- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.541
duzeldımı cnm sorunun sevındım valla:)Kizlar birsey diyeyim mi ben Kazenin avatarina bakip biraz tirsmistim ona msj yazdim ya ama öyle alcakgönüllülükle ve samimiyetle cevap yazmiski sasirdim herkese duyurulur Kazen benim süper kardesim artik.................
afferın 5 puan aldın dersıne ıyı calısır benım arkadasım odevlerını hıc aksatmazYok kiz ben okudugum gecmisi bir daha okumam dermisim .....................
duzeldımı cnm sorunun sevındım valla:)
hadı gozun aydın kazenlede kardes olmussun
sana artık top atsak sokmez dermısımafferın 5 puan aldın dersıne ıyı calısır benım arkadasım odevlerını hıc aksatmaz
Ya iste öyle laflariniza dikkat edeceniz dermisim ahanda gördüm alta bi top atacak gelmis bile......
sendende bısey kacmıyo bcm valla helal sana
Renginnn bitmedi mi kiz gecmis kiz gecmise mazi derler gel ben sana güzel yarinlardan bahsedeyim.....
kız ıkı gunluk bırıkmısı var heralde oku oku bıtmez
rengın gel ıkı muhabbet edelım valla elara bızı gebertcek haskenacım
Iki gün deyip gecme kiz dolu dolu iki gün ::::::::::))))))))))))))))))))))))
Kiz Elara niye bizi gebertecek anlamadim ay yoksa bi hata mi yaptik:18:
iyi aksamlar kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
:83:Niye kiz yoksa yine aserdin mi sende kim ne yapsa aseriyon fircalada sunu Elara oglanin bi yeri eksik kalmasin sonra tuturur yine muz yerim diye.....
Bu soruya karsilik ben sana diycem ki Neler geldi basina Termalde anlat hamis olup olmadigini söyleyeyim ....Sende buna karsilik diycen ki ;Vay uyanik agzimdan lafmi almaya calisiyon cok beklersin nasil tahmin ama...........
Ne kadar alcak gönüllü ne kadar iyi yürekli olursan kafana s...da o kadar cok oluyor.....
Ne Elara hamilemiymis::Ben Asidemetin yalancisiyim......
Benim isim gücüm var daha ogluna sucuklu yumurta yapacam de evine gönder mümkünse 2 -3 ay bizim semte ugrama de............
Kiz 11 yil sonra 2.cocugu yapmayi planlamsindan belli degil mi demekki kadin her cocuk plani yapildiginda Asilere damliyo oglu mu haber ucuruyo acaba
E bize de anlat diyom hu ne diyom ..................
Bosver sen kafani takma bunlara git en iyisi son harften Englisch kelime türetme oyununa takil sen by cici........................
iyi aksamlar kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
yok kız kötu ornek oluyozya oyuzden dedım
Iyi aksamlar...........
Ha o sebeple diyon gecmisi okutmuyoz diye .........
Bu arada BerniL top atacak geldigi gibi gitmis oda benim cevabimi hazmedemedi üzerine bi bardak su icmeye gitti galiba....
kız haskena bernil beni rahat bırakın geçmişi okuyom ıçcık bekleyin geçmişi okuyom duruuuuuuuuuuuuuuuun
:83:neeeeeeeeee e elara hamıleymışşşşşşşşşşşş ben de haskena nın yalancısıyımmmmmmmmmmm:86::86::78::78:
hem bızım topıgı begenmıyo hemde ugramadan duramıyolar yhu bunlar
MİMOZA WAKTI ZAMANI WARDIR İNŞŞ YAKINDA OLUR CANIMben bu ay kendimi çok hazırlamıştım akıntım olunca çok umutlanmıştım.ertesi gün bi baktım kırmızı kart..erkende geldi üstelik...bu ay çok sivilcem çıktı kızlar.20 yaşıma tekrar döndüm heralde erken regl sivilce
HASKENA YANLIZ ELARA BİZİ KESECEKKKKKKK:104::104::104 EGER DOGRU CIKMAZSAAAAAAAA YA DA GUZEL BI FIRCALIYCAKKKKKKKKK:83:neeeeeeeeee e elara hamıleymışşşşşşşşşşşş ben de haskena nın yalancısıyımmmmmmmmmmm:86::86::78::78:
HASKENA YANLIZ ELARA BİZİ KESECEKKKKKKK:104::104::104 EGER DOGRU CIKMAZSAAAAAAAA YA DA GUZEL BI FIRCALIYCAKKKKKKKKK
TOKATLAYABILIR DEEEEEBELKI DE SACIMIZDAN SURUYECEKKKKKKKKK YANI HERŞEYE HAZIRLIKLI OLLLLLLL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?