- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.601
kendisi haskenanin has kardesidir bu günden sonra bu böyle biline...............................................
haskenaa heran banlanabilirim HAS kardeşine sölee bana bişi yapmasınnn
Hosgeldin Elara diyom baskada birsey demiyom .........................
Kadroda bi kisilik banlanma boslugu vardi onuda ben dolduracam bugünkü cevaplarimla anca kendime torpil yaptirabilirim bugünkü cevaplarimi oku anlarsin sen cevap yazma bari sen banlanma sen banli ben banli bu topigi kim kayirmali......))))))))))))))))))))))))
Ben geldim kızlar
vaaaaaaavsen şimdi bizi beğenmezsin
hayırdırr gızzz sende bi haller varrr
Ne kafiyeli yazdın yawww
sen bi haltlar cevirmişinnnnnnGecmişi okumam şart oldu yaniiii
ne kafiyeli yazdın yawww
sen bi haltlar cevirmişinnnnnngecmişi okumam şart oldu yaniiii
kızlar cok yazmışınız nasıl okucam yaaa,ütümde varrr
yarın bi ara okuyum bariii
ne kafiyeli yazdın yawww
sen bi haltlar cevirmişinnnnnngecmişi okumam şart oldu yaniiii
kiz sizinkileri su 2 dak.sohbet icin mi küstüler sana kiz ne var git 2 dak.sohbet et gel bende sandim artik bugün hic ugramiycan buraya.............................
Ben sizi taniyamadim ama ayip olmasin diye cevap yaziyom.......
haskenaaaaaaa kaç, önümüzdeki bikaç yüzyıl elaranın gözüne gözükme
kız sadece iki saat okudum geçmişi düşün artık adam yatmaya gitti kardeşimde ters ters bakıyo şimdi vodafon reklamı var iki laf edecez dio ya aynı benim gibi dio manyak işte, sağol ya ondanmı cevap yazdın
Ne kacacam kiz benim arkam kuvvetli ecce ile can parcam kacsin onlarin Has kardesleri yokki hahahaha......
ne kacacam kiz benim arkam kuvvetli ecce ile can parcam kacsin onlarin has kardesleri yokki hahahaha......
bacim senin bedenin bizim ama ruhun degil galiba yazdigin cevaptan hec de bisi anlamadim.............
oy oy oy sevsinler yaw bende tanışim şu has kardeşle:79:
ne diyon kız neyini anlamadın
senin yaşın kac yaw.bebeler gibi şikayet ediyon benniiiyazık sanaaaa
sen bu basit ve mıyy mıyyyyy konuşma tazrınla gercekten insanı menepoza sokarsın.
kocan varsadaa oda sayende andropoz olur.belkide olmuştur adamcagızz
senin benimle laf yarıştırmaya ne bünyen nede kapasiten müsait degil
sana onca şey yazdım halaa aynı yerde sayıyorr.en ufak bi ilerleme yok.mıy mıyyy da mıyyy mıyyy
sen hergün gel burayaa sana 20 dk beyin jimnastigi yaptırıyım.belki ozamannn seninle tartışmak keyifli olabilir.
ayy ne diyo bu yaa bana biri tercüme etsinnn
ama anladıgım kadarıyla sende gerdek mevzusuna amma meraklı bi tipsinn.onca şey konuşuldu bi o aklında kalmışşş
yine herzamanki gibi bassit kelimeler kullanmışsınnn.
yok yok senden bi halt olmazz
beyin jimnastigi yapmak içinde bi altyapının olması lazım.o da yok sendeeee
öyle her selam verenin selamini almaz o ,,eger istersen ben selamini ileteyim hani maksat gariban sevindirmek..................
Kiz bu cevaba attigim kahkahaya esim kalkti geldi kafayimi yedin sen kadin bu satte böyle gülünür mü dedi ve gitti bende söylemistim ya saba tümerin yurtdisi subesiyimdir masaallah...............
Bu arad bernil ne oldu kocaya cay koyup gelecekti gidis o gidis simdi gelir dusumu aldim geldim diye .......
banlanabililrim ne demek
allah sana bi oğul versin emi cevaplarına önce kendinmi gülüyon bırakta sadece biz gülelim,gerçekten bernil kız yeter çayı veremedinmi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?