- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
yumurta takibi ve catlatma ignesi olan arkadaşlar sürec nasıl ilerledi detaylı anlatınnnn ilk sayfaya eklemem lazım.
yumurtalar olgunlaşınca kasıklarda agrılar olmaya başlar.çatladıgı dönemde hem bel agrısı hemde kasık agrısı yaşanır.
gurbetcim cok sagol cnm
önce bu körü deniyim bakalım
ne zaman başlamak lazım.regli bitiminde mi
feyza ilac kullanmadiki fitil vs dimi abla
gurbetcim cok sagol cnm
önce bu körü deniyim bakalım
ne zaman başlamak lazım.regli bitiminde mi
canim ebru kayd etmissin ben bulamadimFeyza ılacların ısmını beklıyorummmmmmmmmmmmmmmm cnm:):)):):)): Unutmaaaaaaaaa
hem mantar ilaclari hemde klomen alcaktim canim tam elime klomen gecti ben hamis kalmisim:)feyza ilac kullanmadiki fitil vs dimi abla
hakkınızda ve hakkımda hayırlısı kıslar
bnde enfeksiyon varmış bunun için fitil ve antibiotık bı ilaç daha kullandım dün bitti
bugun çalışcaz hayırlısı
ama şu namaz işi aklıma yattı onu denicem bu akşam
aha bu sogon sununu da yapan aradslar oldu ve oglusu oldu.buda ilacin yaninda denerir.
Zaten ilaclar 3 ay etkisini koruyormus.son hamis kalmayi planlandiginda ki ayda sogon kürü yapilir.ohhh tertemiz ise baslanir.istenirse iliskiden önce karbonatli duss
feyzanın 1 kızı 1 oglu var
şuan hamile ve kızı olacak inş.
canim ne olur inananrak ve güvenerek yap esnine söleeee benim oldu herkesin olsun insallahhhhhakkınızda ve hakkımda hayırlısı kıslar
bnde enfeksiyon varmış bunun için fitil ve antibiotık bı ilaç daha kullandım dün bitti
bugun çalışcaz hayırlısı
ama şu namaz işi aklıma yattı onu denicem bu akşam
bnm bebiş yok canım temmuzda 2 yıl olcak evlenelı daha yeni düşünuyoz
2 aydır çalışma vardı tutmadı bu ay dr. gittim enfeksiyon dışında bişe yok dedi testlerı falan yaptı onlarda da bişe çıkmadı çok şükür
denemeye devam
adetin son gunu 1 kez oldu sonra fitile başladım
6 gundur zaten yasaktı bugun tamamdır:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?