımIyiyim canim sen nasilsin güzel haberlerini bekliyoruz ...............
Size iyi terapiler derken galiba seninde canin cektiki bu terapiyi sende buradasin bi arkadas diger arkadasa benim anam senin anani orada görmüs demis oda senin anan iyiydide orda ne isi var di diye cevap vermis tesbihte hata olmaz ama canim sen anladin onu hadi By........
Selam canim iste arada cani SIKILANLAR oluyo acaba kime sarsam diyo gelip bi laf attip gidiyormus gibi yapip ziyaretci olarak bizleri okumaya devam ediyorlar TERAPI SEVERLER OLARAK::::::
:84:iyi akşamlar kızlar dün yoktum şimdide yeni geldim sizi çok özledim kızlar önce bizimkilerle kavga ettim laptopu alabilmek için vermiyolar hainler ya
rengın hatıra nerelerdesın patates kardeslerımız
h.geldın cnm valla benımkılerde basımda beklıyo
aman aksama kadar onlardaydı ıkı dkk lıgına zor aldım....
gecmıs olsun cnm valla aynen yageldim bernil dün alışverişe gittim malum istanbul trafiği dur kalk dur kalk gastritim azdı kustum yattım falan bugün çok şükür iyiyim ve geldim valla özlemişim heeeeeeee
bernil şu tatil bi bitsene düzene girsek alt üst ettiler ya her şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?