bebek cinsiyet belirleme..

haskenaa heran banlanabilirim HAS kardeşine sölee bana bişi yapmasınnn

Kadroda bi kisilik banlanma boslugu vardi onuda ben dolduracam bugünkü cevaplarimla anca kendime torpil yaptirabilirim bugünkü cevaplarimi oku anlarsin sen cevap yazma bari sen banlanma sen banli ben banli bu topigi kim kayirmali......))))))))))))))))))))))))

Hosgeldin Elara diyom baskada birsey demiyom .........................

hayırdırr gızzz sende bi haller varrr

ne kafiyeli yazdın yawww
sen bi haltlar cevirmişinnnnnn gecmişi okumam şart oldu yaniiii

kızlar cok yazmışınız nasıl okucam yaaa,ütümde varrr
yarın bi ara okuyum bariii

Hu diyom Elara diyom ne ütüsü diyom bu arada adamda yatak odasindan bagriyo hu diyom niye yatmiyon diyom bu saatte ne netti diyom...............

hayırdırr gızzz sende bi haller varrr
ne kafiyeli yazdın yawww
sen bi haltlar cevirmişinnnnnn gecmişi okumam şart oldu yaniiii

Ben son günlerde cok halt yer oldumda HAS kardesime güveniyom yoksa simdi kim bilir ????????????????

kiz sizinkileri su 2 dak.sohbet icin mi küstüler sana kiz ne var git 2 dak.sohbet et gel bende sandim artik bugün hic ugramiycan buraya.............................

Ben sizi taniyamadim ama ayip olmasin diye cevap yaziyom.......

kız sadece iki saat okudum geçmişi düşün artık adam yatmaya gitti kardeşimde ters ters bakıyo şimdi vodafon reklamı var iki laf edecez dio ya aynı benim gibi dio manyak işte, sağol ya ondanmı cevap yazdın

Bacim senin bedenin bizim ama ruhun degil galiba yazdigin cevaptan hec de bisi anlamadim.............

oy oy oy sevsinler yaw bende tanışim şu has kardeşle:79:

Öyle her selam verenin selamini almaz o ,,eger istersen ben selamini ileteyim hani maksat gariban sevindirmek..................

Kiz bu cevaba attigim kahkahaya esim kalkti geldi kafayimi yedin sen kadin bu satte böyle gülünür mü dedi ve gitti bende söylemistim ya Saba Tümerin yurtdisi subesiyimdir MasaAllah...............

Bu arad BerniL ne oldu kocaya cay koyup gelecekti gidis o gidis simdi gelir dusumu aldim geldim diye .......

sen cidden düşündüğümdende zavallısın..senin yaşın kaç? büyükse bilemiyorum ama beynin baya küçük kalmış ilk oku lmezunumusun sen? psikolojik sorunların var belli senin kocan antropoza girdi sanırım ordan iyi biliyorsun.. ewet kapasitem seni aşıyor değil mi haklısın :)benim seviyeme çıkmak zor güzelim.. sen hergün burda 20 dakka beyin jimlastiğiyapıyorsun anladımama sana 20 dakiki az saatlerce jimlastik yapsan beyinde en ufak bir gelişme olmaz anladım.. :) ben tartışmam ama bazen eğlenceli oluyor senin gibi zayıf kendine güvensiz beynini çalıştırmaya çalışan insanlarla tartışmak.. gerdek mevzusuna ben meraklı değilim canımcım sen arkadaşlara öyle akıl veriyorsun ayy topik gerdek günü falan diye.. ama haklısın seninde seviyen bukadar..başka kafa basmıyor ne yapalım senide böyle kabullenmiş millet.. kimden birhalt olmayacağı gerçekten ortada, sokak kadınları gibi konuşup duruorsun.. kendini çok halt sanıyorsun ya hakkatan sadece bir haltsın başka birşey yazılırdı bunu yerine ama terbiyem el vermiyor beynini zorlarsan azcık ne yazmak istediğimi anlarsın.. hadi sen ütü yapbelki kafan dagılır bide bana söyleyeceğin lafları düşün anca toplarsın kafayı..
istersen daha fazla cevap yazmabana çirkinleşmeyelim.. illada ben çirkin olcam diyorsan hodri meydan güzelim.. ama konu dagılmasın bana kalırsa (senin laf sokma çabaların yüzünden baya dağıldı gerçi) özelden fırçalamaya çalış sen öyle tatmin oluyorsun seni tatmin etmek de bana kaldı sanırım

allah sana bi oğul versin emi cevaplarına önce kendinmi gülüyon bırakta sadece biz gülelim,gerçekten bernil kız yeter çayı veremedinmi daha

allah sana bi oğul versin emi cevaplarına önce kendinmi gülüyon bırakta sadece biz gülelim,gerçekten bernil kız yeter çayı veremedinmi daha

Duana Amin insaAllah diyorum ve ayni duayi bende sana ediyom kiz valla yazarken gülüyom adamda sesimi duydukca sinir oluyor......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…