- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.561
kızlar kocişe ham hham hazırlıyım geliyooooooooooooooooooommmmm
neeeeeeeeeeeee elara hamilemiymişşş
Ne yapacan sucuklu yumurtami???????????????????????:::)))))))))))))))))))))))))))):
acaba kiralık bırılerını bulsak ta ELARanın başına sarsakmııııııııı::26::26::26::26::26:Kiz ne diyon msj silemiyomda cokta tirsiyom biz en iyisi 3-5 gün Elaranin gözüne gözükmeyelim nasil olsa o zamana cani SIKILAN laf yarisina girmek isteyen birileri cikip Elaraya laf atarlar Elarada onlara agizlarinin payini verir bizde arada kaynayip gideriz nasil plan ama.....:13:
haskena nırelerdesın sesızlestı ortalık
neeeeeeeeeeeee elara hamilemiymişşş
sigara böreği yaptım şeker sucuklu yumurta daha sonra
acaba kiralık bırılerını bulsak ta ELARanın başına sarsakmııııııııı::26::26::26::26::26:
kızlar kocısım cay beklıyo doldurayım gelırım bırazdan..........
rengın sende oku belkım bıtıtrsın gelesıye kadar
ayy haskena kız senı ne zaman gerdeğe sokuyoz bak giren girene sen ne zaman
Ben damat tarafinin aldigi yüz görümlügünü begenmedim onun icin hemen girmiycem gerdege istedigimi alsinlar sonra düsünürüm belki..........
bernil sen nezanan girecen rengin sen bak davetıye basacam davetiyeler benden
nekadar sacma sapan seylere tavir aliyorsunuz...isiniz gucunuz yokmu sizin birbirinize laf sokuyorsunuz nekadar ayip boyle guzel bir sitede kavga etmek hic bir bayana yakismaz!
Ben ce daha seviyeli konusmaliyiz birbirimizle.
ne yapcan yüz görümlülüğünü 2 yumurta bi sucuk bundan iyi yüz görümlülüğü olurmu
selam kızlarrr nabersinizzz
bugün ögleden sonra cıktık dışarı daha az önce geldik eveee.kızımı annemgile bırakıp kocişle cılgınlar gibi alışveriş yaptık:)
kızımı ve eşimi yatırdım daha ütü yapcam bi bakınıyım dedimmm
selam kızlarrr nabersinizzz
bugün ögleden sonra cıktık dışarı daha az önce geldik eveee.kızımı annemgile bırakıp kocişle cılgınlar gibi alışveriş yaptık:)
kızımı ve eşimi yatırdım daha ütü yapcam bi bakınıyım dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?