- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #37.781
umut geçmişe baktım 24 ocak gecesi iki defa fiki fiki yapmışızama korunarak tabiki kız o gece kaçak varsa kesin hamiş kalmışımdır çünkü 26 ocak sabahı yumurtam çatladı bu durumda kesin kız olur zaten bioritmde kız günlerimdi inşaallah hamiş değilimdir
amaaannn nedir bu pc lerden çektiğimiz benimkinide koca götürdü tevekkeli dememişler komşu komşunun pc sine muhtaçtır diyekızlar ne haber ben birkaçgün yokum pc bozuk
komşudan baktım şimdi haber vereeeyim dedim
hepinizi öpüyorum ...
kondomlamı korunuyorsunuz yoksa geri cekilerek mi??? biraz özel oldu ama
kondom dedimdeee aklıma bişi geldiii
bazı kondomlar spermisit içeriyormuş.erkek boşaldıgı anda tüm spermleri öldürüyormuşş
herhangi bi kazaya karşı güzel bişi aslında
bu arada amma cok çeşitt kondom var yaww.titreşim halkalı diye bi çeşidi var cok komigime gittiii
yorumlarınıda okuyuncaa bayaa bayaa merak ettim şimdiii
gözlerim alev alev yanıyo vallaazmine hayranım erenaltan vallah geçmişi okumak için sabahlara kadar oturuyorsun bravo bende ilk geldiğimde senin gibiydim bütün geçmişi okudum Allahtan geçmiş bu kadar fazla değildi o zaman
aklımızda bulunsun
amin canım hadi hayır olsun rüyanda
slm h.gherkese selam bayanlar...çok çok öpüyorum sizleri....
selammmmmmmmm
ctesı gıttıgımde yumurtam 12 mm di bu sabah gittim ve 16,3 mm olmuşş 20 olursa çatlatırız genelde dedı çarşamba yıne gıdıcem kontrole yumurtam sağ tarfta
inşallah hayırlısıyla 20 olsun çatlatıcaz
sağolasın umutum..deneme yasaydım kırkımız karışacaktı galiba umutsat 23 ocaktı benim 4 şubatta yumurtladım seninde öyle galiba
hadi bakalım hayırlısıyla gönlündeki olur inşaallah iğneylemi çatlıcak yumoşunselammmmmmmmm
ctesı gıttıgımde yumurtam 12 mm di bu sabah gittim ve 16,3 mm olmuşş 20 olursa çatlatırız genelde dedı çarşamba yıne gıdıcem kontrole yumurtam sağ tarfta
slm h.g
sen c.tesi yumurtana 12 demedin 1,2 mm yazdınn:)
bizde cok şaşırmıştıkkk tabiii
hadi bakalım hayırlısıyla gönlündeki olur inşaallah iğneylemi çatlıcak yumoşun
sağolasın umutum..deneme yasaydım kırkımız karışacaktı galiba umutsat 23 ocaktı benim 4 şubatta yumurtladım seninde öyle galiba
seninde dikkatini çeken
selammmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?