bebek cinsiyet belirleme..

acaba kiralık bırılerını bulsak ta ELARanın başına sarsakmııııııııı::26::26::26::26::26:

sigara böreği yaptım şeker sucuklu yumurta daha sonra

Yani menüde o da var diyon ama zamani var diyon ...............

acaba kiralık bırılerını bulsak ta ELARanın başına sarsakmııııııııı::26::26::26::26::26:

Gerek yok ki nasil olsa 2 günde bir kendi ayaklariyla geliyorlar ne bide parami verecem ..

kızlar kocısım cay beklıyo doldurayım gelırım bırazdan..........

Kiz tam canli yayin yapar gibisiniz kocaya yemek yaptim,cay koyup geliyom,tuvalette gittim,dusumu aldim ,ahanda doguruyom suyum geldi..............

selam kızlarrr nabersinizzz
bugün ögleden sonra cıktık dışarı daha az önce geldik eveee.kızımı annemgile bırakıp kocişle cılgınlar gibi alışveriş yaptık:)
kızımı ve eşimi yatırdım daha ütü yapcam bi bakınıyım dedimmm

Geldim kızlar buneya nerdeyse iki saat olacak okumaya başlayalı ben yokken ne kadar hareketli olmuş burası sataşan arkadaşlarda ziyarete gelmiş bende farkeettim haskena

Kızlar benim kardeşim kıskançlık krizine girdi ben gidiyom dio küstü ,eşimde onlarla konuşma bizimle konuş dio hepsinin suratı bi karış şunlarla biraz ilgilenim gelirim sonra

nekadar sacma sapan seylere tavir aliyorsunuz...isiniz gucunuz yokmu sizin birbirinize laf sokuyorsunuz nekadar ayip boyle guzel bir sitede kavga etmek hic bir bayana yakismaz!
Ben ce daha seviyeli konusmaliyiz birbirimizle.

anlaşılan seninde işin gücün yok seni ilgilendirmeyen bi konuya burnunu sokmuşun.
seninde bizden aşagı kalır bi tarafın yok yaniii

ne yapcan yüz görümlülüğünü 2 yumurta bi sucuk bundan iyi yüz görümlülüğü olurmu

Yok ya o yüz görümlügünü ben 10 yil önce aldim simdi 5 i bir yerde isterim o zaman 3 i bir yerdeye razi olmustum genclik iste................:78:

Elara senin icin yazdiklarimizdan sonra eminim o ütüyü bizim basimiza firlatacan lütfen gecmisi okuma es gec bu defa lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bi daha olmayacak söz:18:

iyi canım nasıl olak çoluk çocuk yuvarlanıyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…