- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.501
kızlar namaza gidiyorum şu benimkileri rahatlatim gelirim sonra rahat rahat sohbet ederiz hadi görüşürüz
rengın hatıra nerelerdesın patates kardeslerımız
slm kızlar nasılsın haskenacım
kız ellerıne saglık ne guzel cevap vermıssın bcm
daha ustune söz yok
selam kızlarrr anca gelebildim bütün gün yoğundum gelirgelmez hemen açtım pc yi.
kızlar geçmişi okumadan size bişey diycem
bugün gene kasıklarım çok ağrıdı özellikle gece uyuyamadım sanki adet ağrısı gibiydi.bugün bütün gün zaman zaman ağrım oldu fakat yolda yürürken müthiş bi ıslaklık hissettim akıntım öyle çoktuki eyvah regl oldum dedim.hemen tuvalete koştum ama nasıl dua ediyorum allahım adet olmamış olayım diye.bi baktım adet olmamışım ama öyle bir akıntı varki afedersiniz pantalonuma kadar geçmiş.bu nedir sizce yaaa???
daha 5 gün var adet gününe ama sanki yarın olacakmışım gibi rahatsızım.dua edin bana kızlar nolurrrr
öpüyorum hepinizi
Selam BerniL,Renginnn,Gurbetguzeli,hatira nasilsiniz kizlar ben cildirmak üzereyim her 5 dak.bir KK atiliyom yani her msj yazmak istedigimde yada sayfalarca alinti yapip msj yazdiktan sonra üyelik girisi yapin yaziyo yani otomotikman siteden cikisim yapiliyo yok artik yeti gari Kazene msj yazacam .....Diycem ki beni atmak istiyorsaniz direkt söyleyin böyle kibarca kovmayin....:18:
bunlar alerji yaptımı sana peki
ben en cok la roche posay hassas ciltler için olanını merak ediyrodumm.ama cesaret edemedim almayaa.
bu arada ceradolin nemlendiriciyi eczaneler satmıyormuş
bayilik verilen eczaneler satılıyormuş
bende netten sipariş verdim ,losyon ve kreminiii
almak isteeyenlerrr bu siteye bakabilir
cünkü en uygunu burasıı
diger siteelrde 20 lira burda 15 lira
BAYAN BAKIM ÜRÜNLERİ - Cilt Ürünleri - Nemlendiriciler - Eczaneservisi.com | Online Alışveriş Satış Sitesi
ama en son losyon ve kremi ben aldıgımdan stokta kalmamışş:))
Evet canim ya denedim ama yine ayni problemi yasiyorum bakalim Kazene msj yazdim ....
canım la roche posay ın yıkama jeli ve nemlendiricisini kullandım ben bana çok iyi geldi 1,5 yıl falan kullandım sonra eczacının tavsiyesiyle avene geçtim onun yıkama jeli toniği ve spf li nemlendiricisini kullanıyorum oda çok güzel onuda 1 yıldır kullanıyorum la roche posay 'ı doktor önermişti bana ama bu aralar yine bozuldu cildim aslında 3 yıl öncesine kadar hiç problem yaşamadım cildimle ilgili hatta herkes fondöten sürüyorum sanıyodu halbuki düğünümde bile fondöten sürmedim nolduysa anlamadım çenemde anlımda bazen yanağımda sivilce çıkıyo ve izleri kalıyo ya öyle çok da çıkmıyo tek tük ama izler geçmiyo doktora gittiğimde dr dediki bu yaşta çıkan sivilcelerde en büyük sorun izlerinin zor geçmesi dedi okullar açılsın yine gidicem dr.'a
canım bnde kızıma hamile kaldığımda kasıklarımda ağrı olmuştu aynı adet olucam gibiydi tek fark adet olmadan önce akıntım hiç olmazdı ama çok akıntım vardı bi akıyodu banyoda alıyodum soluğu adet oldum diye hamile olmayıda beklemiyodum haberim bile yoktuacemilik anlıcan sonra adet olmadım tabii daha 2 gün günüm geçmişti test yaptım çift çizgi bayılıyodum korkudan az ağlamadım valla inşaallah seninde öyle olur dualarımız seninle Allah gönlüne göre versin
kakule benımde aynı akıntım hıc olmazdı ya ama ben dun test yaptım ya cıkmadı bısey hala adet olmadım banyodayım sürekli
iyi akşamlar kızlar yeni eve geldim yaa valla buraya koşuyorum resmen kociş çok bozuluyor çoookk
bugün eshabı keyfe gittik dua ettim sizleri de unutmadım tabi.hepinizi bir bir aklmdan geçirdim.
çok mu yoruldum bilmiyorum ama akşam tuvalete girince çok az kahverengi leke vardı peçete koymuştum akıntı için.sizce nedir kızlar yaa moralim bozuldu hemen offf.bide kasıklarım halaa ağrıyor özellikle sol kasığım belli ediyor kendini.inşallah regl olmam yaa duasız bırakmayın öpüyorum geçmişe bi bakayım.
ayy amin inşallah canım hayırlısı artık diyorum.
canım seninki kaç gün geçti ben sende geç döllenmeden şüpeleniyorum yarın kan testi yaptırsana.
kızlar selam.dün biraz gezelim dedim ya çıkmaz olsaydım.kızım öksür öksür bi hal oldu yavrumkeşke çıkmasaydım.gribi öksürüğe çevirdi.akşam üzeri hastanedeydim.hava verdiler.suçlu ben olunca tabi kendi kendimi yedim...sokaklarda çingene çocukları görüyorum yalınayak ben üstüne titriyorum halimiz ortada... ... millet dışarı çıkar alışsın diyo anacım nasıl çıkarıyım ben bu çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?