bebek cinsiyet belirleme..

qunaydın kızlar nasılsınız ıns bugun guzel haberlerınız olur
herkese cok tsk ederım bende sızlerı cok ozledım cok alısmısım sıze
elara cnm vallahı en son bebek ıcın ayın 17 sınde gıtmıstım dra sordum nezaman gelıyım dedı 1 ay sonra gel dedı ayın 15 ınde tam 12 haftalık oluyor 14 subattamı gıtsem dıyorum belkı cınsıyet tahmını yaparlar bu arada ben kızım olcagına ıyıce alıstım ve oyle hıssedıyorum hamıle kaldıgımdan berı ruyamda sureklı kızım oluyor sureklı pembe seyler goruyorum en son altında gordum yanı gordugum hersey kıza ısaret ama yasadıklarımdan sonra saglıklı olması daha muhım elbette uzulurum ama emınımkı sadece 1 gun surer.kızım olursa adını alya koyucam :26:

dıyetısyene baslıyomya cnm o ıstıyo hepsını sekerde sınırda

cıkınca bu sefer seker yuklemesı ıstedı bakalım artık bugun yaptırcam..

hımm anladım cnm.sen baya kararlısın zayıflamayaa.inşallah güzel sonuclar alırısnnn
bende bu sıra kilo aldım.reglimi bekliyomm oluyumm hemen spor salonuna kayıt olcamm

kız Allah korusun bcm amann valla ben bu seferde bılıncsız hamıs kalırsam

kafayı yerımmı ne Rabbım sen zamanında ver herkese tum ısteyenlere

allah korusun cnm insallah allah gonlune gore versin cnm seni cok iyi anliyorum bende mart diye dusunuyorumya mart yaklastikcada cok da korkuyorum

hoşgeldin hayırlısı olsun canım
kız erkek ne gelirse mevlamdann

evet umutcum
gerısı rabbımın taktırı artık olan oldu cınsıyetı ılk anda olustu zaten o yuzden dıyorum ya ıns rabbım o ankı dualarımı kabul etmıstır ıns sımdıde saglıcakla kucagıma almamı nasıp eder.
sen nasılsın neler yabıyorsun yumurta takıbıne gıdıyormusun

cnmmmmmm evet hayırlısı olsun hepimiz için
benimde otlarla başım dertte alakasız günler ortaya çıkıyo beni çıldırtıyooo :84::84:
bende en son dr gittim çatlatma için iğne vuruldum canım 11. gün deneme yaptım inşallah olsun istiyorum bu sefer bakalım beklemedeyim ama ben aynıyım hiç bi değişiklik yok gerçi çok erken

ıns cnm tutmustur bu sefer tahnmın edebılıyorum ınsan hemen olcak sanıyor ama belırtılere bakma olurmu hıc belırtı olmadan hamıle olanda var bendede belırtı cok yoktu hadı bakalım ıns guzel haberlerını alırız

bernıl cnm cok gecmıs olsun ıns bırseyın cıkmaz
sagol cnm ıns..
hımm anladım cnm.sen baya kararlısın zayıflamayaa.inşallah güzel sonuclar alırısnnn
bende bu sıra kilo aldım.reglimi bekliyomm oluyumm hemen spor salonuna kayıt olcamm
ewet cnm bu sefer olmak zorunda hemde sezeryanda kılo cok rısklı demısdı doktorum

onunda etkısı var ıns basaracam yaza kadar cıtır hatun ıns:))
berlincigim cok gecmis olsun cnm insallah birseyin yoktur
sagol cnm ...
allah korusun cnm insallah allah gonlune gore versin cnm seni cok iyi anliyorum bende mart diye dusunuyorumya mart yaklastikcada cok da korkuyorum
kız ınan bende öleyım ıns basarabılecez cnm Rabbım buyuk...
hadi hayırlısı canım
kaç kiloya kadar düşecekesin ???
10 kılo vermem lazım(((((

cnm ınan her namazımda aklıma gelıyon ö

zellıkle dua edıyom ıns rabbım gonlundekını

saglıkı sıhatlı nasıp eder cnm

hoşbulduk elaracığım.dediğim gibi zaman buldukça yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum.5,5 yaşında 1 oğlum var 2 hamileyim ne ilginçtirki doktor kontrolunde yumurtlama takibi yaparak hamile kaldım ve vajinal duşta buna dahil kız olması için ama doktor 4 aylıkken erkek dedi.hayırlısı artık sağlıklı olsunda cinsiyet ikinci planda

allah evlatlarını bağışlasın canım
ama senin yaptıklarının hepsi erkek bebek için değilmi :97:
vajinal duşu ve yum takibini neden yaptın bebeişin zormu oluyodu canım

cnm senin yarın 12 haftalık oluyor
ikili test 11-14.haftalar arası yapılıyordu galiba.14 şubatta gitsen daha ii olur .dedigin gibi cinsiyette belli olur inşallahh
inşallahh rüyaların tersine cıkar cnm

Allah bagışlasın oglunu
sen vajinal duşu sirkeylemi yaptın?
son adet tarhin
ilişki günlerin
dogum tarihinin
adet döngünü yazarsan bide ben bakayım hemde durumunu daha ii anlamış oluruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…