bebek cinsiyet belirleme..

Ya tam 1 saat boyunca alintilara cevap yazdim ve karsiligi üyelik girisi yapiniz oldu eger cildirirsam sasirmayin son defa yaziyom eger bi daha böyle olursa Kazene msj var .........

kızlar merhaba bugun hastayım morelım bozukk cocuk defterını kapadım sanırsammmmmmmm

Sende ne hemen su koyveriyon sloganimiz ne YILMAK YOK YOLA DEVAM..............

:13::13::13::13:

Bende sendenim SIKINTIYA gelemem acaba Milkgirle söylesek bizim kizlarada birer kazak yapar mi nasil olsa alisti.......

dügün salonu gibi oldu bu topik.hergün biri gerdege giriyorr

Hay MasaAllah kiz 1 haftada 2 dügün olur mu daha Umutun taki parasinin borcunu ödemedik Kuyumcuya bizede yazik ama :18::18:

Ay bizim tatli dilli güler yüzlü Lady ´s imiz Rabbim kaderine saglikli ve hayirli bir erkek evlad yazsin gönlündekini kucagina versin insaAllah........

bio tamamdır kızlar Elara bakmıştın canım iki kez
okuyorum canım son tekrarları yapıp gidiyom:):)

Haydi yumurtana kuvvet..................

Sen Masal gibi yazmissin ne güzel düsündümde ben yazsam heral Roman olur yada Ansikloedi söyle basiyormus;Ben topige geldigimde hamis degildim 10 ay oldu hala hamis degilim.....v.s

Kiz bende dominantim bendede var mi simdi o potansiyel acaba:44:

Msj bosa gidecek diye 3- 4 cevap yazacam artik

bizde gerdek şahitleri

Kiz niye bana haber vermediniz bende gelirdim sahitlige...........Kacirdim......

enee 3700 küsür olmuş sayfaa
daha gecen gün 3500 lerdeydi yaww

Elara hani bizim 800 lü sayfalarda hep bi hamislik haberi mutlaka aliyoz tezimiz vardi ya takip edelim bakalim bu defa kimin haberini alacaz 4800 de benim insaAllah ,........

Kiz biraz derken dustan sonra bi dahami yapacanBu sucuk yumurta muhabetti sana yaramadi hamis hamis cok is yapma yorulursun Mazallah......

ayy koptummmmmmm
ama o kadın cok şekerdi yaaaa
ben cok seviyordummm.ama ben onun kadar cadı olamam yaa

Yok canim estagfurullah o senin eline su dökemez .....:18:

umarım şubat ve mart ayları tabiii özellikle mart diyeyimkediler gibi dourganlığımız artar herkez gönlüne düşeni bulur ladys e bol şans bu arada

Evet bende bu Mart miyavlamak istiyom...................:84::84::84::84:

kakule senınle aynı bekleyişteyiz işallah ikimizin gönlüne göre olur. düşünceli davranışın için teşekkürler

Ay canlarim Sen,Kakulee,Milkgrl,Umut,Ladys hepinizin güzel haberlerini en kisa zamanda aliriz topikte bayram ilan ederiz InsaAllah.......

Son düzenleme:
ben fırçalanmamışım niyeee elaraa nıye benıde fırçalamadım bu eksiklikle nasıl yaşarım

Niye kiz yoksa yine aserdin mi sende kim ne yapsa aseriyon fircalada sunu Elara oglanin bi yeri eksik kalmasin sonra tuturur yine muz yerim diye.....

kızlar benim midem bulanmaya başaldı hamilemiyim acaba ya
hemen mide bulantısı başlıyormuu???
daha 4-5 gün var

Bu soruya karsilik ben sana diycem ki Neler geldi basina Termalde anlat hamis olup olmadigini söyleyeyim ....Sende buna karsilik diycen ki ;Vay uyanik agzimdan lafmi almaya calisiyon cok beklersin nasil tahmin ama...........

ewt canım etrafındakıler o tertemız kişiliğine limon sıkıyolar

Ne kadar alcak gönüllü ne kadar iyi yürekli olursan kafana s...da o kadar cok oluyor.....

elara üzülürüm ama ben hiç malzeme aramamki :84::84::84:sen hamişsen basbas bağırırım sadece:84::84::84:

Ne Elara hamilemiymis::Ben Asidemetin yalancisiyim......

ya ben bu ayda fos çıkıcam heralde kaynanam geldi öfff öfffftutturamıcaz

Benim isim gücüm var daha ogluna sucuklu yumurta yapacam de evine gönder mümkünse 2 -3 ay bizim semte ugrama de............

nıye kız kaynanaylamı yatıyon

Kiz 11 yil sonra 2.cocugu yapmayi planlamsindan belli degil mi demekki kadin her cocuk plani yapildiginda Asilere damliyo oglu mu haber ucuruyo acaba

cnm bilmiyomkii.olayı biliyon iştee, olmuşta olabilirr olmamışta olabilrr
E bize de anlat diyom hu ne diyom ..................

nekadar sacma sapan seylere tavir aliyorsunuz...isiniz gucunuz yokmu sizin birbirinize laf sokuyorsunuz nekadar ayip boyle guzel bir sitede kavga etmek hic bir bayana yakismaz!
Ben ce daha seviyeli konusmaliyiz birbirimizle.

Bosver sen kafani takma bunlara git en iyisi son harften Englisch kelime türetme oyununa takil sen by cici........................

Son düzenleme:
Cani SIKILANLAR sirf laf yaristirmak icin bu topige ugramasinlar ama yok amac gercekten bilgi paylasimi ise önce emege saygi lütfen.....

beğenmeme ile alakası yok arkadasım bir soru sordum arkadaşınız saçmalamaya başladı yok yanlş yapmışımda falan açıp okuyabilirsin ona karşılık verdim ama lafın altında kalmazmış menepozamı giriyor nedir anlamadım .. sorunlu biri devamlı saçmalıyoru neyse size iyi terapiler.

kesinlikle haklısın ama ilk elera mıdır nedir o başlattı. insan gibi oru sordum ama insan gibi cevap alamadım.. yalnış bir yaratılmışa sormusum demekki.. neyse fazla uzatmayalım.. hazmettikleri onu olgunlaştıracak..
nekadar sacma sapan seylere tavir aliyorsunuz...isiniz gucunuz yokmu sizin birbirinize laf sokuyorsunuz nekadar ayip boyle guzel bir sitede kavga etmek hic bir bayana yakismaz!
Ben ce daha seviyeli konusmaliyiz birbirimizle.

elara ilk okul cocukları gibi seninle laf yarıştırmayacağım..bebelere balon alırlar ya oyalansınlar diye sende burda kendini oyala.. bir mesajıma daha cevap yazma hazmet yazdıklarımı belki olgunlasırsın.. hayatta yediklerimiz değil hazmettiklerimiz olgunlaştırı bizi canım.. byee..

son birşey daha insanlara insanca soru sorulur ama haklısın yanlış bir yaratılmışa soru sorum ters tepki aldım.. ben bur da senin saçmalıklarını çekmem yanlış insanı fırçalamaya kalktın.. haddini bil..basit cümleleri anca sen kurarsın yazdıklarını bir dönde oku milletin gerdeğine kadar gitmişsin bravooocok zor cümleler bendekiler basit haklısın anlıyorum seni..senide böyle kabul ederiz ne olmuşki, deliyi,hırsızı katili bile kabul ettikten sonra millet olarak.. evinde otur hamilelik terapileri yap yada kız mı erkek mi terapileri sen bilirsin.. hazmetmeyi öğreneceksin nasılsa bir gün.. uğraşma benimle.. hadi canım işine bak insanları kandırmaya devam et..

slm haskena nasılsın

Iyiyim canim sen nasilsin güzel haberlerini bekliyoruz ...............

Size iyi terapiler derken galiba seninde canin cektiki bu terapiyi sende buradasin bi arkadas diger arkadasa benim anam senin anani orada görmüs demis oda senin anan iyiydide orda ne isi var di diye cevap vermis tesbihte hata olmaz ama canim sen anladin onu hadi By........

herkese selam kızlar

fırtınalar kopmuş yine topikte...

Selam canim iste arada cani SIKILANLAR oluyo acaba kime sarsam diyo gelip bi laf attip gidiyormus gibi yapip ziyaretci olarak bizleri okumaya devam ediyorlar TERAPI SEVERLER OLARAK::::::

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsın haskenacım

kız ellerıne saglık ne guzel cevap vermıssın bcm

daha ustune söz yok

:84:iyi akşamlar kızlar dün yoktum şimdide yeni geldim sizi çok özledim kızlar önce bizimkilerle kavga ettim laptopu alabilmek için vermiyolar hainler ya

:84:iyi akşamlar kızlar dün yoktum şimdide yeni geldim sizi çok özledim kızlar önce bizimkilerle kavga ettim laptopu alabilmek için vermiyolar hainler ya

h.geldın cnm valla benımkılerde basımda beklıyo

aman aksama kadar onlardaydı ıkı dkk lıgına zor aldım....

geldim bernil dün alışverişe gittim malum istanbul trafiği dur kalk dur kalk gastritim azdı kustum yattım falan bugün çok şükür iyiyim ve geldim valla özlemişim heeeeeeee
gecmıs olsun cnm valla aynen ya

bugun bızde alısverıse felan gıttık anacım ne kalabalık ya yollarda aksama kadar

vakıt gecıren soferlere Allah yardım etsın...
bernil şu tatil bi bitsene düzene girsek alt üst ettiler ya her şeyi

ay sorma valla en azından sabahları rahat gırebılıyoz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…