- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.581
hos geldın cnm valla ıyı yapmıssın.selam kızlarrr nabersinizzz
bugün ögleden sonra cıktık dışarı daha az önce geldik eveee.kızımı annemgile bırakıp kocişle cılgınlar gibi alışveriş yaptık:)
kızımı ve eşimi yatırdım daha ütü yapcam bi bakınıyım dedimmm
deme öyle deme demeeeeeeeee :78::78::78:kızlarr şu işe bir ad koyalım yoksa bazıları buna wır wır edıyooayy haskena kız senı ne zaman gerdeğe sokuyoz bak giren girene sen ne zaman
Kızlar benim kardeşim kıskançlık krizine girdi ben gidiyom dio küstü ,eşimde onlarla konuşma bizimle konuş dio hepsinin suratı bi karış şunlarla biraz ilgilenim gelirim sonra
kızım senın gözun acıldı da kocanınki kapandı mı: o da işe uyandııııı şımdı ya o da derse 5 çoktu 1 tane yeter ne yapcannnnnn:86::86::86:Yok ya o yüz görümlügünü ben 10 yil önce aldim simdi 5 i bir yerde isterim o zaman 3 i bir yerdeye razi olmustum genclik iste................:78:
Elara senin icin yazdiklarimizdan sonra eminim o ütüyü bizim basimiza firlatacan lütfen gecmisi okuma es gec bu defa lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi daha olmayacak söz:18:
kızım senın gözun acıldı da enıstenınkı kapandı mı:98::98::98: o da işe uyandııııı şımdı ya o da derse 3 çoktu 1 tane yeter ne yapcannnnnn:86::86::86:Yok ya o yüz görümlügünü ben 10 yil önce aldim simdi 5 i bir yerde isterim o zaman 3 i bir yerdeye razi olmustum genclik iste................:78:
Elara senin icin yazdiklarimizdan sonra eminim o ütüyü bizim basimiza firlatacan lütfen gecmisi okuma es gec bu defa lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi daha olmayacak söz:18:
kızım senın gözun acıldı da kocanınki kapandı mı: o da işe uyandııııı şımdı ya o da derse 3 çoktu 1 tane yeter ne yapcannnnnn:86::86::86:
haskena normal doğummu yapıyon kımse sezaryanı tavşıye etmıyomu burdan
deme öyle deme demeeeeeeeee :78::78::78:kızlarr şu işe bir ad koyalım yoksa bazıları buna wır wır edıyooörnek sucuklu yomurta gibi sıfreliiiiiiii halwet mı desek acaba:26::26::26::26: fikri olanlarrb yazsınnnnnnnn:92::92::92:
vır vır yapan şifrelısınede yapıyo canım halvet şifremi sence:26:
off yaaa o kadar cvp yazdım benide siteden attıı sistemmmmm
onca yazdıgım şey boşa gittii:84:
Üzülme canim yaz sende Kazen kardesime bi msj gönder ...................:87:
hakkaten benim nicki değiştirikende hay hay yazmış ama yinede bizim işimiz düşerse senin selamınla girelim mevzuya
beğenmeme ile alakası yok arkadasım bir soru sordum arkadaşınız saçmalamaya başladı yok yanlş yapmışımda falan açıp okuyabilirsin ona karşılık verdim ama lafın altında kalmazmış menepozamı giriyor nedir anlamadım .. sorunlu biri devamlı saçmalıyoru neyse size iyi terapiler.
elara ilk okul cocukları gibi seninle laf yarıştırmayacağım..bebelere balon alırlar ya oyalansınlar diye sende burda kendini oyala.. bir mesajıma daha cevap yazma hazmet yazdıklarımı belki olgunlasırsın.. hayatta yediklerimiz değil hazmettiklerimiz olgunlaştırı bizi canım.. byee..
son birşey daha insanlara insanca soru sorulur ama haklısın yanlış bir yaratılmışa soru sorum ters tepki aldım.. ben bur da senin saçmalıklarını çekmem yanlış insanı fırçalamaya kalktın.. haddini bil..basit cümleleri anca sen kurarsın yazdıklarını bir dönde oku milletin gerdeğine kadar gitmişsin bravooocok zor cümleler bendekiler basit haklısın anlıyorum seni..senide böyle kabul ederiz ne olmuşki, deliyi,hırsızı katili bile kabul ettikten sonra millet olarak.. evinde otur hamilelik terapileri yap yada kız mı erkek mi terapileri sen bilirsin.. hazmetmeyi öğreneceksin nasılsa bir gün.. uğraşma benimle.. hadi canım işine bak insanları kandırmaya devam et..
haskenaa heran banlanabilirim HAS kardeşine sölee bana bişi yapmasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?