bebek cinsiyet belirleme..

kızın daha küçük senin az daha beklee hem bu zamanda kızın büyümüş olur hemde biz şu yöntemler işinde prof oluruz:))
iyice bi netleşsin yöntemler ondan sonra dene cnm.senin son şansın cünkü.
sen takıl bizeee Allahın izniyle oglunn olur inşallahhh

abooowww
20bin lira cokmus.ben kibrista bir merkeze yazmistim 7000 dolar demislerdi

ama bızım bı arkadasın arkadası gıtmıs buna dondugunde ogluna hamısmıs kıbrısdan yaptıranda ar yanı 4 kızı varmıs adam cok ıstıyomus o yuzden gıtmısler 5. erkek olmus sımdı 2 yasındaymıs cocuk:):) allahım bızede nasıp et yarabbım karabıberden haber varmı?????

amınnnn cnm ewet cnm aynen öle kız sen benım ıcımımı okuyon :):):):)):))

olmazmi canim yaa,yani
kizim var benimde,ucuncuyu istiyorum ama simdi degil.zaten ikinci kizim daha yeni dogdu sayilir.
ucuncunun erkek olmasi icin dua ediyorum simdiden :)

Allah bagışlasın kızlarını cnm.
sen de takıl buraya.yurtdışındasın sanırım seninde cok faydan olabilir bizee,
yabancı siteleri tercüme etme anlamında.
sen 3.bebeyi yapana kadarr sana güzel bi arşiv oluştururz bizde

Son düzenleyen: Moderatör:

eşimde 3 tane düşünüyor cnm.ikincisi erkek olursa belki eşimi vazgecirebilriim 3.cocuk fikrinden.
kocalar cidden cok istiyor bi ogulları olsunn.cok takıntı yapmasalar bile cevresindeki insanlardan cok etkileniyorlar.
en basiti erkek adamın oglu olur deseler adamın morali dibe cökerr
yada kızını ogluma alcam v..s gibi laflara illet oluyorum.erkekler bu konuda daha hassas.

gecenlerde buraya yazmıştım tekrar yazıyımm
bi komşum var 3 kızı vardı evlenecek yaşa geldiler.
ama kadının içinde uhde kaldıı kocasıda cok istedii ve tekrar hamile kaldıı.ve şuan 2.5 yaşında oglu varr
sende ümidini yitirme cnm
kadına yöntemi sordum nasıl yaptın dye
ikisi aynı anda orgazm olmuşlar bide il sayfada yazdıgım duayı okumuşlar.yani kocası kadının karnına koyarak okumuş duayı
ewet cnm kıbrısta helıl tekın var sıtesıde var 20 mılyar cıvarında cnm
ohaaaa:1shok:

aminnn
karabiberi bende cok merak ettim yaa.öglen bi ara geldi gitti bidahada görmedim

amınnnn cnm ewet cnm aynen öle kız sen benım ıcımımı okuyon :):):):)):))

hehe bende senle aynı durumdayım cünkü cnm
benim kızımda küçük seninki gibi.
2.bebek erkek olursa 3.yü yapmayabilirim.o nedenle bende agır adımlarla gitcem:)
tabi bu esnada bi kaza kurşununa kurban gitmezsemm
valla heran hamile kalabilriim.saldım cayıra durumundayız:hulya:

selamm
gamzeee sen pc yi kapatmıyonmu hiç bacım:)
ben kızı yatırdım kocada uyudu yalnız takılıyorumm

gamzede benim gibi pc yi açıp gidiyo herhaldeyerimseniben

eeeee geldim artık çok şükür işlerimi biraz hafiflettim...
bu gün gurbet güzeli dualardan bahsedince ben bi coştum heme beeğim olsun yeniden istedim.Aman kızım kocaman oldu ,bir değil ikiz olsa bakarım dedim.....aklinialirimsmile

uzgunummm kizlarrr feyza ablam gurbet ablamm sizin sitede yazmisti bercestee bak bende telasa dustum
sabahtan beri ariyorum okumadigim defter kalmadii yok yok yokkkkkkkkk
ama not etmistim yaa berceste yorgun
gurbet ablamm sen bi arastiriversenn

kiz senicikaramadim kimsin bizim mahalledee sen :uhm:
Gurbet güzeli çok saol canım....zaten namaza başlamayı çok istiyorum.Bebek için değil sadee inşallah Allah nasip eder:Saruboceq:

insallah allah muhabbetini artirsin canimmmm

ya Allah bismillah kollari siva valla
ben aralik gibi dusunuyorum 4.yu bide valla klomen kullaniycam insallah ikiz veriri rabbim ücüz yada dördüz de olsun istiyom Rabbim saglikli sihhattliiiii

ya gurbet güzeli saa bişiy sorcam .....klomen ve çatlatma iğnesi ni illa kullanmalımıyız erkek bebek için....? ben küçük bi yerdeyim gidip dr. ye bunları diyemem birrrr,ikincisi eşimedediyemem iki.kaydirigubbakcemile3

yani yumurtlaagünü ilşki + dua yeterli olur mu?yok olmazdersen artık alcam elimi yüzme bulcam bi dr..:kedi:

ben aralik gibi dusunuyorum 4.yu bide valla klomen kullaniycam insallah ikiz veriri rabbim ücüz yada dördüz de olsun istiyom Rabbim saglikli sihhattliiiii

amanıııınn bu ne çocuk sevgisi maşalllah...bende 3 tane istiyorum Allah nasip ederse.iki kız bi oğlan olsun:))))) ama oğlan 2 numara da olsunsırnaşık şey:dance:

hehe maşallah.Allah enerjini daim etsin .bellimi olur belki ikiz pipilin olur:)
valla bende burda yazılanları okuyunca gaza geliyom hemen hamile kalasım geliyor
bi kac soru sormuştum müsait zamanda cevaplarsan sevinirim.ilk sayfayı düzenlemeye calışıyorumda.yalnış eksik bilgi kalmasın.

bide senden ricam vajinal duş tarifleri verecektin?

anlaşılan hepimiz kış sonu düşünüyoruz.inşallah aynı dönemlede hamiş kalırızzz
bende cokkkk istiyom ikiz bebek yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…