bebek cinsiyet belirleme..

Kizlar birsey diyeyim mi ben Kazenin avatarina bakip biraz tirsmistim ona msj yazdim ya ama öyle alcakgönüllülükle ve samimiyetle cevap yazmiski sasirdim herkese duyurulur Kazen benim süper kardesim artik.................
duzeldımı cnm sorunun sevındım valla:)

hadı gozun aydın kazenlede kardes olmussun

sana artık top atsak sokmez dermısım
Yok kiz ben okudugum gecmisi bir daha okumam dermisim .....................
afferın 5 puan aldın dersıne ıyı calısır benım arkadasım odevlerını hıc aksatmaz

Ya iste öyle laflariniza dikkat edeceniz dermisim ahanda gördüm alta bi top atacak gelmis bile......

Son düzenleme:
Renginnn bitmedi mi kiz gecmis kiz gecmise mazi derler gel ben sana güzel yarinlardan bahsedeyim.....

kız ıkı gunluk bırıkmısı var heralde oku oku bıtmez

rengın gel ıkı muhabbet edelım valla kötu örnek oluyoz bcm elara duymasın haskenacım

Son düzenleme:
kız ıkı gunluk bırıkmısı var heralde oku oku bıtmez

rengın gel ıkı muhabbet edelım valla elara bızı gebertcek haskenacım

Iki gün deyip gecme kiz dolu dolu iki gün ::::::::::))))))))))))))))))))))))
Kiz Elara niye bizi gebertecek anlamadim ay yoksa bi hata mi yaptik:18:

:83: neeeeeeeeee e elara hamıleymışşşşşşşşşşşş ben de haskena nın yalancısıyımmmmmmmmmmm:86::86::78::78:

Iyi aksamlar...........

Ha o sebeple diyon gecmisi okutmuyoz diye .........
Bu arada BerniL top atacak geldigi gibi gitmis oda benim cevabimi hazmedemedi üzerine bi bardak su icmeye gitti galiba....

hem bızım topıgı begenmıyo hemde ugramadan duramıyolar yhu bunlar

kız haskena bernil beni rahat bırakın geçmişi okuyom ıçcık bekleyin geçmişi okuyom duruuuuuuuuuuuuuuuun

Tamam tamam oku belki sinavda hep 0 almaktan kurtulursun....

:83: neeeeeeeeee e elara hamıleymışşşşşşşşşşşş ben de haskena nın yalancısıyımmmmmmmmmmm:86::86::78::78:

Ana asil simdi Elara beni öldürecek :18:

MİMOZA WAKTI ZAMANI WARDIR İNŞŞ YAKINDA OLUR CANIM

HASKENA YANLIZ ELARA BİZİ KESECEKKKKKKK:104::104::104 EGER DOGRU CIKMAZSAAAAAAAA YA DA GUZEL BI FIRCALIYCAKKKKKKKKK
TOKATLAYABILIR DEEEEEBELKI DE SACIMIZDAN SURUYECEKKKKKKKKKYANI HERŞEYE HAZIRLIKLI OLLLLLLL

Son düzenleme:
HASKENA YANLIZ ELARA BİZİ KESECEKKKKKKK:104::104::104 EGER DOGRU CIKMAZSAAAAAAAA YA DA GUZEL BI FIRCALIYCAKKKKKKKKK
TOKATLAYABILIR DEEEEEBELKI DE SACIMIZDAN SURUYECEKKKKKKKKKYANI HERŞEYE HAZIRLIKLI OLLLLLLL

Kiz ne diyon msj silemiyomda cokta tirsiyom biz en iyisi 3-5 gün Elaranin gözüne gözükmeyelim nasil olsa o zamana cani SIKILAN laf yarisina girmek isteyen birileri cikip Elaraya laf atarlar Elarada onlara agizlarinin payini verir bizde arada kaynayip gideriz nasil plan ama.....:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…