- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
tup bebekle cinsiyet secimini arastiraniniz varmi aranizda,maliyeti ne kadar??
dımı elaracım ınsallah ıkısıde tutarda ewet bu sefer herseyı deneyecem cnm vajınal dus sert kahva cınko hapı patosyum hapı kecı boynuzu kuru yum gunu suyun degerı vs.. hepsı cnm saol dusundugun ıcın cnmallah razı olsun
guclubacismileguclubacismile
abooowww
20bin lira cokmus.ben kibrista bir merkeze yazmistim 7000 dolar demislerdi
kızın daha küçük senin az daha beklee hem bu zamanda kızın büyümüş olur hemde biz şu yöntemler işinde prof oluruz:))
iyice bi netleşsin yöntemler ondan sonra dene cnm.senin son şansın cünkü.
sen takıl bizeee Allahın izniyle oglunn olur inşallahhh
olmazmi canim yaa,yani
kizim var benimde,ucuncuyu istiyorum ama simdi degil.zaten ikinci kizim daha yeni dogdu sayilir.
ucuncunun erkek olmasi icin dua ediyorum simdiden :)
gamzecim,
allah gonlune gore verir ins,herkesin gonlundekini verir insallah.bazen bi tane de oglum olsa diyorum ama bazende amaaaaaaaaaan olmazsa olmasin kizlarim varya diye geciriyorum icimden.esim bana pek belli etmesede istiyor bir oglan.ama ben ucuncu bebegi erkek bulmak umidiyle yapmiycam(ins erkek olur o ayri)ikinci bebegim erkek olsaydida ucuncuyu istiyorduk esimle,doktorum bana dorduncu bebek yok dediginde moralim bozulmustu,aslinda dorduncuyu yapacagimdan deil.esimde evi krese cevirmek istiyosun yani diye takilmisti bana
cnm ınan ben ıkıncı kızımdan berı ısıtıyorum rabbım 4.de nasıp edecek ıns... ya cok sevıyorum erkek bebıslerı hanı ınsanın kendıde olma.cocuk yan hep cok tatlı ve guzel gelırya aynen öle ,
ohaaaa:1shok:ewet cnm kıbrısta helıl tekın var sıtesıde var 20 mılyar cıvarında cnm
ama bızım bı arkadasın arkadası gıtmıs buna dondugunde ogluna hamısmıs kıbrısdan yaptıranda ar yanı 4 kızı varmıs adam cok ıstıyomus o yuzden gıtmısler 5. erkek olmus sımdı 2 yasındaymıs cocuk:):) allahım bızede nasıp et yarabbım karabıberden haber varmı?????
amınnnn cnm ewet cnm aynen öle kız sen benım ıcımımı okuyon :):):):)):))
selamm
gamzeee sen pc yi kapatmıyonmu hiç bacım:)
ben kızı yatırdım kocada uyudu yalnız takılıyorumm
uzgunummm kizlarrr feyza ablam gurbet ablamm sizin sitede yazmisti bercestee bak bende telasa dustum
sabahtan beri ariyorum okumadigim defter kalmadii yok yok yokkkkkkkkk
ama not etmistim yaa berceste yorgun
gurbet ablamm sen bi arastiriversenn
Gurbet güzeli çok saol canım....zaten namaza başlamayı çok istiyorum.Bebek için değil sadee inşallah Allah nasip eder:Saruboceq:
ya Allah bismillah kollari siva vallagamzede benim gibi pc yi açıp gidiyo herhaldeyerimseniben
eeeee geldim artık çok şükür işlerimi biraz hafiflettim...
bu gün gurbet güzeli dualardan bahsedince ben bi coştum heme beeğim olsun yeniden istedim.Aman kızım kocaman oldu ,bir değil ikiz olsa bakarım dedim.....aklinialirimsmile
ya Allah bismillah kollari siva valla
ben aralik gibi dusunuyorum 4.yu bide valla klomen kullaniycam insallah ikiz veriri rabbim ücüz yada dördüz de olsun istiyom Rabbim saglikli sihhattliiiii
gamzede benim gibi pc yi açıp gidiyo herhaldeyerimseniben
eeeee geldim artık çok şükür işlerimi biraz hafiflettim...
bu gün gurbet güzeli dualardan bahsedince ben bi coştum heme beeğim olsun yeniden istedim.Aman kızım kocaman oldu ,bir değil ikiz olsa bakarım dedim.....aklinialirimsmile
kiz senicikaramadim kimsin bizim mahalledee sen :uhm:
ya Allah bismillah kollari siva valla
ben aralik gibi dusunuyorum 4.yu bide valla klomen kullaniycam insallah ikiz veriri rabbim ücüz yada dördüz de olsun istiyom Rabbim saglikli sihhattliiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?