bebek cinsiyet belirleme..

hos geldın cnm valla ıyı yapmıssın.

ALLAH KOLAYLIK VERSIN UTU ICINDE

hıc sevmem ama mecburen yapıyoz tabıkı

ayy haskena kız senı ne zaman gerdeğe sokuyoz bak giren girene sen ne zaman
deme öyle deme demeeeeeeeee :78::78::78:kızlarr şu işe bir ad koyalım yoksa bazıları buna wır wır edıyoo örnek sucuklu yomurta gibi sıfreliiiiiiii halwet mı desek acaba:26::26::26::26: fikri olanlarrb yazsınnnnnnnn:92::92::92:

kızım senın gözun acıldı da kocanınki kapandı mı: o da işe uyandııııı şımdı ya o da derse 5 çoktu 1 tane yeter ne yapcannnnnn:86::86::86:

Son düzenleme:
kızım senın gözun acıldı da enıstenınkı kapandı mı:98::98::98: o da işe uyandııııı şımdı ya o da derse 3 çoktu 1 tane yeter ne yapcannnnnn:86::86::86:

kızım senın gözun acıldı da kocanınki kapandı mı: o da işe uyandııııı şımdı ya o da derse 3 çoktu 1 tane yeter ne yapcannnnnn:86::86::86:

Ne yapacam micim oturacam ama onuda micirtacam.............................Ne kadar ekmek o kadar köfte nasildi kiz bu söz...............
Dogru mu yazdim..........

haskena normal doğummu yapıyon kımse sezaryanı tavşıye etmıyomu burdan

Normal dogummu yaptin demek istedin galiba evet ben normal dogum yaptim epidural katkili....Sezeryan olmadim ne gibi artilari eksileri var bilmiyom ama normal dogumda 2 günde ayaktasin sezeryanda beklicen galiba dikislerin iylesmesini ......................

vır vır yapan şifrelısınede yapıyo canım halvet şifremi sence:26:

Kızlarr meraba nasılsınız yoğun bir gündü şimdi geldim ....Bugün anneme eşim diyorki laf arasında senin kız gece intern başında sabah kalkamıyor gülerek ...alışkın değil adam aslında bence adamların işine geliyor burda olmamız en çok seven adam bile kadın muhabbetini sevmiyo aslında çevremdede görüyorum kadınlar kocalarıyla konuştuklarını sanıyo adamlar on laftan birini dinliyo...maç özeti varken günün özetini dinlemeyi hangi erkek severkiiii ....sorarakta sözümona kıskanmış görünüyorlar

senin yaşın kac yaw.bebeler gibi şikayet ediyon benniii yazık sanaaaa
sen bu basit ve mıyy mıyyyyy konuşma tazrınla gercekten insanı menepoza sokarsın.
kocan varsadaa oda sayende andropoz olur.belkide olmuştur adamcagızz

senin benimle laf yarıştırmaya ne bünyen nede kapasiten müsait degil
sana onca şey yazdım halaa aynı yerde sayıyorr.en ufak bi ilerleme yok.mıy mıyyy da mıyyy mıyyy
sen hergün gel burayaa sana 20 dk beyin jimnastigi yaptırıyım.belki ozamannn seninle tartışmak keyifli olabilir.

ayy ne diyo bu yaa bana biri tercüme etsinnn
ama anladıgım kadarıyla sende gerdek mevzusuna amma meraklı bi tipsinn.onca şey konuşuldu bi o aklında kalmışşş
yine herzamanki gibi bassit kelimeler kullanmışsınnn.
yok yok senden bi halt olmazz
beyin jimnastigi yapmak içinde bi altyapının olması lazım.o da yok sendeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…